(©MN Press)
(©MN Press)

Crvena zvezda produžila rok za sezonske karte u pretprodaji do kraja meseca

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.07.22. | 17:30

Zbog velikog broja zanteresovanih godišnje karte će moći da se kupe do 31. jula

Krajnji rok za kupovinu sezonskih karata u pretprodaji je već više puta morao da se pomera, a danas je Crvena zvezda objavila da se zbog velikog interesovanja ova akcija neće završiti 22. jula, već će biti produžena do kraja meseca.

Klub je podsetio da je prodaja sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2022/2023 počela u utorak 28.06.2022. godine.

Izabrane vesti

Iz crveno-belog tabora su se zahvalili na velikom poverenju svim navijačima, koji su kupili godišnje karte u prva 24 dana prodaje. Naveli su da uzimanjem sezonske karte u pretprodaji ostvaruju veliki popust, brojne pogodnosti, popuste u drugim klupskim akcijama i kampanjama, kao i poklone.

Motiv za posedovanje godišnje ulaznice sigurno kod crveno-belih pristalica svakog dana sve veći, s obzirom na to kakva pojačanja stižu na Mali Kalemegdan. Od jeseni će pored starosedelaca, moći da gledaju Nemanju Nedovića, Hasana Martina, Džona Holanda, Dalibora Ilića, Filipa Petruševa, Bena Bentila...

Radno vreme prodajnog mesta na Malom kalemegdanu je radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h (nedeljom prodajna mesta neće raditi). Crvena zvezda će odigrati i u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja - Evroliga, ABA liga i KLS.

Ove sezone simbolika za sezonsku kartu je „Zvezdin univerzum“ u kome svaki navijač predstavlja jednu zvezdicu klupskog jedinstvenog univerzuma.


tagovi

KK Crvena zvezdaABA ligaEvroligasezonske ulaznice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara