Nebojša Čović (©Starsport)
Nebojša Čović (©Starsport)

Čović o prelaznom roku: Dosta je vruće to što se pojavljuje u medijima

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.06.24. | 20:48

Crvena zvezda je izgleda jako blizu dogovora sa Kodijem Miler-Mekintajerom i Ajzeom Kenanom

Od moguća četiri, košarkaši Crvene zvezde ove sezone osvojili su tri pehara. Poslednji, u Superligi Srbije, proslavljen je večeras pred oko 1.500 navijača u dvorani Aleksandar Nikolić, čime je stavljena tačka na sezonu 2023/24. I, odmah se počelo sa pričama o sledećoj.

Konkretno, navijače najviše zanima kako će izgledati tim koji će od naredne jeseni voditi Janis Sferopulos. Pominju se Nikola Kalinić, te bekovi Baskonije Kodi Miler-Mekintajer i Olimpijakosa, Ajzea Kenan. O poslednjoj dvojici upitan je Nebojša Čović na konferenciji za novinare koju je održao večeras u Pioniru.

Izabrane vesti

"Završeni su Plavšić i Rokas, sa Jagom ćemo doraditi neke stvari... Što se tiče imena koja se vrte, mi poslednjih mesec dana radimo na tome. Dosta je vruće to što se pojavljuje u medijima. Biće još pojačanja i igrača koje možemo da dovedemo u odnosu na želje našeg trenera Janisa", izjavio je Čović.

Osvrnuo se predsednik crveno-belih i na situaciju sa Adamom Hangom.

"Hanga je povređen, ovih dana treba da se vidi kakva je situacija s tim. On ima ugovor još godinu dana, videćemo u razgovoru sa trenerom", neodređen je bio Čović po pitanju iskusnog Mađara.

Navijače posebno zanima hoće li dres Crvene zvezde naredne sezone nositi Miloš Teodosić.

"Ta odluka je na Milošu, ako može da izdrži, a ja mislim da može. On treba da ostane u košarci i kada završi karijeru. To je neverovatna košarkaška inteligencija koju ne možete da steknete treningom", smatra Čović.


tagovi

KK Crvena zvezdaNebojša ČovićKodi Miler MekintajerAjzea Kenan

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara