Komentari na vest

Dimitrijević: Želim da dokažem da sam sa razlogom u Partizanu

И

И тада ће те волети Гробари са Југа

pre 17 dana

Дечко показао си да имаш муда на првој утакмици против Меге. Тек си напунио 18? Ради ти синак и само се држи твог пута!Види се да си добар момак, ради што више и напредоваћеш. Твоје време тек долази. Гледао сам те последњих годину дана и одличан си,брзо мислиш,брз си,разумеш. Остани код нас и хвала ту што ниси отишао у Америку! За тебе је НБА.Само слушај па и кад вичу.И честитам ти и велика подршка за све младе наше играче!
T

Tačno

pre 17 dana

Razlog je da bi Cveklimir imao ma koga da se dere.
N

NisJug

pre 17 dana

Iz nekog razloga nedovoljno medijski propracen igrac. Opasan talenat I NBA je put za njega. Samo da uci od najboljeg i nastavi da radi.Sigurno decko nije za dzabe tu gde jeste a prica se da je imao ponude koje se ne odbijaju. Grobari su uz tebe!Gazi Aleksa!
z

zorge

pre 17 dana

Ima sanse da tokom godine nam stigne Filip Jovic iz Mege... Ostoja bolje saradjuje sa Raznjatovicem od Covica.
P

Partizan I samo Partizan!

pre 18 dana

Bravo mali!!! Samo ti guraj napred i pusti ove “komentar strucnjake” Mlad si momak, imas sve vreme ovog sveta.Samo radi i slusaj! imas I koga!
Г

Гробар54

pre 18 dana

Покажи дечко да си као Крстић,а можда и бољи од њега!Срећно.
M

Matjaz Ljubljana

pre 17 dana

Urban Klavžar(20, 190) i Matija Samar(19, 199) na meti so KK Partizan. Klavžar je res oseben i ekstremen talent,.. Tudi je i grobar....
G

GostO

pre 19 dana

Jesi s razlogom - da popunis broj domacih igraca i da trener vezba disciplinu na tebi. Steta sto si napravio ovako los izbor.
A

Ajde go.naru

pre 19 dana

Crveni idi na vesti o privatnom klubu...sta pokusavas ...mislis da takav bilmez sa tako ofucanim kom.moze nauditi jednom Zeljku Obradovicu.
I

Idemo Partizane!

pre 19 dana

Sigurno si ti batice napravio dobar izbor za sebe u životu. Sto odmah momku tako? Možemo da sacekamo da vidimo.
T

Top 12 zoconja

pre 19 dana

Imam 30mil budzet svake sezone a redovno gubim Triple krune i dobijam metle po 8 puta za redom u jednoj sezoni od Nebojse i Zvezde,al sta me to briga,mene trofeji ne interesuju vec iskljucivo Top 12 mesto u EL koje slavim mesec dana i ocekujem nagradu za taj fantastican uspeh!
B

Bolesnice

pre 19 dana

Nadji sebi klub...znamo da ti je tesko ,ali jbg covke vam ga ugasio.
O

Osam Nula

pre 19 dana

Jadno dete,ima da propadne u Miloradovom privatnom klubu koji za 15 god jedva uzeo samo Jedan trofejcic a u EL slave Top 12 ko da su osvojili Ligu Sampiona!

E

pre 19 dana

Kad pomenu Ligu sampiona vi slavite ulazak kao da ste izbacili PSG ne Norvezane a ako budete i 24. mesto slavicete kao da je prvo.
B

Blento

pre 17 dana

Nikad neces preboleti gasenje kkcz,a taj pokusaj poistovjecivanja ne prolazi...uzivaj kao rentirani navijac...znam da boli i da nece nikad prestati.
T

Trebunjac

pre 19 dana

Ti je prskas sledeći
B

Brine

pre 19 dana

Doveli te zato što imaju metlu viška
D

DarkoSr

pre 19 dana

Znaci stvarno..aj razumem da ste sponzor Partizana..to je ok..al brt znaci 5 tekstova dnevno samo o kosarkasima..ko da su oni ovde jedini..mogli bi malo prestaviti i ostale nase klubove..su zivi..sta rade..FMP,Mega,Vojvodina itd
P

Pa svi ostali

pre 19 dana

ne vrede koliko nas Partizan.
v

vroom

pre 19 dana

Da bi opstao tu gde jesi, moraces se mazati kremom za cipele pre svakog treninga i utakmice....
D

Donnie Brasco

pre 19 dana

Pratim tvoju karijeru već dve godine kroz razna juniorska takmičenja. Mislim da si možda najveći talenat u Partizanu posle Bogdana. Ali će ti Željko BEZ IKAKVOG razloga “objasniti” da ti nisi dobar za Partizan kao i mnogim mladim igračima u prethodne 3 godine.

IS

pre 19 dana

Sigurno bi bio dobar predlog da predje u ZVEZDU ili FMP kroz oba kluba je prošlo mnogo više mladih talenata od 2011. do sada i nestajali su sa kosarkase mape a mediji njima je bilo možda i većeg talenta i od Bogdana.
G

GostO

pre 19 dana

Jesi s razlogom - da popunis broj domacih igraca i da trener vezba disciplinu na tebi. Steta sto si napravio ovako los izbor.
S

Soko

pre 19 dana

Najvise se diciplinuje onaj do koga ti je stalo.Volio sam i komsinu decu ali sam disciplinovo svoju.