Darušafaka trijumfalno dolazi u Beograd

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.01.20. | 17:37

Nije joj bilo lako na gostovanju Bursi - 87:79

Darušafaka trijumfalno stiže u Beograd. Ekipa Ernaka Selčuka gostovala je danas Bursi i slavila sa 87:79, pa tako sa dobrim raspoloženjem dolazi na gostovanjne Partizanu u okviru TOP 16 fazi Evrokupa.

Nije to bilo tako lako, u suštini je to bila veoma tesna utakmica. Na poluvremenu je Darušafaka vodila samo sa poenom razlike, u trećoj deonici su gosti malo došli do lakših poena, ali je u poslednjoj bila velika tuča. Na startu poslednje četvrtine bilo je tesno, ali je Darušafaka uspela da na kraju relativno mirno dođe do trijumfa s obzirom na razvoj situacije.

Izabrane vesti

Najefikasniji u redovima Darušafake bili su Geri Braun sa 14 poena, Džonatan Hamilton je takođe dao 14, Doguš Ozdemiroglu je ddao 12, a Kartal Ozmizrak je dao 10.

Bursu su predvodili Lopez sa 21 poenom, Kristofer Džouns je dao 19, Abodunrin je dao 15, a Peri Džouns 11. Darušafaka je šutirala 15 od 40 za tri poena, a verovatno je tih 15 datih trojki bilo i presudno.

Darušafaka 29. januara gostuje Partizanu u meču koji bi mogao da bude veoma bitan za prolazak iz grupe E TOP 16 faze Evrokupa.

Prvi duel je Darušafaka dobila protiv crno-belih rezultatom 65:63.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara