Komentari na vest

Dobrić se nada: Potrebna nam je sreća i savršena utakmica

B

BambinoBum

pre oko 1 mesec

Srbija lagano sutra trese Amere !
I

Iskreno

pre oko 1 mesec

Zabrinjavajuća stvar jeste odbrana, ko je gledao pripremni meč protiv Francuza jasno je mogao da vidi kako se igra perfektna odbrana. Posle te utakmice ni na jednom meču nije bilo takve odbrane naravno čast pojedincima. U napadu se probudio Vasa,pa čak i Gudura, ostali su manje vise dobri sem Vanje sto jako brine, juče je izasao podatak da je čovek od pripremnih utakmica pa sve do juče sutirao 9/35, Milutinov je takodje nekako ne siguran, mislim da sanse postoje, kao sto većina vas priča da Bogi i Joka moraju 40 min. Ja iskreno verujem kada bi se uslo u poslednju četvrtinu sa - 5 ili + da bi mi to dobili. Ali svi znamo da se ne zna dali im je jača klupa ili petorka. Realno šanse uvek postoje, jesu mozda male ali postoje!
P

PARIZERSKI BUSTER

pre oko 1 mesec

Ne smemo se uzdati u sreću jer to znači samo jedno - poraz od 100ka razlike. Moramo konačno skinuti rukavice i ući u duel tako da kad udarimo da protivnika zaboli jer koristimo pun kapacitet svog arsenala. To znači da ako danas i sutra naši repstativci budu gruvali domaćinski onaj najjeftiniji parizer podrigušu bez mesa, to znači da će na terenu sutra stvarati svojim prdežima domaćinsku atmosferu parizerskog prdeža kao u Srbiji, i Amerima će ns terenu bitnije biti da se bore za vazduh i goli život a ne da daju koš, dok će naši naviknuti na te prdeže lagano biti skoncentrisani na meč i poentiranje u visokim procentima protiv grogiranog protivnika koji visi na konopcima dok.mu sudija odbrojava.
K

Kon

pre oko 1 mesec

Dobriću ne s... i puno, nabiće vas na čačkalicu i pojesti kao predjelo. Uzmite bronzu i biće u redu.
N

No.1

pre oko 1 mesec

Da može MOŽE, da je teško preteško je! Za laike i kvazi poznavaoce sporta jedna info: Na poslednjih 11 velikih takmičenja, šest SP i pet OI 2002-2023. skor Usa reprezentacije je 6 od 11 tj 54.54% osvojenog zlata! Nemaju poraz u finalu ali mi i ne igramo sa njima u finalu. Dakle jedina šansa za pobediti ih je pre finala.
S

Statistika kao bikini

pre oko 1 mesec

Ali im je procenat 100% kad kao sada dođu u najjačem sastavu.
N

No.1

pre oko 1 mesec

Svi ostali su uvek bili kompletni pogotovo MI!! Tastatura trpi svakojaka lupetanja. Kada timu Usa fali 7-8 igrača to je kao kada komarac stane na slona, a kada bilo kojoj drugoj fali samo jedan (Jokić, Janis, Luka, Markanen, Porzingas i sl) to je kao kada slon stane na komarca.. Upravo smo mi tek sada prvi put od 1996. u najačem sastavu (eventualno veterani Lučić i Kalinić)

Dorcolac

pre oko 1 mesec

Poredis babe i zabe, Ameri su dosli na Olimpijadu sa najjacim timom u istoriji uz onaj iz 90ih sa Jordanom i Birdom, pogledaj im sastav na svetskom prosle godine i pogledaj im sastav sada nebo i zemlja