Komentari na vest

Crno-beli spremaju odgovor Megi: Spremićemo se za revanš

m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

svi u halu al svi pa na kraju i nek izgubimo.Kad se predsednik nije u dostojio da se bar javi posle one sramote od finala .Zato svi u halu sutra ,cak da su pametni muzicari i ostali zabavljaci da rade isto ,prave svirke,koncerte da vidimo ponasanje drzave
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

@saban Nije ime vec karakterna osobina
o

odgovor za varelu

pre gotovo 3 godine

Partizan i Igokea jedan klub Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. - Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. - Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za spajanjem je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo jednu upravu - kaže Dodik. Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova.
V

Varela

pre gotovo 3 godine

Ma sve je to lepo i da je bila neka fuzija a nije 2 kluba su postojala pre toga postoje i sad.A postojali su i Crvena Zvezda,Fmp i Radnicki dok danas postoje samo 2.Nagradno pitanje:Koji se od ova 3 kluba ugasio?
A

Ada

pre gotovo 3 godine

Upravo, dovedite Mitrovica iz Monaka za trenera, sta se vise ceka.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Да број спонзора нарасте на преко 30 и да се уведу дуги рукави.
V

Vrlo...

pre gotovo 3 godine

... kratak je put od osvajača EK do kanala.
L

Laki Pfc

pre gotovo 3 godine

Daj Boze da nas Mega dobije u cetvrtak da se sto pre zavrsi ova prokleta sezona.Prvorodjeni nas je ugasio skroz.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Ucio od najboljih. Nije jos posegnuo za samaranjem na poluvremenu.
R

Rtyf

pre gotovo 3 godine

Aa nekih 7mil po sezoni donacija bas vas je ugasio. Zamisli da vam ne da nista sta bi onda pricali.
G

Gost No.1

pre gotovo 3 godine

Kako to, zar niste prošle sezone sve osvojili, sve moguće trofeje, sva prva mesta???
S

Sale Kg

pre gotovo 3 godine

@Laki Pfc Čekaj ovde se nešto ne slaže, Zvezdi su odnosili koševe kada su je gasili. Vi ste prošle godine platili treneru milionče, a kažete da vas gase.
D

Dr. Ball

pre gotovo 3 godine

Megi se nikada ne preti!
h

ha

pre gotovo 3 godine

Spremaju lavor vazelina
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Zagorac najavio korekcije? Šta sad umesto Petruševa da udaraš pokvareno dok misliš da kamere ne snimaju sad ćeš šta, stolicom da ga gađaš možda? Kako navijače partizana nije sramota ovakvog ponašanja njihovih igrača? A i ja postavljam glupa pitanja, govorimo u ljudima koji su slavili otimanja igrača, i titule osvojene upadanjima u sudijske svlačionice...
V

Varela

pre gotovo 3 godine

Kaže bivši navijač kluba koji je pravio evropske projekte i sadašnji navijač kluba čiji iznajmljeni navijači drmaju koševe,bacaju kese sa žutom tečnošću,kradu pehare,pljuju trenere,bacaju pp aparate dok ih protivnik melje(ne može da se igra)...Treba da vas je sramota!
s

saban

pre gotovo 3 godine

@varela...dok ih protivnik melje...hahaha
@

@varela

pre gotovo 3 godine

Šta je bilo kad si se probudio? Jesi li pao sa kreveta?
m

mukan_zec

pre gotovo 3 godine

I sve to volsebno zaboravili. Kratko je grobarsko pamcenje. Samo, sto bi reko Mile iz Mrtav ladan, Nije lepo smejati se tudjoj nesreci. Jedna trojka, malo casova ljubavi preko suda i cao zdravo.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

@varela placi mala placi