Kevin Panter sa loptom (© Star sport)
Kevin Panter sa loptom (© Star sport)

Daum samokritičan: Panter je pogodio preko mene

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.10.24. | 00:56

"Mislio sam da ću poludeti", rekao je između ostalog član Crvene zvezde posle poraza od Barselone

Bitna stavka u veličanstvenim pobedama Crvene zvezde na startu sezone u Evroligi je bez ikakve dileme Majk Daum. Novopridošli član kluba sa Malog Kalemegdana je odmah doneo kvalitet na parketu, ali u petak veče to nije bilo dovoljno da donese pobedu protiv Barselone. Pogađao je Amerikanac sa distance, ali isto tako je pravio i neke greške koje je i sam prizano u razgovoru sa medijima.

Izabrane vesti

"Barselona je fantastičan tim, pokazali su to večeras. Atmosfera je bila neverovatno, bilo je baš glasno. Sitnice su odlučile, probaćemo da ispravimo, duga sezona je pred nama. Teško je, ali izvući ćemo pouke i nastavljamo dalje", rekao je Daum, a prenosi B92.

Upitan je i koje sitnice moraju da se isprave.

"Preuzimanje u odbrani, pritisak na igrača, ne dozvoljavajući mu da šutira, takve stvari. Znam za mene lično, Panter je pogodio preko mene, morao sam da ga guram ka unutra. Takve sitnice treba da ispravimo", kazao je Daum i dodao:

"Mislio sam da ću poludeti. Borili smo se 100 odsto. Dali smo sve od sebe. Bilo je i umora, što se možda videlo u odbrani. Kao što sam rekao, nastavljamo dalje".


tagovi

Majk DaumKK Crvena zvezdaEvroligaKevin Panter

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara