Aleksa Avrmaović (© Star sport)
Aleksa Avrmaović (© Star sport)

CSKA kontaktirao Partizan: Avramović prihvatio ponudu, seli se u Moskvu

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.07.24. | 15:02

Slavni CSKA ozvaničiće dolazak Avramovića posle Olimpijskih igara u Parizu

Jedva stvar je sigurna, Aleksa Avramović je tražena roba na evropskom košarkaškom tržištu. Srčani plejmejker neće karijeru nastaviti u Partizanu, a sada Sport klub piše da je još jedan klub ušao u trku. Posle Pariza i Makabija, navodno je CSKA najozbiljnije zaigrizao da dovede Aleksu, koji je prema poslednjim informacijama Mozzart Sporta prihvatio ponudu..

Prema našim saznanjima, realizacija ovog transfera biće ozvaničena tek po okončanju Olimpijskih igara u Parizu gde će Avramović ponovo braniti boje Srbije.

Izabrane vesti

Sve ovo je podgrejala i fotografija Miodraga Ražnatovića koji je otkrio da je imao sastanak sa Avramovićem što jasno nagoveštava da je promena kluba blizu, samo nije bilo poznato gde će Čačanin nastaviti karijeru. Bilo je priče da je Pariz, a potom i Makabi zainteresovani za Aleksu, ali niko od njih nije kontaktirao Partizan s obzirom da Čačanin i dalje ima ugovor sa klubom iz Humske. Danas je međutim i to promenjeno jer su Moskovljani zaista bili najkonkretniji.

CSKA očigledno želi da napravi jak tim bez obzira što ne igraju Evroligu zbog ratnog stanja u Ukrajini, ali uprkos tome VTB lige je zadržala visok nivo kvaliteta. Podsetimo da je pre mesec dana ruski mediji plasirao informaciju da CSKA želi Ognjena Jaramaza, još jednog igrača Paritzana, ali u međuvremenu je ta priča u potpunosti utihnula.

Kako god bude bilo, Avramović, kao i Jaramaz, neće nastaviti karijeru u Partizanu. Željko Obradović se odlučio na potpunu rekonstrukciju kluba i od prošlosezonske ekipe ostaće samo Balša Koprivica. To znači da su klub napustili, ili su na putu da ga napuste: Kevin Panter (Barselona), Zek Ledej (Milano), Alen Smailagić (Žalgiris), Pi Džej Doužer (Minesota), Danilo Anđušić (Dubai), Mateuš Ponitka, Frenk Kaminski, Džejms Naneli, Uroš Trifunović i Bruno Kaboklo.

Što se tiče dolazaka u Partizan, tu su samo Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina. Ipak, dogovoreni su i dolasci Karlika Džonsa, Sterlinga Brauna, Ajzee Majka, Isaka Bonge, Marija Nakića, Arijana Lakića, Tajrika Džonsa i Brendona Dejvisa.

Ako se pitate zbog čega crno-beli nisu saopštili sva ova imena, najbolje je da pročitate objašnjenje predsednika kluba iz Humske Ostoje Mijailovića. To možete uraditi na sledećem LINKU.



tagovi

Aleksa AvramovićKK PartizanKK CSKA MoskvaVTB liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara