Ife Lundberg (©MN Press)
Ife Lundberg (©MN Press)

Crno-beli tek iz trećeg pokušaja privoleli Ifea

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.24. | 14:37

"Imali su me na radaru već duže vreme, žele da me vide na poziciji plejmejkera što najviše volim da igram", poručio je Danac

Upornost se neretko isplati. U slučaju Partizana i Ifea Lundberga itekako jeste pošto su crno-beli uspeli da konačno privole danskog reprezentativca da im se pridruži. Otkrio je sjajni bek da je zbog poziva iz Beograda odbio čak i aktuelnog NBA šampiona, a uz to je u razgovoru za "TV 2 Sport" naglasio i da su ga crno-beli želeli već nego vreme.

"Imali su me na radaru već duže vreme. Poslednjih par godina su me nekoliko puta zvali. Ovo je bio treći put, a ispostaviće se da je treća sreća. Veoma sam uzbuđen zbog onoga što sledi, igraću za najboljeg trenera, pred najboljim navijačima, na najboljem domaćem terenu. Biće ludo", ushićeno je ispričao Lundberg.

Izabrane vesti

Ono što je Lundberga privolelo u redove "parnog valjka" jeste i garancija da će dobiti minute na poziciji plejmejkera. Nešto slično je pre dve sezone u Partizan privuklo i Dante Egzuma, što se kasnije pokazalo kao genijan potez posle kojeg su obe strane profitirale.

"Mnogo dobrih stvari mogu da kažem o Partizanu. Najvažnije je to što se igra crno-belih savršeno poklapa sa mojim stilom. Pratili su me već neko vreme i žele da me vide na poziciji plejmejkera, što najviše volim da igram”, poručio je Lundberg.



tagovi

Ife LundbergKK PartizanŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara