Komentari na vest

Crvena zvezda bez Fakunda Kampaca i protiv Barselone

N

Nedovic 3ka....

pre preko 1 godinu

Za jednog pantera od tri miliona kupis dva kampaca i jos plus vildozu pride!
P

Prvaci Evrope

pre preko 1 godinu

Hoćemo pobedu protiv Barselone sutra za Facundo Campazzo
S

Samo u predgradju

pre preko 1 godinu

Realno kakav cirkus
K

Kalina

pre preko 1 godinu

Sedmoplasiranom timu u ABA, drzava platila licencu za Evroligu pet miliona, dovela trenera za cetiri miliona, evroligaske igrace poput Pantera od tri miliona.Ove godine drzava dala za Egzuma dva miliina, Nanelija dva miliona i slicne... BOLJE SE ZAPITAJTE GDE SU VAM RETULTATI za tolike silne potrosene milione i kako vas tim igra takmicenja za koje se nije izborio posteno na terenu jer je zbrisao iz KLS prosle godine a na sve to jos nije ni kaznjen zbog toga u opste!
M

Milerrr

pre preko 1 godinu

Va viste velesila sa rezultatima, igrate Evroligu vec 10 godina rezultati su vam od 14-15 mesta.
_

_001668.98e0cddd4d8245119c40ae5819dfe1b5.0419

pre preko 1 godinu

vi ste jedini ,,navijaci” na svetu koji ne znate za koji klub navijate
k

kontra efekat

pre preko 1 godinu

Vi ste jesini klub koji navija za sve ostale klubove koji dodje na megdan ZVEZDI braca ste sa svima, od tirane do stambula!
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

CINJENICA: Partizan na terenu ne moze da se izbori za Evrokup, realnost: drzava Partizanu kupi igranje u Evrokupu. CINJENICA: Partizan ne moze na terenu da se izbori za Evroligu, realnost: drzava kupi Partizanu igranje u Evroligi. Partizan Mozartbet po rezultatima zasluzuje igranje u Evrocelindzu ili Fiba ligi sampiona, a uporedjuje se sa ekipama koje su na terenu zasluzile mesto u Evroligi. Dok je Partizan poput studenta kojem su kupili doktorat iz fizike, a koji misli da je zbog tog doktorata kvalifikovan da vodi CERN u Svajcarskoj. Objavite komentar ako smete.
i

istorija

pre preko 1 godinu

Kevin Panter novi je košarkaš Partizana. Buru svakako diže činjenica da je Amerikanac pre samo dve sezone nosio dres Crvene zvezde. Ali, “ratu” tu neće da bude kraj! Otkriveni su detalji ugovora Kevina Pantera i “parnog valjka”. Amerikanac će u Partizanu da ostane dve sezone, ali sa Najvećim Ugovorom u istoriji srpske klupske košarke.Kevin Panter će za dve godine u crno-belom dresu da inkasira tri miliona evra. To je 1,5 miliona evra po sezoni!
S

Skocko11

pre preko 1 godinu

Brale smesan si ko Patak Daca. Kampaco za POLA sezone dobio 1,8 miliona evra.
Z

ZVAZDAN

pre preko 1 godinu

to je nista, ovaj nas za deset meseci, 2 X 1,8 odnosno 3,6 mil....stvarno
K

Kalcopolista.

pre preko 1 godinu

I bez da nam igra Kampaco protiv Barse,opet ce mo u evroligi biti ispred kluba iz laktasa sa najvecim budzetom na balkanu!
K

Krcuni

pre preko 1 godinu

Ako navijas za FMP, onda igrate Euroligu. Ako navijas za Radnicki Basket, onda igrate Aba Ligu. A ako navijas za mezimicu svih rezima, onda ne igras nista..Jer ne postojite od 2011.-e.
K

Kalcopolista.

pre preko 1 godinu

I da registrujete Kampaca opet ćete biti Fabrika metalnih proizvoda.
r

radnicki basket

pre preko 1 godinu

hahahahha kolko minusa za realnost i istinu, jedini ,,navijaci” na svetu koji ne znaju za koji klub navijaju
1

1992

pre preko 1 godinu

Who the f... are you? Hahahha. Nikad niko nije toliko ponizio neki klub u istoriji sporta.
K

Kad

pre preko 1 godinu

daju 2 000 000 Baskoniji igraće.
B

Bananas

pre preko 1 godinu

Zabrana se skida 01.01.2023 jer evroligi nije bitno da li je stanje izmireno sledećeg dana ili posle 29 dana kod fibe i bat-a je drugačije oni zabrane skidaju odmah nakon izmirenih dugovanja.
B

Boziji narod

pre preko 1 godinu

Mi Srbi smo posebni; dovedes jednog od najboljih igraca Evrope, ne mozes da ga registrujes, imas najboljeg tenisera na svijetu kojem ne daju da ucestvuje ili ga diskvalifikuju itd itd. Sve sto drugima je jednostavno, nama je problem, i obrnuto, sve sto drugima predstavlja po nekad i nemoguce, nama je dostizno. I na kraju kazu da nismo Boziji narod, Bog je nama posvetio posebnu paznju sigurno.. Da li su svi protiv nas ili smo mi problem, zaista ne znam... Ali jedno je sigurno, da se nas mentalitet ogleda u Kenguru, gdje skine nemoguce pa se useta u gol zarad kacketa. Toliko
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Čeka se Kodi Zeler iz Jute, pa za zajedno sa Kampacom debituju u EL.
A

Alabama indicated

pre preko 1 godinu

Ovako sa Kampacom, Vildozom i Ivanovicem sam mnogo relaksiraniji i opusteniji da nam se vise nece desavati situacije kao sa Zadrom ili ce se desavati znatno redje. Sad smo blagi favoriti za osvajanje domaceg kupa.

VecaBgd1971

pre preko 1 godinu

Grobare zaboravio si Aba ligu i domace prvenstvo...mukica
¹

¹111111111111

pre preko 1 godinu

Španjolska mafija namjerno miniraju zvezdu
t

tripla kruna

pre preko 1 godinu

nisu spanci vec bodiroga
m

minira

pre preko 1 godinu

Zakon. Nema eksel tabela, konferencija. Nego mora da se plati u uredjenom sistemu ono sto se duguje.
Z

Zabrinut

pre preko 1 godinu

Argentina ima mnogo dobru reprezentaciju u kosarci,bolju nego mi.
Z

Zvezdas sa Liona

pre preko 1 godinu

Ja bih odma izasao iz ove evrologe iz inata. Valjda imamo obraz. Dokle vise da nas ta evroliga ponizava? Istupiti odma iz evrolige!
b

bodiroga efekat

pre preko 1 godinu

Znamo vrlo dobro ko blokira Kampaca!
h

ha ha sta ima

pre preko 1 godinu

Bodiroga sa time, nista
b

bije dareglo

pre preko 1 godinu

@efekat, Tako je👍
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Ko misli da nema politike u FIFA UEFA, EVRO LIGA, FIBA taj je veoma najvan. A da li ima Zvezdinih propusta, IMA. Bodiroga nema nikakve veze sa ovom odlukom!

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Taj segment ti posebno verujem.
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Očekivana vest, s obzirom da je Zvezda sve papire o regulisanim obavezama prosledila još u ponedeljak a odluka doneta danas. To je samo još jedan dokaz da u EL i dalje vlada španski lobi iako je sa čela iste otišao "veliki" Đordi ali je isto tako došao "veliki" Bodi Bond! Sada tek razumem ljutnju predsednika PAO koji se borio protiv tog španskog lobija. Uticaj Reala, Barse, Baskonije je ipak preveliki i nemogu tako lako da podnesu poraz, poraz koji je nanela " neka tamo" Zvezda dovođenjem njihovih bivših igrača koji nisu završili u njihovim redovima. Njihove tvrdnje da konkretno Vildoza i Kampaco zbog dugovanja moraju povratkom iz NBA da igraju za njih su u domenu naučne fantastike. Naravno da su ponudili uslove verovatno bi ih imali, ali poslovica kaže " ni kod babe nema džabe". Nema veze, niko ne garantuje da bi Barsu dobili i sa Kampacom ali ako pobedimo pobeda će biti još lepša i slađa, a EL ovakvo ponašanje neka služi na čast.
s

spanci

pre preko 1 godinu

Ne znam sto mislis da Bodiroga raditi\ce raditi za Spance, bas su svi Spanci glasali protiv njega. Iskreno ja mislim da ce on da rastera taj spanski lobi.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ma ubedjen sam da je Bodiroga uradio. Eventualno Danilovic jer oni nista nikad za nasu kosarku uradili. Ali kad bi legenda Covic dosao. Pa mi bi procvetali. I sam je rekao da kad Zvezda uzme titulu u Srbiji ce se bolje ziveti. I bolje je?
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

To sto je Zvezda dostavila dokumenta neznači da su ta dokumenta i validna...znajte da postoje nacini za proveru tacnosti dokumenata koja su dostavljena.Znači da nemora da znači da su izmirene obaveze koje je klub prikazao kroz dokumemta vec da se samo fiktivno prikazalo.Ocigledno je da postoji problem i da se o necemu krupnijem radi....
a

aman vise...

pre preko 1 godinu

sta se javljaju grobari pa vi ste optuzivali Lakovica I Stankovica da namestaju zreb I kazne partizanu, po cemu ste vi bolji od ovih sto spominju bodirogu?
4

446

pre preko 1 godinu

porediti lakovica i stankovica sa bodirogom???????????
D

DechkoT

pre preko 1 godinu

@aman vise... sa vama uvek neka komedija, pa vi ste optuživali Lakovića da je napakovao da Zvezda ne igra Evropu i da bude kažnjena. Otkud tebi da su grobari optuživali Lakovića, samo izbacujete gomilu spinova pa šta se primi, primi se a ako ne idemo dalje.
A

Adrian Mutu

pre preko 1 godinu

Po čemu je bodiroga veći u košarci nego stanković u fudbalu? Obojica kapiteni reprezentacije s tim što je biti legenda barse u košarci samo lokalnog karaktera a biti legenda lacija intera svetskog karaktera
K

Kaliniccc

pre preko 1 godinu

Tukli smo Olija bez Kampaca, tući ćemo i Barsu. Što kaze Zoc sve mozemo da dobijemo, oni nas jedino ne mogu. Hehe
r

rojalista

pre preko 1 godinu

samo da ne bude i u januaru da je bodiroga kriv.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

ma dobro i nije problem...da je nesto placen pa i da kazes da je steta sto ne igra i gubljenje para al ovako neka ga za kup valjace
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Kakva tupava priča za tupave, kao Bodiroga kriv što ne može da se registruje igrač!? Ne znam biće da Bodirogi smeta Zvezda i striktno je naredio da ne može registracija Kampaca, pa nije vam to Srbija da takve stvari mogu da se rade. Evroliga je ozbiljna organizacija da bi sebi dozvolila takve stvari, satraše nas iq OsamdesetPetice
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Mnogo je za tebe i 85.
D

Druže

pre preko 1 godinu

Evroliga, ozbiljna organizacija. Kaži mi da si se šalio. Oni su sve, samo ne ozbiljni.
D

Dejan43

pre preko 1 godinu

Sad je u pitanju Adams koji je otpusten, nije mu placeno i zato je uvedena zabrana., bord EL se ne sastaje pre Nove godine, bla bla. Ok. Pitam se sta ce biti izgovor zvezdasa kada i posle Nove godine ne budu mogli da registruju Kampaca? CIA, masoni, iluminati ili mozda neregulisan dug prema bivsim klubovima koji su imali pojedini igraci KK Crvena Zvezda?
G

Gost deki

pre preko 1 godinu

Ne može niko da zabrani FMPu kako će da se zove!!! iako ovaj komentar nikada ne objave to je istina
Z

ZVE ZDA Š

pre preko 1 godinu

Hajde da sa tobom i sličnima raščistimo jednom za sva vremena. Ko vas je pobedio u zadnje dve utakmice? Ako ej FMP ne znam stvarno šta radiš i komentarišeš na Zvezdinim vestima. A ako je Zvezda onda ne znam zašto spominješ FMP. Samo se malo vrati i pogledaj grb Zeptera o 1997. do 2000. Bavite se glupostima a ne vidite šumu od drveća. Vidite li da je to sve isto? Dva državna proojekta sa nevjerovatno velikim budžetima. Na kraju će se veseliti onaj ko je bolje potrošio pare.
M

Milerr

pre preko 1 godinu

Cuj ovog Cepter prodali grb. Cepter je bio sponzor kao i Mobtel 063 i ISN Galenika, al znas kako se zvao sadašnji Virtus? Zvao se Kinder, to sto ti spinujes ne prolazi bas tako kao sto ti mislis.
s

soichiro

pre preko 1 godinu

kakve veze ima evroliga sa fibom...ko kls i kss...
B

Boban Batke

pre preko 1 godinu

jedni pevaju zvezda oooo zvezda eee drugi pevaju Da volim crno bele. Ne znam cija je bolja ??
A

Ajde ajde

pre preko 1 godinu

Ajde ajde Covicu od 01.12 nam je zabrana i nista zvanicno nije povodom toga receno. Sad vec mislim da je kranje vreme da se kaze. Sta god da je u pitanju Zvezdaska javnost zasluzuje da zna.
P

Postoji li bilo koji sportski novinar

pre preko 1 godinu

U Srbiji koji može da kontaktira Evroligu i raspita se šta je problem? Već dve nedelje traje saga i ovo je više nego nepzbiljno.
G

G

pre preko 1 godinu

Saga traje zato sto Covic nece da kaze sta je problem.
O

Ova

pre preko 1 godinu

Zabrana je uvedena pre Kampacovog dolaska, nema veze sa njim. Uvedena je početkom meseca, sigurno zbog onog Adamsa, nema šta drugo biti u pitanju.
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Ja se nadam da jedan te isti lik komentarise o sabotazi i ko sabotira..Bolestan covek...Druze, izadji napolje, prosetaj, nadji devojku...zivot moze biti lep ako hoces...a mozda imas 12 godina, onda ti je oprosteno...
C

Cipiripi LE2

pre preko 1 godinu

Bodiroga efekat, nikad nismo bili blokirani za ovih 10 godina koliko igramo evroligu, al nema veze nece moci vecno da stoji zabrana a mozemo i bez njega da pobedimo ekipe sa proslog f4 a i dovoljno je sto ce Facu da uzme ABA ligu i obezbedi jos jednu evroligu
K

Kamp Aco

pre preko 1 godinu

Nekome nije u interesu da Zvezda osvoji EL.
M

Marko341

pre preko 1 godinu

Kako vas nije sramota da prozivate Bodirogu? Covek je predsednik Evrolige ali on je jedan covek a odluje donosi bord Evrolige i on e tu kao pojedinac ne pita nista. Bodiroga je zamenio Bertolomea a zna se odakle dolazi on i koji je klub glavni osnivac i inicijator, iz koje drzave dolazi i gde je sediste te Evrolige i koji klub ima najvise uticaja zato ne prozivajte coveka bez veze, kako cas nije sramota posle svega sto je uradio za nasu kosarku. Da nije mozda Covic uradio vise za nasu kosarku od Bodiroge? Kad je Bodiroga rekao jednu rec pritiv Zvezde. Ovo klubastvo je preslo svake granice jer pljujete legendu srpske kosarke zbog samovolje i izjava jednog namazanog politicara koji je bio u dilu sa svim vlastima od 1990 do danas. Sramota.
G

Gost75

pre preko 1 godinu

U petak u 18,59 zaglušujuća buka na tzv. "himnu evrolige". Činjenicu da smo pokrili to zbog čega nam je stavljena rampa na registraciju novih igrača ali i da nam i pored toga ne dozvoljavaju registraciju je žalosna. Nažalost, ništa novo za nas. Mi smo za njih mali i nevažni. Pokažimo im sportski, navijački, dostojanstveno, bez i najmanjeg ekscesa, šta mislimo o tome. NEK GRMI JAKO ZVEZDA ŠAMPION - PUKLA BARSA LE OLE

Aha

pre preko 1 godinu

01.12. je izdata zabrana. KK saopštenje je odmah izdalo saopštenje da je to administrativni problem. Nešto ne ide sa tom "administracijom".
P

Pera Trta

pre preko 1 godinu

Nema veze, vazno da moze protiv kompletnog Zadra.
C

Covkinse

pre preko 1 godinu

Sigurno onda nije mali nesporazum cim za 10 dana nista nije uradjeno. Nemoj to da nam radite,nalozeni svi na max a ovamo nista. Kazite sta je problem da se bar zna. Zivi bili braco Delije
C

Covkinse

pre preko 1 godinu

Zabrana je od 1.12 još.
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Konferencija covke, cekamo te da izneses ko sabotira...a pretpostavljamo ko je to. Ako se ispostavi da je on, nzm...bas cu se smoriti jer je bio idol dok smo bili klinci...
G

Gostjnbh

pre preko 1 godinu

Pa vi automatski lupate i pričate kako je to bodiroga a niko ga uopšte nije spomenuo,pa ni čović..
J

Jezivo

pre preko 1 godinu

Covic vam Bog a Bodirogu i Obradovica pljujete. Nikad nista bolesnije u kosarkaskom svetu nisam video.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Jedan visoko obrazovan inženjer, doktor robotike, ova dvojica pitanje da li srednju školu imaju.
k

kampazzo

pre preko 1 godinu

garantujem da real koci
P

Pravi_delija

pre preko 1 godinu

Sad cekamo da vidimo sta ce uprava KK CZ da kaze sta je razlog. Dal konferencija,dal zvanicno obavestenje nebitno je. Ali mislim da bi bilo okej znati posle svega gde koci
a

al ste vi naivni

pre preko 1 godinu

ima se nacekas druze dok se ne smisli nesto dobro . Pa zar ti nije sumnjivo da bi gazda kluba trebao odmah da posalje odgovor ili objasnjenje na situaciju ?? cime je zauzet ,susi ves ,bere kukuruz ...sta ?

slavenko.2345@gmail.com

pre preko 1 godinu

Znali ste da ne moze igrati zbog toga je i placen manje nego sto se provlaci u medijima,nista od f8 realno i nemamo kvalitet za nesto vise....
M

Mile444557

pre preko 1 godinu

Svi ovde koji prozivaju Bodirogu treba da bude sramota, čovek koji nam je doneo titule i medalje, pogotovo u finale protiv Argentine gde je bio najbolji sa Stojakovićem, treba da ih bude sramota kako pljuju po nasoj legendi.
G

Gost9

pre preko 1 godinu

I sta sad treba da nas ukopava,ako je on?
i

iron

pre preko 1 godinu

"Mi imamo svoga Boga ime mu je Bodiroga" - ovako sramotno pominjanje Boga i skandiranje su uzvikali i zvezdasi pre 25 i kusur godina...nikad mi nije bio simpatican...samo toliko..
s

simpatikus

pre preko 1 godinu

Ko si ti pa da ti on bude simpa? Verovatno neki klinac koji i ne zna ko je Bodi Bond. Evo ja cu ti reci. Kad dodju zadnja 2min onda i u PAO i u Barsi i u reprezentaciji daj Bodirogi loptu i izadji iz hale zapali cigaru i razmidli gde ces proslaviti pobedu. Kad uzme loptu, iako deluje trom i pomalo smotan, uradi prednju promenu sa jednom rukom tad onaj ispred padne na guzu. Milina ga je bilo gledati. A posto vam smeta i Zoran Savic nadjite negde finale iz 95 pa vidite kako se u dzepic stavlja mozda i najdomonantniji centar Evrope svih vremena i pogledajte ko kuca preko njega. I taj vam smeta. Pre nego sto pljujete naucite nesto o njima bruko i sramoto.
i

iks Tb

pre preko 1 godinu

Zašto se ne kaze da Dejan Bodiroga nece sa podigne suspenziju prije 01 01.2023. Mogao je to uciniti i prije prvog,ali očigledno nema razloga za žurbu..
s

srka

pre preko 1 godinu

Ko zna zašto je to dobro. Neka se još malo, kroz treninge, uigra sa ekipom. Može Zvezda da igra ravnopravno sa Barsom i bez njega, siguran sam u to.
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

Samo razmišljam...da li bi se isto desilo i sa nekim drugim klubovima,španskim,turskim itd ...Izgleda da je u pravu Kuzma dvostrukih aršina u el
a

asi

pre preko 1 godinu

Nema dvostrukih arsina. U tim ligama je plata svakog meseca redovna,nema zaostalih plata,redovne su i ne mogu da zaostani i nema sistema dodjem ti.
a

ahhaa

pre preko 1 godinu

Tebra, kakvi arsini? Mora da platite milion i osamsto!
n

nnnnn

pre preko 1 godinu

Mislim da je uprava Zvezde duzna da nama Zvezdasima kaze sta je tacno razlog. Ne ni zbog plate,niti cega vec. Nego veliki je hajp,svi nestrpljivi da vidimo kako to izgleda a ono 10 dana i nista.
m

miile

pre preko 1 godinu

tražite pare nazad od ulaznica
s

shakitis

pre preko 1 godinu

Nek se spremi Mzt i Split, videce oni tango Argentino 😀
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Nema veze, pobedicemo i bez njega. Čuvamo ga za ABA ligu kako komšije ne bi mogle da se pomere od drugog mesta.

Badzapro

pre preko 1 godinu

Imam dve karte za Tribinu B, sifra 'lister' u pola 6 ispred hale u petak :D hahahah Bice prilike da debituje, idemo da zavrsimo 2022 kako dolikuje!!!
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Pa o kom god klubu da je rec,niko nije budala da dovede tako skupog igraca a da ne moze da ga registruje.Smeo bih da se kladim da neko sabotira a da je to verovatno predsednik,direktor ili sta je vec taj covek u evroligi.
P

Pirlo

pre preko 1 godinu

Zvezda je izmirila obaveze prosle nedelje, stav borda evrlo lige koji se nalazi u Barseloni je taj da se ove nedelje nesastaju zbog katolickog bozica i nisu u mogucnosti da skinu blokadu. Bas slucajno , Barselona , utakmica protiv njih a i Bodiroga za koga cemo vrlo brzo saznati koliko je uticao na sve ovo.
Z

Zabrinut

pre preko 1 godinu

A zasto bi Bodiroga uticao na bilo sta?
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Dobro i bez njega smo pobedili Olimpijakos u Pireju, a kamoli ove prosecne Evrokup ekipe sa placenom licencom
I

Inžinjer Milenko Janjić

pre preko 1 godinu

Potresao sam se
G

Gost11198

pre preko 1 godinu

Iskreno,sumnjam da bi dovodili igraca ovakvih karakteristika da znaju sa ne mogu da ga registruju odmah. 10 dana je proslo,iskreno se nadam da nije jedan Srbin umesan u to. Voleo bih da neko iz Zvezde izadje i kaze sta je. Volecemo Zcezdu bez obzira i da dugujemo pare nekom to je redovno stanje (ali sumnjam da je to).
G

Gostw

pre preko 1 godinu

Nije ti cudno da se ovkavi sporovi desavaju samo Zvezdi? Ne barseloni, Realu, i drugim Evroligasima samo Zvezdi...
Л

Лула

pre preko 1 godinu

Нејасно је како можеш довести играча колико ког да кошта, а не кошта мало, а наводно си некоме дужан, а дужан си јер немаш да платиш одмах. Доведен је под веома сумњивим и неразјашњеним околностима.
G

Gostipolo

pre preko 1 godinu

Očigledno neko sabotira Zvezdu
A

Alkos

pre preko 1 godinu

Da nije vucic
t

tiza

pre preko 1 godinu

Nema veze,čovek sam urnisao Borac
M

Maestro

pre preko 1 godinu

Cuvamo ga za Real i Valensiju🤣
m

mixM

pre preko 1 godinu

300k eura ide mesecna plata, njemu lepo... Dobro Mega, Borac, Split, Zadar, bar ce tu da igra....
S

Sad

pre preko 1 godinu

Kreće pljuvačina, e kakvi su ljudi na ovim portalima.
N

Neko87

pre preko 1 godinu

Bodiroga-Partizan, Bodiroga-Barselona. Da pomogne malo i jednima i drugima.
t

tiza

pre preko 1 godinu

Svi se plaše KK crvena zvezda
B

Bog

pre preko 1 godinu

Da li ti znas ko je Bodiroga? Da li si ti svestan da je taj covek gospodin? Da li znas da iza sebe nema nijednu mrlju? Da li znas da kad su se Sale i Sasa penzionisali on bio nas ubedljivo najbolji igrac uz Rebracu? Da li znas da vi nikad necete imati takvog igraca? Zasto morate da pljujete coveka za koga zna cela Evropa i zar nije bolje da i mi(Srbi) imamo svog coveka u bordu? Covek nikad nije odigrao ni minut za Partizan, niti za bilo koji drugi nas klub?
M

Mladen84

pre preko 1 godinu

@Bog Da li ti znas njega licno, pa sve ovo znas? Niko nije cist!
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Ako vec moze da se dovede jedan Kapmaco i da se prica o centru najverovatnije nisu problem pare nego jedan covek,a znamo svi koje taj covek.
j

jhahaha

pre preko 1 godinu

Problrm je sto morq da platite 1.8 miliona ... Ne udarajte na casnog i postenog Bodirogu!
G

Gost GM

pre preko 1 godinu

Opet smaranje o ovom igracu
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Čućemo vrlo brzo na konferenciji ko sabotira.
k

kikirikiputer

pre preko 1 godinu

Negde nesto ne stima jedna strana nam dozvoli druga nam ne daje. Ili nekog jos u potpunosti nismo ili nas Bodiroga saplice. Videcemo,svakako ce se saznati pre ili kasnije.
G

Gost997

pre preko 1 godinu

U inat Bodirogi i evroligi cemo da ih razbijemo
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Kakve veze ima Bodiroga sto vi ne placate igrace? EL je slozen mehanizam. Nije Bodiroga tamo neki seoski knez pa da sam sece i odlucuje. Mora da balansira izmedju velikih klubova iz razlitih drzava da bi bio tu gde jeste. Bodiroga mozda ima mehanizam da vam skine zabranu (ne znam statut takmicenja, da li predsednik o tome odlucuje), ali ako Real hoce da vam uzme pare za Kampaca i koci vas, nece Bodiroga ici protiv Reala. Lepo izvucite pare iz PIO fonda i platite Realu ta 2,5m. Ionako nista ne placate iz svog dzepa.
r

realno85

pre preko 1 godinu

teska neka muljavina. kakvi jedni arsini kod fibe drugi kod eurolige???
s

ssssssss

pre preko 1 godinu

Nesposobna uprava, svasta bih sad napisao... Zasto ne kazu sta je problem, nego kao kisa oko Kragujevca kruze.

gemathegreat

pre preko 1 godinu

A ko si ti da se tebi poslovne tajne odaju ??? Kojom božijom milošću si ti to zaslužio ??? A drugo da si gledao i slušao intervju Čovićev čuo bi da tek posle 16-og kola mogu da registruju, kolika nam je kvota stranaca preostala i mnogo toga još.
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

Koji smo mi seljacki raspalii klub! platiš igrača ko niko nikad na ovim prostorima, x miliona a on ti igra samo protiv Borca i Splita. .EL nista..ajde prva tekma ok..bilo malo vremena i kapiram..ali sad, za 10 dana da ne resite problem..auu koju upravu i pravnike imamo..krševi žešći..
f

fuckundo kampaco

pre preko 1 godinu

druze cemu nervoza stigo je vildoza ,tako vi vec deset godina. Ovaj ,onaj ,pare pare a na kraju radost ABA peharu i laganje da je to to
J

Jagnjilko

pre preko 1 godinu

Zvezda je poslala svu dokumentaciju da je izmirila obaveze prema Adamsu ali neko namerno sabotira. Svi pogadjate ko
i

iluminati

pre preko 1 godinu

Ili duboka drzava?
b

bl rs cz

pre preko 1 godinu

Bočni udari naravno. Nikada mi nismo krivi.
G

Gostejjejee

pre preko 1 godinu

Cia snajka cia
N

Nk083

pre preko 1 godinu

Ili Čovke duguje grdne pare ili Bodiroga minira.... nešto je od to dvoje
c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Pre bi rekao ovo drugo.
G

Gostmiki333

pre preko 1 godinu

Spanci igraju igrice... fiba nas otkljucala el nece...
m

milosm13

pre preko 1 godinu

e jbg steta bika steta bez njega i bez centra tesko