Dejan Radonjić (MN press)
Dejan Radonjić (MN press)
Dejan Radonjić  (©Starsport)
Dejan Radonjić (©Starsport)

Dejan Radonjić stigao u Atinu

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.06.22. | 14:39

U narednim satima bi trofejni stručnjak trebalo da ima razgovore sa čelnicima Panatinaikosa

Mozzart Sport je jutros ekskluzivno objavio da će Dejan Radonjić danas putovati u Atinu na razgovore sa Panatinaikosom. Ovo informaciju potvrdio je Jorgos Zakas, novinar atinske medijske kuće SDNA, koji je na aerodromu Eelferos Vanizelos kamerom "uhvatio" dolazak trenera Crvene zvezde u društvu njegovog agenta Miodraga Ražnatovića.

Kao što je naš portal pisao, PAO želi da se vidi licem u lice sa trofejnim stručnjakom crveno-belih kako bi pred njega izneo adute, odnosno da izloži plan za naredne sezone, posle čega bi trebalo da bude poznato da li će Radonjić prihvatiti njihovu ponudu koja mu nekoliko dana stoji na stolu...

Izabrane vesti

Prethodno, u ponedeljak su Crvena zvezda i Radonjić imali razgovor na kojem je klub izneo konkretnu ponudu o nastavku saradnje, dok trofejni trener nije krio da je PAO zainteresovan za njega i da bi, što je u ovakvim situacijama sasvim normalno, da sagleda kompletnu sliku.

Obe strane su razumele da, bez obzira da li nastavile saradnju ili se razišle, nema mnogo vremena za prolongiranje odluke, jer Zvezdu čeka selektiranje tima za narednu sezonu. Slično razmišlja i Panatinaikos. Ostaje da vidimo šta će da odluči Radonjić.



tagovi

Dejan RadonjićKK Crvena zvezdaKK PanatinaikosEvroligaABA liga

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara