Komentari na vest

Čudan intervju Džoela Embida: Ne osećam se kao Amerikanac; imamo star tim, nisu to isti igrači kao nekad

p

pera poptar

pre oko 2 meseca

Ti se više osećaš kao debin ili nešto više.
D

Djbd

pre oko 2 meseca

Koji je ovo idiot
Š

Ši

pre oko 2 meseca

Košarka je radi NBA u kanalu. Ti moraš da moliš da igraju za svoju državu. U fudbalu plaču ako ih ne zovu u reprezentaciju. Na Euru suza do kolena.
J

Jedan je Jokić

pre oko 2 meseca

Pope Milo, nit si vino nit si voda. Na 3 stolice bi sjedio, Kamerunac je kao, a pravio kalkulacije za koga bi igrao i danas pametuje. Gospodina ne bih poveo na Olimpijadu nakon ovog i nikada više da ne bi zaigrao za Ameriku.
J

Jambb

pre oko 2 meseca

Nevezano sto je Jokicev rival, zaista objektivno nisam video iritantnijeg i ljigavijeg sportistu. Iskukao mvp, a pricao pre toga da mu nije stalo do toga, prozivao indirektno Jokica, a izbegava gostovanja u Denver (zbog mvp duela), redovno krivi saigrace i da ne moze sam, pisao je Francuzima i molio za drzavljanstvo kako bi igrao za njih, ispaljuje ih i proziva i njih.. Kaze sad da bi igrao za Kamerun da su se kvalifikovali, a odlucio se za Amere pre toga. Ni na pamet mu ne pada da im on sam pomogne da se kvalifikuju. Kaze da bi bio u konkurenciji za goat da nije bilo povreda. I jos nalazi izgovore i za ovaj novi americki drim tim, kaze i druge ekipe su talentovane kao oni(?!) , a da oni nisu jaki kao nekada. Nerealno kolika je ljiga i luzer.

Miloš Milovanović

pre oko 2 meseca

Klasičan kompleksaš...i pekmez
D

Dzi

pre oko 2 meseca

pametniji nego sto izgleda i pametniji og najglupljeg sebe
P

Pjer

pre oko 2 meseca

IQ ovog momka ne prelazi broj patika koji nosi 🙏🏼
K

Kngy

pre oko 2 meseca

Ja garantujem da bi dete od 3 godine dalo intervju sa povezanijim recenicama. Ovo sto naprica ovaj covek od 30 punih godina, ovo ne postoji.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Ne branim ga, ali uzmi u obzir da ovaj intervju nije sigurno dao na nasem jeziku, tako da sto se tice konstrukcije recenica koje si procitao…
I

Intervju

pre oko 2 meseca

Za Njujork tajms, na drugom jeziku, zanimljivo...
s

soichiro

pre oko 2 meseca

da se odlucio da igra za kamerun mogao je da povuce jos nekog kamerunca da zaigra za reprezentaciju ...recimo siakam ne znam da li je igrao, znam da za francusku igra matijas lesor, koji je takodje kamerunac...mogli su da prodju kvalifikacije bez problema.
D

Delija011

pre oko 2 meseca

Ma baca rovca.
P

Pa ovaj je takva...

pre oko 2 meseca

Prsotina da to nije realno, mnogo poremećen lik, bukvalno živi u iluzijama u koje potpuno veruje... Ima dijagnozu definitivno!
B

Bzzz

pre oko 2 meseca

Kakav folirant, jedino tako mozes da osvojis nesto... Posto ligu nikad nece osvojiti... licemeran do bola... Izmolio je onu jadnu mvp titulu i sad ce na foru da uzme OI i to je to...
L

Like a boss

pre oko 2 meseca

Covek je rekao istinu o USA timu i niko mu nece zameriti jer se svacije misljenje postuje. Nije to Srbija da papagaji ponavljaju sve sto nepomenik naredi.
p

pipo_inzagi87

pre oko 2 meseca

Kriza identiteta
V

Vojcek

pre oko 2 meseca

Jelena Karleusa svetske kosarke.
v

vroom

pre oko 2 meseca

Ti rodjace ne znas dal' si doso il' si pos'o....
S

Saturn

pre oko 2 meseca

😂😂😂
k

kad će taj petak

pre oko 2 meseca

daj brate kaži, postao sam amer da osvojim medalju na olimpijskim igrama, i svi ćemo reći ok, svaka čast i gotovo... a ovo izmotavanje ne ide, ne zanima nas, samo cilom svijetu padaš u očima, očigledno si izigrao francuze, a kamerunac si... ma amer do jaja
g

gost1234

pre oko 2 meseca

neinteligentan i ljigav igrac, ali bar se ne stidi svojih korena za razliku od mnogih tamnoputih sportista
k

kolodin

pre oko 2 meseca

Osjećam se kao Kamerunac ali su Francuzi krivi što igram za Ameriku 😂😂 Ne znaš ti momče ni ko si ni šta si
в

всс

pre oko 2 meseca

Да је играо квалификације за Камерун и помогао им, можда би и играли ОИ. Добар играч али велика нула као човек.
A

Aco CZ

pre oko 2 meseca

Ako se osecas da si Kamerunac, zasto nisi igrao za njih, odveo ih na Olimpijske igre, Svetsko prvenstvo, postao bi legenda za navjek, a ovako ces biti jedan od samo na kraju karijere.
O

Opa Miki

pre oko 2 meseca

ako se Kamerun kvalifikuje za OI, igraću za Kamerun. Pošto se to nije dogodilo, izabrao se Ameriku. Nemoj slučajno da je igrao za Kamerun i probao on da pomogne da se kvalifikuju, nego ajte vi sve lepo na tacni a ja da pokupim kajmak. Još mu smeta što ga Francuzi požuruju. Ne matori daće ti pasoš i sve i čekati da tebi dune ona ona stvar, pa da igraš. Retko baš odvratan lik.
K

Kaze treba mu pomoc

pre oko 2 meseca

Lik ladno izjavi da mu treba pomoc za prsten.Igrao je sa Dzimi Batlerom,Tobajasom (dok je jos vredeo), Ben Simonsom, Hardenom, Al Hofordom, JJ Redikom itd.Bukvalno koju pomoc vise hoce lik, uz to konstantno kuka i prica sad kako je mozda mogao biti u GOAT konverzaciji da nije bilo povreda.Lik se u svakom plejofu izgubi, nikad dalje od 2 runde nije stigao, smesan lik
D

David

pre oko 2 meseca

velika ljiga od coveka
D

Deluje

pre oko 2 meseca

Iz ovog intervjua kao da je brat neopterecen inteligencijom.