Čović odbio Tomićevu ostavku: Pričali smo, saradnja se nastavlja

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.10.19. | 18:24

Šampion Jadranske lige zakazao konferenciju za medije za utorak

Milan Tomić ponudio ostavku, Nebojša Čović je glatko odbio!

Bura nakon poraza od Krke u Novom Mestu umalo je dovela do toga da Crvena zvezda krene u potragu za novim trenerom. Tako bi bilo da je prvi čovek jadranskog šampiona Nebojša Čović prihvatio Tomićevo otkazno pismo. Međutim, saradnja se nastavlja...
"Situacija u klubu je stabilna. Razgovarali smo sa Tomićem i saradnja se nastavlja. O ostalim stvarima sutra na konferenciji za medije", izjavio je Čović za Večernje novosti.

Izabrane vesti

Mogućnost da bi Milan Tomić mogao da napusti kormilo Crvene zvezde ili makar ponudi ostavku postala je realnija posle jučerašnje konferencije na kojoj je govorio svega dvadesetak sekundi. Tada je Tomić najavio da će biti određenih promena, posle čega je ubrzo ponudio svoju ostavku. Ipak, baš kao i u slučaju Dušana Alimpijevića pre dve sezone, Čović je stao u zaštitu prvog trenera crveno-belih i saradnja će se nastaviti. Tomić sa Crvenom zvezdom ima aktivan ugovor do juna 2021. godine, a poslednjih sedmica njegovo ime dovodilo se u vezu s Olimpijakosom. Posle odlaska Dejvida Blata iz Pireja Tomić je bio prvi kandidat da se vrati u klub u kojem je proveo više od dve i po decenije, ali je bivši šampion Evrope ipak izabrao da ukaže poverenje Blatovom prvom pomoćniku Kestutisu Kemzuri do kraja sezone, pošto je dobio veliku podršku igrača. 

Najslabiji početak još od Pešićeve Zvezde

Hajde da pričamo o Zvezdinim problemima

Kako Večernje novosti pišu, nešto ranije i Kurir, na Malom Kalemegdanu je održan sastanak na kojem su prisustvovali Milan Tomić, njegov agent i Nebojša Čović. Posle više od tri sata razgovora dogovoreno je da se saradnja nastavi, iako je Tomić želeo da okonča saradnju. U međuvremenu Crvena zvezda je organizovala konferenciju za medije koja će biti održana u klupskim prostorijama na Malom Kalemegdanu u utorak od 14 časova. Na njoj će obraćanje javnosti imati Nebojša Čović.

Crvena zvezda je sezonu počela lošije od očekivanog, sa svega dve pobede iz uvodnih sedam utakmica u Evroligi, ABA Superkupu i Jadranskoj ligi. Branioca titule u Jadranskoj i Superligi očekuje već u četvrtak težak meč protiv Barselone u Evroligi. Susret s jednim od najmoćnijih projekata evropske košarke igraće se od 21 čas u dvorani Aleksandar Nikolić. 

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara