Komentari na vest

Da se ne ponovi 2010. i 2015! Vreme je za tu bronzu posle 25 godina

G

Gost 28282

pre oko 1 mesec

Odbojkasi su 14 puta osvojili bronzu u 21 veku Odbojkasice 8 puta
9

985

pre oko 1 mesec

Karma je kucka... Prvo Hrvati pobegli sa postolja( ne postoje u kosarci),turci nas dobiju uz pomoc sudija(takodje ne postoje u kosarci),pa sada Ameri... A jenkijima kada ode ovaj tim ,mislim da ce se nacekati za medalju. Videli smo u Manili da su bez ovih matoraca obicna nula. Tako da Bog sve vidi...
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Da, bilo bi sjajno, ali i da ne bude, doživljavam te momke kao da su osvojili zlato. Nema to veze sa subjektivnošću. Novak je na šljaci omlatio mladog, poletnog i u punoj formi nikad jačeg Alkaraza. Ovo što su košarkaši do sada uradili zaista doživljavam, u najmanju ruku, na isti način. Sudije su napravile ključnu razliku. Da, iste te sudije koje su Rumunki oduzeli bronzu u gimnastici nakon pregledanja snimka i promena ocena. Ma sve je moguće kad je USA u pitanju. Ali, treba čitati komentare na Eurosport-u. Ljudi nisu slepi, dive se našim momcima, i iskreno govore o sudijskoj krađi koja se ogledala u neujednačenom kriterijumu i preteranom repektovanju pojedinih zvezda. I Novak, i košarkaši, i vaterpolisti, treba da budu na balkonu, kako god da se završe borbe za zlato, odnosno bronzu. Svi oni sijaju zlatnim sjajem.
D

Delija NBGD

pre oko 1 mesec

Turci od 2010 ne mogu vise nista da osvoje. Svaki turnir su truba a na Olimpijadi ne pamtim kad su igrali. :)
G

GostO

pre oko 1 mesec

Za mene su oni osvojili zlato, a sta ce da osvoje, bitno je, ali ne toliko...
l

lolololo

pre oko 1 mesec

2010. je opasna pljacka bila. I jos nakon meca ono besramno onanisanje Turaka na kradju i vrhunac ponizenja one poturice u Novom Pazaru sto su viorile turskim zastavama iz kola.
J

JOKARA014

pre oko 1 mesec

Samo hrabro momci, potucite se za tu bronzu pa da se vidimo na terasi !
M

Možete vi to

pre oko 1 mesec

Ajmo momci!