Nejt Volters (©Starsport)
Nejt Volters (©Starsport)

Crvena zvezda bez Nejta Voltersa u napad na triplu krunu

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.06.22. | 12:18

Američki plejmejker iz privatnih razloga dobio dozvolu kluba da ode iz Srbije

Kup Radivoja Koraća i Jadranska liga su osvojeni, a u napad na titulu prvaka Srbije Crvena zvezda će krenuti bez startnog plejmejkera Nejta Voltersa.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta Amerikanac je iz privatnih razloga zamolio upravu i dobio dozvolu da ode kući, pa ga neće biti u polufinalnoj seriji sa Megom Mozzart i potom u potencijalnom finalu.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je stoga rukovodstvu takmičenja prijavila spisak igrača bez Voltersa na listi.

Ulogu organizacije igre ekipe crveno-belih preuzeće Stefan Marković i Nikola Ivanović, dva preostala plejmejkera u timu Dejana Radonjića.

Volters je ove sezone u ABA ligi prosečno beležio 8,4 poena uz 3,5 skokova i 2,4 asistencije. U Evroligi je bio još bolji i u proseku ubacivao 10,9 poena uz 3,6 asistencije i 2,6 skokova po meču. Mada je u Evroligi imao i značajno veću minutažu i sve skupa ostavio vrlo dobar utisak u drugom mandatu u crveno-belom dresu.

Sad je red da se pokažu Marković i Ivanović. Nisu bili na Voltersovom nivou, ali su imali povremene zapažene role. Marković prvenstveno na Kupu Radivoja Koraća, Ivanović je podsetio koliko može da bude koristan na početku finalne serije ABA lige sa Partizanom. A svi sada očekuju nove dvoboje sa crno-belima.


tagovi

Nejt VoltersKLSKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara