Detalji sa turnira (©Uz dozvolu KK Cerak)
Detalji sa turnira (©Uz dozvolu KK Cerak)

Dečaci iz Ceraka pobednici memorijalnog turnira “Duško Tošić Toške”

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.08.22. | 19:34

Ceo događaj su svojim pristustvom uveličali nekadašnji igrač Ceraka, a sada kapiten FMP-a Nenad Nerandžić, reprezentativac Srbije Nemanja Dangubić i nekadašnji igrač Crvene zvezde Čarls Dženkins

U Beogradu je proteklog vikenda održan IX memorijalni turnir “Duško Tošić Toške”, na kome su pored domaće ekipe KK Cerak, učestvovali i dečaci iz Novog Beograda, Torlaka i Vizure.

Pred punim tribinama sale OŠ “Ujedinjene nacije”, viđeno je mnogo lepih akcija, atraktivnih poteza i talentovanih igrača, a ceo događaj su svojim pristustvom uveličali nekadašnji igrač Ceraka, a sada kapiten FMP-a Nenad Nerandžić, reprezentativac Srbije Nemanja Dangubić i nekadašnji igrač Crvene zvezde Čarls Dženkins.

Izabrane vesti

Trofej su osvojili košarkaši Ceraka koji su u finalu pobedili vršnkake iz Vizure, dok su u utakmici za treće mesto dečaci sa Torlaka pobedili Novi Beograd. Trofej najboljoj ekipi uručio je Duškov brat Darko, a svi učesnici su izrazili želju da se sve ovo ponovi i naredne godine na istom mestu, u znak sećanja na bivšeg igrača Ceraka, prerano preminulog Duška Tošića.

Detalji sa turnira (©Uz dozvolu KK Cerak)Detalji sa turnira (©Uz dozvolu KK Cerak)
Detalji sa turnira (©Uz dozvolu KK Cerak)Detalji sa turnira (©Uz dozvolu KK Cerak)



tagovi

KK CerakMemorijalni turnir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara