Čovićeva zagonetka: Interesantni su nam igrači Valensije! Dolaziće Crnogorci

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.07.22. | 12:59

“Sad se zabavljajte na društvenim mrežama, pogađajte”, poručio prvi čovek košarkaškog kluba

Deluje da se prelazni rok u košarkaškom klubu Crvena zvezda tek zahuhtao. Navijači regionalnog šampiona bili su u stanju depresije posle spoznaje da su Dejan Davidovac, Nikola Kalinić i Holins napustili klub sa Malog Kalemegdana.

Međutim, euforiju su rasplamsali dolasci Nemanje Nedovića, Hasana Martina i Džona Holanda. Crvena zvezda je tek počela sda pravljenjem evroligaškog tima, što je Nebojša Čović i nagovestio tokom razgovora za Sportal ovog jutra.

Izabrane vesti

On je rekao da uskoro treba očekivati nove ulazne transfere, mada je bio prilično zagonetan.

”Za sada su nam otišla trojica stranih igrača, Volters, Cirbes i Holins. Kao i Davidovac i Kalinić. Došla su dva stranca i Nemanja Nedović. Što znači da će biti još dolazaka. Biće tu i naših igrača, Amerikanaca, ali i Crnogoraca. Eto možete da se zabavljate na društvenim mrežama”, poručio je u razgovoru za Sportal Nebojša Čović.

Malo konkretnije...

”Interesantni su nam i neki igrači Valensije. Radimo...”.

Potom je potvrdnuo odgovarao da su Crvenoj zvezdi interesantni Vladimir Mihailović, Džastin Kobs, Dalibor Ilić, Zoran Nikolić.

”Naš cilj je da uvek budemo najbolji, dakle da osvojimo pehar u domaćem kupu, prvenstvu Srbije, kao i regionalnom takmičenju. E, sad dolazi Evroliga? Cilj je da uđemo u Top 8, ili nešto preko”.

 


tagovi

Nebojša Čović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara