Komentari na vest

Darko Miličić: Hauarda gledaš - stena, a on kao devojčica, Valas me vucarao po diskotekama

M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Covek nikad nije ni hteo da se bavi kosarkom,bog mu je dao talenat fiziku ali njega to nikad nije zanimalo ...uzeo je lovu koju ne mozes potrositi ni on ni njegovi za zivota ...amerima jedino nije bilo jasno kako postoji covek koji posle 20 nece jos 40 miliona...a on je samo zeleo da ima dovoljno da kupi svoju slobodu... LBJ ,Vejd,Karmelo ko je sve bio tu...su zaradili sigurno po milijardu ..ali sad moras da ostanes u tome da bi to zadrzao jer ti si covek firma od tebe zivi fenomenalno 30 ljudi...njhov posao je samo da trajes sto duze....
A

Ajde odmori

pre oko 2 meseca

I dalje se loži na priče o žurkama nedisciplini, kako sam lud jurio sam Hauarda...pomalo žalosno
G

Gorostase

pre oko 2 meseca

Pripadnici navijackog kluba iz Rijeke ne vole Milicica, pa tako I ja ljubitelj albanskog primorja ne volim Milicica. Ja se cak nisam ni krstio, kako voleti onda Milicica?
d

dalaBu

pre oko 2 meseca

Ti burazeru da ozbiljno razmislis sta ces u zivotu, ovo vodi ka najgorem. Stanje ti je kriticno.
D

Darko, ti to možeš

pre oko 2 meseca

Tek kada se kao vatreni četnik odrekne izopačeno-šizofrene ljubavi ka crvenoj petokraci - biće potpuno opamećen. Uvek može da stane na stranu nekog koašarkaškog kluba koji nije komunistički i imenom i znanjem opet ostane u košarci na taj časni ravnogorski način.
U

Urke777

pre oko 2 meseca

Jedno je biti budala prema sebi, a nesto sasvim drugo je biti budala prema drugima. Darko je bio budala prema sebi, i ta rec budala je cak i jako mala. Ali po komentarima bih rekao da ovde ljude vole one koji su badale prema drugima. Uostalom pogledas vlast i drzavu i sve ti bude jasno. I sada ti koji vole one koji su budale prema drugima dele neku lekciju coveku koji je bio ceo zivot budala prema sebi?! Ma bravo. To je ta glupost ovog drustva jer se pamet meri nekom diplomom. Pa i na autobusu pise Lasta pa ne leti…Elem…Nikome nikada nazao nista nije uradio, nikoga nije ostetio, povredio. Placao lecenja silne dece, davao pare svuda gde je stigao. I kakva god da je budala, em nije deo nekog rijalitija, ni on, ni njegova zena ni njegova porodica. Ali vecina vas voli budaletine koje su deo tog taloga. Iskreno sam srecan zbog njega, neka je ziv i zdrav i on i njegova porodica. Drago mi je da je postao manja budala prema sebi. Sebi najvise duguje ali misli da nije vredan toga, ali jeste. Hvala Bogu, ima vremena da shvati.
b

bebs

pre oko 2 meseca

ali kad je pricao za pitu krompirusu oplakao sam
П

ПФК-БГД

pre oko 2 meseca

Сиромаштво у детињству режира боље од Холивуда. Кад одрасташ у сиромаштву, са тобом и у теби расте и бунт. Нажалост, Дарко свој бунт није могао да контролише. Све лоше што је радио, радио је себи. Ко смо ми да му судимо, прво се погледај у огледало па види шта си ти направио од свог живота. Дарко је очигледно остао исти, новац га није променио а могао је да отвара дискотеке, сплавове али не. Човек је отишао у тамо неки Сивац и купио земљу, направио воћњак и запослио много људи. То све говори какав је он човек. Штета, сећам се клинца офарбаног у плаво који се играо кошарке у наранџанстом дресу. Отишао на драфт, каква је само имена оставио иза себе. Краљ, каже: ' која бре Мараја Кери дајте ми леба' Један, једини Драко Миличић. Капа доле, легендо.
H

Hayvan

pre oko 2 meseca

Ovaj darko nema gram mozga
М

Митт

pre oko 2 meseca

Човјек живи од свог рада, на свом имању. Окренут Богу и породичним вриједностима. Свака му част, а ти се запитај шта је с твојим мозгом ?
b

bebs

pre oko 2 meseca

sta ti njemu objasnjavas ko je Darko Milicic, kad je to ostojin sledbenik taj vidi samo sta mu on kaze
m

mikula

pre oko 2 meseca

za tebe je cvajstajn licno
M

MVPČAČAK

pre oko 2 meseca

Neograničen košarkaški talenat i neodraničena bu... la. Žao mi je što nije postigao mnogo više u karijeri i u reprezentaciji.Nije mi jasno zašto ga sada provlače kroz koje kakve vesti na portalima. Ima mnogo pametnijih bivših sportista koji i sad mogu našoj deci dati dobar primer o ponašanju i normalnom životu, uopšte.
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Sa projekcijom od oko sadašnjih 77 miliona dolara bruto zarade u NBA,zaradio je puno i pored svih gluposti koje i sada prepričava i ne krije!!!Tako da je makar sa strane egzistencije sigurno miran.Ovo sto opisuje kako je ludovao,bandoglavio je naravno sve deo tog shvatanja estrade u sportu,te da bukvalno o biznisu,ekonomiji i realnom životu ne zna je i logično!Formslno obrazovanje osnovna škola i to je!!!I nije jedini sa sličnom sudbinom.Ima blefera i “biznismena”medju tzv legendama sporta koji su propali skroz,glume jet set po Beogradu a duguju Bogu i narodu na sve strane
I

Izašao iz ormara

pre oko 2 meseca

Howard je LGBT
N

Niko123

pre oko 2 meseca

Na stranu njegova luda glava, ono što se zna, da je mnogim roditeljima platio lečenje njihove dece.A da se uopste nije znalo, da je on to sve platio..
D

DarkOOOOooo

pre oko 2 meseca

Lagendaaaaa.
g

gost1234

pre oko 2 meseca

covek koji je psovao sudijama cerke i sestre, ponasao se citavu karijeru kao divljak i indijanac sada ne ispusta Boga iz usta. tipicno za nas.
p

punkrti

pre oko 2 meseca

a sta da mu psuje kad ga krade
t

toshiba

pre oko 2 meseca

Ajd ne prdi leba ti
G

Ggoosstt

pre oko 2 meseca

Zato je bitno da se covek do kraja zivota unapređuje, izvlaci pouke, postaje mudriji. Darko to radi, ako pogledas citavu emisiju videces koliko pametno razmislja, svaku svoju gresku je uvideo, zahvalan je Bogu na svemu, ima odlican pristup prema deci i porodici, poznat je kao veliki humanitarac. Sa druge strane, ti si poleteo da ostavis komentar kako je uradio nesto pogresno pre 20 godina. Nije li to pogresno? To kod nas deluje kao laz, ali verovali ili ne ljudi se kroz vreme menjaju, a neki uspevaju da to bude promena na bolje, nemojte cekati da ostavite samo ruzan komentar. I sam je rekao koliko je to bilo ruzno sto je uradio, ali tad je bilo tako. Dosta je naucio definitivno
Ј

ЈОСИФ

pre oko 2 meseca

Па вера у бога и зато служи,да од дивлјака направи бољег човека!
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Покајање брате.
М

Митт

pre oko 2 meseca

Свако може спознати Бога. Не буди фарисеј.
B

Brat bratu

pre oko 2 meseca

Sve najboilje bratu, vera i rodoljupstvo je resenje za duhovni mir.
C

Colin Robinson

pre oko 2 meseca

Nikada se on neće srediti.
U

Urgh!

pre oko 2 meseca

Čovjek bio izgubljen u svakom pogledu... Ni sad nije ništa bolji. Najgore kad čovjek sam ne zna šta će sa sobom, a pogotovo kad ti se nude fantastične prilike. Imaš talenat, neko ti je pružio i šansu, a ti izgubljen u vremenu i prostoru. Kad se samo sjetim ko sve ostade ispod njega na onom legendarnom draftu. Ajme...
8

8979

pre oko 2 meseca

A sta ti radis...igras za partizan i imas kesa,jojjjj cuti
c

coki976

pre oko 2 meseca

baš lepo,a gde je običan narod?
M

Mighty King

pre oko 2 meseca

Darko, da ti je onda bila pamet kao što je danas imaš napravio bi karijeru, nešto kao Embid. Takav talenat i predispozicije si imao. Velika šteta, a baš sam se radovao kad si pošao u NBA. Takođe sam razočaran i karijerom Pekovića, koji je u poređenju s Dejvisom, npr. iz Lejkersa, bio gromada. Njega su, mislim, povrede unakazile. I on je bio stena, kakva se retko rađa. Opet, jedan Rađa se tamo nije proslavio. Nikad ne znaš šta može biti.
N

NR

pre oko 2 meseca

Nisam znao da je pukao na jabukama. I tu ga izradili. Ne zna covek nista.
J

Joksa1986

pre oko 2 meseca

Pravo je pukao :) , ulozio 3,5 miliona a prodao biznis za 7 miliona evra i sad je zaposlen u toj firmi kao jedan od 4 direktora sa 25% vlasnistva a procenjuje se da danas to sve sto rade vrijedi preko 20 miliona evra. Jel mislis da je propao ??? Zaradio je preko 50 miliona dolara u karijeri koja je bila ocajna ali mnogo placena i debelo placena, verovatno je pola procerdao ali ono pola sigurno nije. Vidi kuce, zemlju, auta, zena,djeca, propao je Dare pravo :)
B

Burazengija

pre oko 2 meseca

Pukao je, i to veoma, ali u plusu ;) Sto se pravite pametni a ni ne znate pricu?
N

NR

pre oko 2 meseca

Pa kako prica covek bi pomislio da je pukao. I bolje sto nije.