Komentari na vest

Direktor ABA lige odgovara Grboviću: Totalna zamena teza, dogovor sa dvoranom je u nadležnosti klubova

I

Immobile

pre oko 1 godinu

Postavio bih pitanje oko ovog kalendara. Šta je Partizanu falilo da kao Real igra utakmice sbeog prvenstva zs vikende,nego su se te utakmice odlagale. Da je otišao na F4 to je normalno i da se sačeka i odloži. Svi ostali Olimpijakos,Monako,Makabi,Real Madrid,Zalgiris sem Fenera su igrali. I verujte da bi pregazili ovaj SC da su igrali tada. Ovako samo produžuju agoniju.
J

JBG

pre oko 1 godinu

Razočarali ste Vučka, sad sami plaćajte. PS Porez mora da se plati
b

brine

pre oko 1 godinu

Grbović je ispao gospodin pa neće da kaže da je problem što država neće više da plaća utakmiče kkp u areni ,a oni sami bezobrazi i osladilo im se da igraju džaba to je pravi razlog
b

bida

pre oko 1 godinu

za razliku od tvog kluba fmp gdega vodja filuje milionima i bacenih para kkp nedugije za arenu ni dinar
s

smejurija od lige

pre oko 1 godinu

Nema nikakve zamene teza već je isključivi krivac za ovo ABA liga koja nema kalnedar takmičenja a ni rezervne termine. Pa valjda imaju nekoga normalnog u upravi ko može da pretpostavi da će Partizan i Zvezda možda igrati top 8, a možda i F4, pa se onda zakažu REZERVNI TERMINI, spremi se plan B! Ali kada dozvoilite jednom klubu da odloži utakmicu u sted sezone jer se dan pred utkamicu par igrača požali na stomačni virus, a u stvari se radi o namernom odlaganju meča zbog umora (iako u rosteru taj klub ima 16 igrača), e onda ne možete druge klubove da terate da igraju 2 dana nakon utakmica u Evro kupovima.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Kalendar se izbacuje na početku sezone usklađen sa el. Može da dođe do malih pomeranja ali ste od aba napravili cirkus sa plej ofom. Znači da je Partizan ušao u 4 finale bi se igralo u julu.
N

Nismo

pre oko 1 godinu

Mi napravili,nego sama po sebi je Aba liga cirkus.
P

Pa

pre oko 1 godinu

De ces veci cirkus kad se utakmica 3 kola igra na kraju svih kola😂😂😂😂😂
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...kako vam nije bila cirkus dok ste preko nje godinama igrali evroligu?? a i ove godine su vam izasli u susret na svaku vasu zelju...
e

esprit fort

pre oko 1 godinu

Partizanovcima je sve cirkus cim oni nisu prvi.
r

romagnoli

pre oko 1 godinu

Ono što je najveći problem ovde je broj utakmica. Pomerano je i zbog Zvezde, ali potencijalno 3 utakmice. Sada je odloženo potencijalno 6 + finale.

PFK NIŠ

pre oko 1 godinu

Ovo komentarises, a saopstenja od onog koji to kao nikada ne pise, nikako da iskomentarises... Ok, pomereni termini zbog Partizana u TOP8, ali opet mora valjda neki red da postoji, da se zna neki kalendar...
B

Bole-bg

pre oko 1 godinu

Koliko sam shvatio ovaj lik ne zna kad bi trebalo finale da se igra, pa valjda bi to trebalo da se zna na pocetku takmičenja.
D

Dex911

pre oko 1 godinu

Ne zna jer su iz Partizana insistirali da se pomere njihove utakmice cetvrtfinala pa se sad sve pomera
B

Bole-bg

pre oko 1 godinu

Pa on ni na pocetku sezone nije znao kad je finale.
C

Cvrca

pre oko 1 godinu

Direktore, pa kakva zamena teza. Grba je rekao da mu sad kažu iz KK Partizan za kad im treba arena, i kaže da ne znaju. Malo je neozbiljno da jedina arena u Srbiji čeka da li će nekom klubu biti potrebna u utorak ili sredu, a možda i u petak. Uostalom i španska liga sa pet, šest učesnika raznih top 8 takmičenja ima svoj raspored za plej of.
M

Ma

pre oko 1 godinu

Borcu nisi mogao da odlozis, nego igrao za 24 sata i to sa omladincima, dok drugima odlazes utakmice 8 meseci.
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Ma da. Jedva čekam kad će naši blizanci da dobiju a licence EL, da konačno kažemo ćao aba ligi.

Dezurn1_Kr1vac

pre oko 1 godinu

Kako nema da se oglasis da ti se utakmica od septembra igra u aprilu . Kako se ne javis da prokomentarisis da ti jedan klub nema logo sponzora lige na parkatu cele sezone . Kako to da pred svaku bitnu utakmicu jedan covek izdaje saopstenje o sudjenju i delegiranju istih . Kako to da kalendar pomerate po naredjenju jednog coveka , i odlazete utakmice po njegovoj direktivi ?! Sram vas bilo , obraza nemate !!
v

vule ilić

pre oko 1 godinu

Partizan nije kriv nego ABA. Grbović je u pravu, kalendar mora da bude poznat od prvog kola do samog finala. Zaostale utakmice kojih uvek ima moraju da se rešavaju blagovremeno a ne da se dolazi na kraju u ovakvu situaciju.
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

A direktore, zasto su odlozene utakmice partizana i studentskog centra? Apsolutno je bilo prostora da se odigraju jer je real takodje igrao ligu uporedo sa evropom. Zasto je, nakon ispadanja, partizan imao cak 5 dana odmora do 1.utakmice sa studentskim centrom?
A

Al ste

pre oko 1 godinu

Ste vi igrali uporedu Aba ligu kad vas CSKA pocistio sa 3:0 u seriji kad ste prvi put u istoriji usli u top8?
@

@Al ste

pre oko 1 godinu

Ne znam ko ti drma kavez? Ovde se priča o ovogodišnjoj ABA ligi u kojoj je prva utakmica polufinala odigrana pre prve utakmice jednog četvrtfinala i tebi je to normalno? Ko je pominjao Zvezdu, CSKA i metlu... mada drago mi je da se sećaš da je Zvezda igrala Top 8.
A

Al ste

pre oko 1 godinu

@Al ste Pa nije normalno da se igra polufinale pre cetvrtfinala, ali kad moze da se zakazuje utakmica kad se zavrsi prvenstvo, moze izgleda da se i polufinale igra pre nego sto je utakmica cetvrtfinala.Ja sam pitao al igrala Zvezda Aba ligu kao usla u top 8 i igrala sa CSKA, posto se ovaj zali zasto Partizan nije igrao sa Studenskim kad je usao u top8, naravno da se secam vaseg jedinog top8 gde vas CSKA nas bratski klub pometlao sa 3:0.
@

@Al ste

pre oko 1 godinu

Za tvoju informaciju Zvezda je Top 8 igrala izneđu polufinala i finala ABA lige. Jedino ili ne, drago mi je da si i tada pratio košarku, pošto većina vas to nije radila deset godina, sve do marta ove godine.
V

VladaGost

pre oko 1 godinu

Sto direktore lige nisi odgovorio Covicu na 2 saopstenja gde je prozvao celu sportsku i sudijsku organizaciju? Ne smes, jel da?!
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Pa koliko god da je u nadleznosti klubova, klubovi treba da imaju neki kalendar takmicenja da bi na osnovu tog kalendara zakazali hale. Ali ABA povladjuje Partizanu, daje im da bira kad hoce i nece da igraju, i naravno da nema kalendara. Krivi ste zbog toga, ma koliko da nije vasa nadleznost da zakazujete utakmice. Kad biste bili ozbiljna liga umesto Ostojini poslusnici, znalo bi se sve, radilo bi se kako treba, sudjenje bi bilo korektno. Ali ne, svi ste se prodali...
k

kratka pamet

pre oko 1 godinu

sto bi rekao Coki, igracemo odlozenu utakmicu kad nam se oporave igraci i ti nesto ovde pricas decko