Komentari na vest

Diskusija Bogdanovića i Pešića na tajm-autu pokazuje da još tražimo timski balans

G

Gost 2025

pre oko 2 meseca

Svaki danom ste sve gori i gori. Kakvi naslovi.....
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Grok grok nisam krsten nemam slavu
J

Jadni li ste

pre oko 2 meseca

Kako ste samo jadni vi koji ovo objavljujete. Nivo Alo, Informer, Telegraf... Bukvalno Kreiranje slike u reprezentaciji, kako se eto sa selektorom svađaju, kako ima razmirice 😏 Jadni ste. Objavite komentar, a naravno da nećete
G

Gost1248

pre oko 2 meseca

Ivaj Nenad1248 je neko od admina garant.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Druže kontam da ti je zanimljivo krasti tuđe nikove kad imaš 10 godina al kad si odrastao čovek onda je to zabrinjavajuće.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Zašto dozvoljavate da mi ameba krade nick? Nedopustivo!
G

GorostaseRokstedi

pre oko 2 meseca

Sta ces, slavski kolac nisi video u zivoti.
@

@gorostase

pre oko 2 meseca

Ti samo svoju tuđu slavu nisi video, ne zove te niko nikad. Što se slavskog kolača tiče, ti čuješ samo ovo kolač da se najedeš i napiješ, sam, to je za tebe slava.
G

Guh

pre oko 2 meseca

Aman da li češ jedan komentar pismen da ostaviš? 🤣🤣🤣🤡🤡🤡
G

GorostaseRokstedi

pre oko 2 meseca

Kako je na hrvatskoj rivi?
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Jos jedna bitna stvar, vidim svi se raskokodakali pobeda, prolaz, 30 poena, fantasticni procenti a niko ne gleda indeks. Da li ste normalni ljudi, pa indeks se gleda??? Koliko samo amatera ovde komentarise. Evo ja npr ne priznajem titulu Golden Stejtu jer je LeBron imao najveci indeks i kraj, tacka!!! I sta mi mozete, ajde, sta???
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Bogdanu se do sada nije svirao nijedan ofsajd, ok kapiram da je na ime, ali kostace nas kada bude bilo najpotrebnije. Ne znam zasto ne koristi i noge, da podeli pas...
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Od kada ja ovde pisem da sce bitne lopte treba dati nasem najboljem igracu Guduricu, sa njim imamo indeks +88, bus plus karticu i 3 od karata.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Sta li ja komentarisem jednog Bogdana, zavidan na njegov zivot jer sam podstanar sa pp ugovorom. I nemam klimu.
P

Pazi

pre oko 2 meseca

Ali kad mu Kari reče "šta ti je bre" 😅 Pa legendarno.
A

Auslenda

pre oko 2 meseca

To je oke Vatra Zar Plamen sve oke... Samo i dalje ne mogu da razumem kako nije na spisku Luka Mitrovic a tu su Plavsic i Davidovac.Davidovac i Plavsic nemaju nikakvu ulugu na Parketu. Van sigurno imaju ali na Parketu 0.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Pesic je racunao na mitrovica, ali je luka rekao da ne moze. Prosto pretrpeo je previse povreda u karijeri, dva puta najgoru u sportu i prosto ako nekom treba odmor to je on
G

Gost1252

pre oko 2 meseca

Au pobedili Južni Sudan pa fešta.. kao kad bi u fudbalu pobedili EL Salvador.. kao hemija,fudbaleri strahote.. u fudbalu su na Evropskom sve utakmici na nivou 50:50 prosto ogromna je konkurencija,ovde par elitnih timova.I na kraju ne poredite MVP a sa bolo kim a naročito sa nekim našim igračem.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Bez Bogdanovića bi bili bolji. Garantovano. Previše potrošenih lopti ima za ovaj učinak,a to se netoleriše kad dođe jača ekipa.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Jeste al bez njega na terenu imamo daleko veći plus nego sa njim. Samo kažem.
p

pipo_inzagi87

pre oko 2 meseca

To su normalne stvari, kada obe strane zele najbolje i tesko im je sa podnesu da ne ide, desava se nekad ovako nesto, nista strasno, cak je i dobro da se desi vidimo da im znaci, ajmo momci !
R

Reall

pre oko 2 meseca

Nama od ekipe SP najviše nedostaje Stefan Jović. Da on igra pleja bili bi smo mnogo jači i niko osim Amera nsm ne bi mogao ništa
P

Partymaker

pre oko 2 meseca

Besmisleno je od ovoga praviti vest. I oni su samo ljudi puni emocija i želje za pobedom.
Г

Геџа - Србијанац

pre oko 2 meseca

Ко се иоле бавио спортом, зна да је ово нормално. Немојте ове момке који изгарају увек за Србију да нападате на било који начин - овим и оваквим новинарским текстовима. Нису ко старлете из фудбалског тима
N

NoName2

pre oko 2 meseca

Nek neko kaže novinaru da je "prva violina reprezentacije" uprkos 30 poena imala +/- indeks +JEDAN. Lošiji od njega je bio samo Vanja Marinković sa -8. Dobrić je imao+15, Jokić+10....Dok je prva violina carinila loptu i izigravala pleja mi smo bili egal. Kad je seo na klupu sredinom poslednje četvrtine mi smo za tri minuta sa +3 otišli na +17. Nabeđeni poluigračić se našao da proziva našeg pleja, sram ga bilo. Kako ga nije sramota?
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Bravo za komentar.
A

Aleksejko

pre oko 2 meseca

Veci su kr... oni koji si ti dali ovoliko pluseva, Pesic je izlapeo, covek se jedva krece, ne kontrolise meceve ni u jednom trenutku, kasni, Bogdanovic vuce celu reprezentaciju na ledjima jvek, i uvek mu je najvise stalo do pobede. Do finala svetskog smo dosli uz ogromnu energiju i skladnost tima. Siguran sam da bi mi imali iste rezultate i bez selektora.
1

1389лб

pre oko 2 meseca

Добро позната мега-фмп-ћоки кухиња, отерајте и њега ако можете
@

@aleksejko

pre oko 2 meseca

...bogdanovic je prve dve odigrao ocajno, a i pored toga je na +40 ostao na terenu 30 minuta. mozda se jurila statistika da se obori rekord? ko zna sta nosi buducnost, nije vise ni on mlad. i onda prvu kada je proigrao nesto, on se zali neka igraju malo drugi. a pritom je on taj koji je uzimao te lopte i izigravao pleja, nisam ja. u svakom trenutku je mogao da prosledi loptu pleju i da zauzme svoju poziciju u napadu, ali onda ne bi imao toliko sansi da koristi utajanja na jokicu i ostala gubljenja u njihovoj odbrani.
R

R.M.

pre oko 2 meseca

Kakav komentar, šta reći, a još dobije toliko pluseva. O čemu ti pričaš, Dobrić je odigrao najgoru utakmicu u reprezentaciji i sad je bitan plus minus dok je on i ugri. Da nije bilo Bogdana i na u zadnjoj četvrtini Vase lagano bi izgubili, naravno uz Jokića i Petruševa. Ostali katastrofa, Jović, Avramovoć, Dobrić, Marinković, Gudurić( osim u odbrani), Milutinov( takođe u odbrani). Čak je Bogdan igrso i najbolju odbranu. Vjerovatno neki Zvezdaš a mene zabole i za Zve i za Part.
B

Bibop

pre oko 2 meseca

Vidi se da si verni čitalac informera i verni gledalac pinka...
g

gost3

pre oko 2 meseca

+123 :))))
1

1100

pre oko 2 meseca

Jos boli ona 123 poena u finalu...tog istog polu igraca..verovatno vi imate bolje nesto da ponudite...kod vas sve same vedete i lideri...da covek 30 poena prelomi utakmicu i onda se pojave ovakvi neki da omalovazavaju i lece svoje frustracije...
B

Bože sačuvaj

pre oko 2 meseca

Bolesni čoveče, bolesni pripadniče Vučićevih 25%, bolesni članu "ultra kopa"...šta li si već od gore pobrojanog... Pa taj gospodin BOGDAN BOGDANOVIĆ nosi Srbiju u košrci zadnju deceniju i najzaslužniji je za sve medalje koje smo za to vreme osvojili. Ali džaba vama romima, toliko ste obuzeti mržnjom prema svemu što je crno-belo, te vam više nije ni Žoc dovoljan nego ste prešli na Bogija...
G

GorostasMakarska

pre oko 2 meseca

Pogledajte, nacijaci Partizana su ostrasceni, oni ne navijaju za Srbiju
d

dwmoga

pre oko 2 meseca

navijaci partizana su toliko ograniceni da to postaje nerealno, jeste svi navijaci zvezde su za vucica i gledaju pink, a grobari su gospoda, ajde bre presednik kk i fk au vam sps i sns, zelimir vam je na listi da je podrzao sns itd itd, nemojte da se pravite u kk vam je spucano para kolko hoces u 3 godine i opet vam nesto ne valja. Aj sad sto se tice bogdana, to sto on voli srbiju i uvek se odazivao svaka mu cast, jokic je nipodnistavan od atrane djordjevica, i samo je lud covek mogao da gura bogdana da bude prvi sraf, i one izjave jedino bi bogdan mogao sa nama u petorku itd. imas najboljeg igraca na svetu kakav bogdan, svaka cast al ono ok igrac i to je to nije neko ko pravi razliku.
A

Aleksejko

pre oko 2 meseca

Ti si rekao svoje, ja svoje da se ne raspravljamo, propustio sam da ti kazem da verovatno nikad ozbiljnije nisi ni gledao, ni igrao, ni razumes kosarku i na sve to si vrlo neprijateljski nastrojen prema Bogdanovicu iz samo svima znanih razkoga😂, svako ima pravo na misljenje,to je demokratija, zato i svetom vladaju budale.
Д

Деда Жија

pre oko 2 meseca

Нити српски књижевни нити српски напрдни језик имају израз "у бити". У суштини, дуже и лепше.
d

dfeda

pre oko 2 meseca

Naprdni?
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Koja diskusija bogdan se zalu pesicu da avram nije normalan jer drvi loptu dok on stoji sam ,pas ide kada mu crni brat udje u meso,mesto da ubrza protok on ga ubije. Prevodjene lopte do jokare teaje 16 s i to da bi je primio 5 m od kosa...a to je sve sto treba...da je primi blizu kosu i krece utrajanje...pa kad je vasa non stop sam ko duh na centrali....to nema ni na treningu.
R

Razum i osećajnost

pre oko 2 meseca

Ako Pesicu bude briga kako ce Milutinov odigrati 15 minuta i više ne piše nam se dobro.Uz Jokica i Bogdanovica Micić treba da igra 30 minuta i ako ostane na nivou drugog poluvremena prosle utakmice šanse nam rastu..
G

Gost13

pre oko 2 meseca

Pa Milutonov ne može u napada da isporuči to što Jokić može ali pokriva u odbrani dok Jokkć igra odbranu na pomoz Bože. Treba naći balans.
R

Razum i osećajnost

pre oko 2 meseca

U pravu si,ali minut ipo do dva po cetvrtini mu je dosta. To su jos samo 3 utakmice zasto Jokicu uzimati minute...
M

Miloschichichi

pre oko 2 meseca

Meni ovo pokazuje bas suprotno, ali ocigledno da se novinar nije ni izbloza bavio nekim sportom da bi to znao. Plastican primer - ako je komunikacija trener/igrac takca da trener kaze nesto a igrac nikad nema nista da doda na to onda je to kolaps totalni. Koliko god dobar trener bio i igraci vide neke stvari, primete neke kretnje neke rupe neke probleme ili nacine da lako poentiraju. Ova diskusija je jako dobra stvar ustvari koja jasno govori kolika je zelja uatvari da urade nesto na olimpijadi. Kari je insistirao na necemu sto ocigledno nije funkcionisalo zato sto koliko god poena da smo davali isto toliko smo ih i primali. Od te njihove diskusije ekipa se trgla i zaigrala mnogo bolje pa sta god da je bilo receno ja im zelim istu diskusiju na svim mecevima do kraja!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Bas tako, upravo sam to hteo da kazem. I klasican kontra primer je partizan ove sezone gde se obradovic konstantno dere, a niko mu nista ne odgovara. I po novinaru je to skroz normalno i trebalo bi da je dobra hemija. A upravo je suprotno, svlacionica se raspala.
1

12345ss

pre oko 2 meseca

Boze dragi koliko košarkaških dunstera na ovom sajtu koji sebi daju za pravo da komentarišu naše košarkaše i trenera.
Х

Х Х

pre oko 2 meseca

"Свог понајбољег играча"? Докле више ова пропаганда која гура Богдановића? Волим Богдановића, али да се разумемо, Јокић је далеко бољи од другог најбољег играча на турниру, а да не причамо о томе колико је бољи од седмог играча, просечне НБА екипе.
B

Boners

pre oko 2 meseca

Pazi ti likove sto udaraju minuse. Samo u Srbiji je rezerva kluba proglasen najboljim igracem jspred najboljeg na svetu.
d

dežurn1kr1vac

pre oko 2 meseca

Čemu taj hejt druže .. Pa zar nije ponajbolji igrač ?? Bez tog Jokića si osvojio srebro na SP 🤷 Dakle mi bez Jokića možemo do medalje , dal možemo bez Bogdana ??? Teško 😐 Malo su se pogubili zato je i bilo te rasprave .. Aleksa je umislio da je Rondo pa bi hteo nešto što ne može ni u snu .. Juri kao ker , istrči kontru i toliko od tebe .. Košarku prepustiš majstorima te igre i toliko ..
@

@boners

pre oko 2 meseca

Јокић је буквално дупло бољи играч од Богдана. Убедљиво најбољи на свету, 3 МВП награде, четврта украдена, значи у последњих 5 година најбољи играч на свету, а Богдан питање да ли је у првих 100 играча
D

Dejanii

pre oko 2 meseca

Kao i uvijek, mediji truju odnos tima. Klima se narušava. Čak i ako jeste neka njihova svadja, ne trebaju domaći mediji da se mijesaju u to, jer narušavaju od ode svog nacionalnog tima. Tima zemlje u kojoj žive. Time pokazuju nemoralnost i interes za novac. Da se radi o reprezentacijama van Srbije pa bih mogao da razumijem. Nadam se da će doći zakon gdje će novinari biti kažnjavani za trovanje klime države u kojih žive i zaradjuju hljeb. Ako imaju problem, onda će ga rijesiti. Profesionalci su. Objavljivanje ovakvih članaka ne može pomoći timu za koji navijamo mi Srbi.
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Ovo se traži, a ne ravna linija.
D

Dzi

pre oko 2 meseca

30 poena index 1
1

1389лб

pre oko 2 meseca

Питао бих овог лика у чему је проблем са Каријевим изражавањем?
M

Mp

pre oko 2 meseca

Vi sto pisete da nismo pravi - da bas jesmo! To pokazuje da je Bogdanu stalo kao i Aleksi i Kariju, rekacija posle je bila timska i ponavljam - da pravi smo! Ne pisite gluposti! Sad gledajte kako dobijamk lako Australiju i podsecam da Bogdan nije igrao prijateljsku s njima, sakrio Kari karte. Verujte i podrzavajtw i pisite u superlativu jer zasluzuju nasi to!!
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Razmažen ovaj mali u pm
M

Mirko_11

pre oko 2 meseca

Ne znam zasto prozivate Micica, imao je 15 poena, 7 skokova i 7 asistencija, malo li je za jedan ovako napet mec?! Ok, imao je i izgubljene lopte ali to je kosarka.
M

Mora..

pre oko 2 meseca

Bukvalno, kao ljudi da bisu gledali utakmice, i prepisuju komentare sa pripremnih utakmica. Micic igra sve bolje i bolje(juce sasvim korektno). Ima problema, ali tu je i do protivnika i do saigraca. Svakako ne zavredjuje da dobije ovde desetak komentara direktno njemu upucenih da mora bolje. Idemo nasi, od utakmice do utakmice, samo jako pa sta bude bude, svakoj pobedi da se radujemo, u porazu da budemo skromni i pruzimo ruku.
Р

Роберто Бенини

pre oko 2 meseca

и 12 жигосаних....
c

cv

pre oko 2 meseca

znaci igraci mu govore kako da se igra akcija jakog mi selektora
R

Realno samo

pre oko 2 meseca

Ljudi nikako da shvatite da Vasa nikada nije bio plej u toj originalnoj formi. Npr da je jedini plej na terenu i da razigrava. U Efesu je igraonu tandemu sa Larkinom i uvek je fokus odbrane bio na jednom od njih dvoje, zato su imali toliko prostora. Kao npr Panter ove sezone, bez nekog slicnog kvaliteta on nema prostora, prosle sezome Exum odvuce dva igraca i Panter postane najbolji bek. Vasa mora imati pored sebe Bogdana, a mi uporno pocinjemo Aleksa - Bogdan.
н

на ком

pre oko 2 meseca

језику причају Пешић и играчи???Човек све више гута самогласнике и форсира неки бади ленгвиџ....
f

fvb

pre oko 2 meseca

na onom koji ti nikad nećeš znati
F

Fhndhl

pre oko 2 meseca

Ovako nešto je i nekad potrebno da se trgne ekipa. Baš od tada smo i bili angažovaniji, počeo i Micić da igra ono šta se od njega očekuje. Mada nema baš svako tu privilegiju, moraš tako nešto da zaslužiš. Bogdan svakako svojim zalaganjem ima kredit da kaže šta mu je na umu. Kao nekad Teo kada je frustriran došao do klupe i nabacao par psovki. Isto smo se baš nakon toga trgli i pobedili. To nam realno sada fali u odbojci i vaterpolu, to jedno uticajno lice. Sve u svemu po meni nepotreban tekst, ali šta ćeš mora kod nas nešto da se piše..
r

rokoko

pre oko 2 meseca

carinik za pice od Teodosica index +1 na 30 poena

BasketFan

pre oko 2 meseca

Ne, ne... Diskusija pokazuje da smo živi ljudi puni želje za pobedom i uspehom. Pokazuje da je Bogdan pravi kapiten i lider spreman da ostavi kosti na terenu. Ukazuje da Pešić ima smisla da sasluša igrače, ne reaguje kao malo dete i duri se. Pokazuje da je sve podređeno pobedi i da smo spremni da izgorimo. Nemojte praviti senzaciju gde ne postoji, balans se traži kod Micića, a ne u timu. Uostalom, J. Sudan je atletski mnogo dobra ekipa, duge ruke su nam pravile probleme, isli su na sve ili nista, tukli iz sve snage... Nismo igrali protiv momaka iz kraja, nego ozbiljne reprezentacije, sjajno vođene i selekcije koja napreduje iz sata u sat. Pobedom smo pokazali da imamo karakter i idemo dalje. Hoćeš da budeš šampion na OI? Moraš da pobediš SAD u nekom trenutku, tako je kako je.
K

Kabal

pre oko 2 meseca

Ma Mićić ako ne počne igrati ne treba ga vise ni zvati
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Pa igrao je juče puno bolje od Avramovića, tri puta je asistirao Bogdanović u samom na trojci a da je neki sebičnjak nebi dodao jer je i on bio sam na šutu pa je mogao i on da šutne, pogodio je dve trojke kada se lomila utakmica, postigao poene iz prodoran i šuta isto kada se lomila utakmica i pogodio dva slobodna bacanja za overu pobede. Pa nemože svaki igrač da ubaci 20 poena, njih 10 ako igraju i svaki da po 10 poena to je već 100 poena. Kod nas Jokić i Bogdanović zajedno postižu između 40 i 50 poena. Ostalih desetorica treba svi zajedno da ubace isto toliko poena što je 5-6 poena u proseku. Tako da je Vasa Micić juče svoje odradio i u odbrani i u napadu. Juče je falio po neki poen Avramovića, Gudurića, Marinković i Milutinova za sigurniji pobedu. Njih četvorica ukupno su postigli svega 7 poena.
r

ros

pre oko 2 meseca

Micic rodjen da igra za Efes, nateran da igra za repezentaciju…
m

miha1990

pre oko 2 meseca

Ljudi mi smo na OI i igramo sa kremom svetske košarke. Nema tu nijednog liliputanca nad kojim možeš da se iživljavaš i da na klupiš fleksuješ i bacaš forice. Treba da se namesti glava i igrača i navijača da su sve utakmice na 3 poseda razlike +/- i da se radi i igra jako. Muškarci rade a priču i blebetanje ostavimo ženama. Idemo jako!
Л

Лазар

pre oko 2 meseca

Ништа страшно, али Мицић једноставно мора прорадити и не сакривати се од одговорности плеја
Х

Х Х

pre oko 2 meseca

У овом моменту је Аврамовић био на паркету.
V

Vinegar

pre oko 2 meseca

Sve je to normalno, zar borbe. Nas problem je Micic, imamo takvog pleja, a on nije u stanju nista da iskreira. Uopste nije normalno da Aleksa bude prvi plej, to je kao da Plavis igra umesto Milutinova. Takodje i Milutinov ima prazan hod, gde previse spusta loptu i ulazi u neke driblinge bez potrebe.
M

Mabre

pre oko 2 meseca

Ajde ne preterujte vise, odigrao je dobro juce, 15p 7as 7skokova, sta biste vi tripl dabl svaku
D

Dzi

pre oko 2 meseca

micic nije u stanju nesto da iskreira? sine ti se bodes
n

niszvezda

pre oko 2 meseca

Jbg, tako je to kad ti je treća opcija za pleja Ognjen Jaramaz...a trećeg pleja je morao da vodi jer je Miciću ponekad potrebno takmičenje i po da se pronađe....
L

Lacio1900

pre oko 2 meseca

Ništa strašno, sve u žaru borbe. I dobri Avramović koji viče da je njegova greška.
2

2905

pre oko 2 meseca

Kako je Karijev način izražavanja prost, jezivo...
В

Вили Вонка

pre oko 2 meseca

Буквално, помирљиво виче моја грешка да би смирио њих двојицу, а вероватно и није била његова.
E

Eseks

pre oko 2 meseca

2905.Kad kazes kari ustanes mirno i zahvalis bogu sto postoji i sto je nas...Ili sam previse mlad pa se ne secas Turske i Indijanapolisa
G

Gost9999

pre oko 2 meseca

@2905 A brate ima tajm aut od minut. Da napravi uvod od 5 minuta, pa da drzi govor od 10 minuta. Pa Bogdanovica je Vujosevic da bio, tako da mu je ovo nista. Ti ni i pokojnom Dudi Ivkovicu nasao zamjerku na vodjenje tajm auta
2

2905

pre oko 2 meseca

koliko se nakotilo ovih "cancel culture" ljudi. tacno se vidi koliko su duboko u mogucnosti da zagrebu ispod povrsine, da nije tuzbo bilo bi smijesno. naprijed nasi,proci australce jer smo objektivno kvalitetniji,a protiv amera poginuti pa sta bude bude