Dok se čeka Dončić, Slovenija ostala bez Blažiča

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.06.24. | 18:05

Veliki problemi za Sloveniju

Prvi veliki problem za Sloveniju, dok se čeka da Luka Dončić završi sezonu u NBA gde trenutno igra veliko finale protiv Bostona, selektor Aleksandar Sekulić će morati da priprema tim bez Jake Blažiča.

Iskusni bek i nekadašnji igrač Crvene zvezde propustiće pripreme zbog problema sa leđima.

Izabrane vesti

On je pokušao da se oporavi, ali kako se ističe na Košarkaškom savezu Slovenije, Blažič jednostavno nije u stanju da trenira i u dogovoru sa medicinskim timom, dolučeno je da ovo leto preskoči reprezentativne obaveze kada Slovenija bude igrala kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Na spiku selektora Aleksandra Sekulića su još: Miha Cerkvenik, Žiga Dimec, Luka Dončić, Zoran Dragić, Gregor Horvat, Tibor Mirtič, Edo Murić, Aleksej Nikolić, Bine Prepelič, Klemen Prepelič, Leon Stergar, Majk Tobi, Vlatko Čančar, Jan Špan i Luka Ščuka.

Slovenci će u Grčkoj pokušati da izbore vizu za Pariz, ali čeka ih izuzetno težak posa. Igraju u grupi zajedno sa Novim Zelandom i Hrvatskom, a ako prođu dalje čeka ih pobednik grupe Grkča, Egipat i Dominikanska republika. Realno je očekivati da to bude Grčka sa Janisom Adetokunbom.



tagovi

Jaka Blažićkošarkaška reprezentacija Slovenije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara