Darko Milčić ponovo na parketu

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.09.19. | 14:54

Zaigraće za ekipu “I come to play” koja se takmiči u Drugoj muškoj regionalnoj ligi

Jedan od najvećih srpskih talenata koji je prerano, u 28. godini, stavio tačku na profesionalnu karijeru, posle bezmalo sedam godina koliko je prošlo od rastanka s njegovim poslednjim NBA timom Bostonom, ponovo će biti na košarkaškom terenu. 

Drugi pik sa drafta iz 2003. zaigraće za ekipu “I come to play” koja se takmiči u Drugoj muškoj regionalnoj ligi, čiji su članovi još nekolicina bivših reprezentativaca Branko Cvetković, Jovo Stanojević, zatim basketaški reprezentativac Dušan Bulut, Dragan Ćeranić

Izabrane vesti

Bolje upućeni u košarkaška zbivanja  u Novom Sadu znaju da grupa nekadašnjih profesionalaca već izvesno vreme za svoju dušu igra “pet na pet”. 
"Drago mi je što ćemo moći da pomognemo da mladi stasaju i što akcija ima pre svega humani karakter. Naravno, potrudićemo se svi da napravimo i takmičarski rezultat. Polako…", rekao je Miličić za sajt “Basketballsphere”.

S obzirom na to da je Darkov trenutno poslednji tim bio Boston, bila je neophodna ispisnica i SAD. Ali i to je stiglo, tako da je nekadašnji srpski reprezentativac registrovan za novi klub. 

Ljubiteljima košarke sada ostaje da sačekaju prvo kolo…

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara