Darušafaka poslednji član Partizanove grupe

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.12.19. | 20:16

Posle pobeda Uniksa i Cedevita Olimpije kompletirala se grupa crno-belih u TOP 16 fazi

Partizan će u TOP 16 fazi Evrokupa igrati u grupi protiv Virtusa, Trenta i - Darušafake!

To smo saznali posle pobede Uniksa nad Darušafakom, te Cedevite Olimpije nad Huventudom od 103:81. Da je kojim slučajem Huventud slavio u Ljubljani, to bi značilo da bi španski tim igrao sa Partizanom. Pošto je tim iz Badalone poražen, a Breša je sinoć nadigrala Nanter, to znači da Darušafaka ide kod Partizana u grupu.

Izabrane vesti

Crno-beli će igrati protiv dva tima iz Italije i jednog iz Turske, što znači da barem neće previše daleko putovati.

Utakmica između Uniksa i Darušafake je bila vrlo tesna, a ekipa iz Kazanja je dobila sa 71:68 što je dovelo Huventud u situaciju da porazom ne ode u grupu sa Virtusom, Partizanom i Trentom. Cedevita je bila bolja u Ljubljani i to je na kraju epilog.

Španski tim je bolje počeo meč, dobio prvu deonicu sa 21:19, ali je onda Cedevita upalila motore i praktično samlela španski sastav. Nije imao šanse Huventud sve do kraja meča, tako da je Cedevita na neki način učestvovala u sudbini Partizana. Pobedom nad Huventudom "poslala" je Darušafaku na crno-bele.

Najefikasniji kod Cedevite bili su Jaka Blažič sa 18 poena i Edo Murić koji je ubacio 16. Marko Simonović je dao 14, a Kodi Miler Mekintajer 13. Klemen Prepelič je dao 14 za Huventud.

Na kraju, najvažnije je ponovo istaći da su Virtus iz Bolonje, Trento i Darušafaka protivnici crno-belih u TOP 16 fazi Evrokupa.

Kako vam se čini Partizanova grupa E?

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara