Crno-beli saglasni: Pregrmeli smo jedno od najtežih gostovanja u ABA ligi

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.10.19. | 16:40

"Ekipa Mornara je veoma dobra, ima sjajnu spoljnu liniju. I kada igraju kod kuće teško je igrati protiv njih. Mislim da smo odigrali dobru odbranu", kaže najefikasniji igrač tima u Baru Ognjen Jaramaz

Partizan je na startu ove sezone u seriji teških gostovanja, a jedno koje spada u red vrlo nezgodnih je i ono u Baru. Ipak, crno-beli su i bez Andree Trinkijerija na klupi uspeli da dođu do pobede.

Ognjen Jaramaz je ponovo bio vrlo raspoložen, nastavio je da pokazuje visok nivo igre i bio je motor koji je pokretao Parni valjak u Baru.
"Veoma važna pobeda za nas posle poraza od Primorske u ABA ligi. Vrlo nezgodno gostovanje. Ekipa Mornara je veoma dobra, ima sjajnu spoljnu liniju. I kada igraju kod kuće teško je igrati protiv njih. Mislim da smo odigrali dobru odbranu. Pogotovo u drugom poluvremenu gde smo dobro rešavali igru dva na dva. U drugom poluvremenu je to izgledalo dosta bolje i zasluženo smo pobedili. Vrlo važna pobeda i pohvalio bih fantastičnu atmosferu", rekao je Ognjen Jaramaz, najefikasniji igrač crno-belih sa 17 datih poena.

Izabrane vesti

Nemanja Gordić je bio opet zadužen da povezuje igru svog tima.
"Izuzetno važna pobeda na teškom terenu. Mornar igra jako dobro u Baru. Dobro smo se spremili. Nisu imali nekih šuteva koji bi im omogućili da uđu u ritam. Mi smo ritam uhvatili u trećoj deonici. Zasluženo smo pobedili", rekao je Gordić.

Svesni su crno-beli koliko je ovo bio težak meč.
"Važna pobeda. Mornar je dobro krenuo u sezonu, ovo je jedno od težih gostovanja u ABA ligi. Sveli smo ih na svega 65 poena. Svega četiri trojke u čemu su najbolji. Odbranom smo prelomili utakmicu", kaže Birčević.

Rade Zagorac je pohvalio Vladu Šćepanovića i Aleksandra Matovića koji su vodili meč u odsustvu Andree Trinkijerija.
"Prava muška pobeda za nas. Sigurno da je bio i faktor što je glavnom treneru pre utakmice pozlilo. Pomoćni treneri su odradili veliki posao. Pokazali da i u kriznim situacijama mogu da urade dobar posao i čestitam im iskreno na tome", rekao je Zagorac.

Doktor Moma Jakovljević je posle utakmice u Baru pričao o stanju prvog trenera Andree Trinkijerija koji nije vodio meč protiv Mornara, već su to činili njegovi zamenici Vlado Šćepanović i Aleksandar Matović.
"Došao je pre početka utakmice, osećao se malaksalo, bilo mu je muka. Otežano je disao. Kaže da je bio pod jakom klimom, pa je sišao na plažu i uhvatila ga je temperatura. Uzeli smo sve analize, uzeli smo EKG, uradili pregled pluća, sve je u najboljem redu i sada je dobro. Mislim da je to splet okolnosti i preveliki premor", rekao je doktor Partizana, Moma Jakovljević za klupski Jutjub kanal posle utakmice.

FOTO: ABA liga


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara