Komentari na vest

Čović još pet godina na čelu Zvezde, najveći saziv Skupštine u istoriji kluba

G

Gost1312 Realan,koji smatra da je vreme Žoca

pre preko 2 godine

Ovo je početak nikada moćnije Zvezde.Msl da Radonjić ove godine pravi tim za sledeću sezonu i da napadne F8 EL ,a što da ne i sam vrh.A ABA liga jeza nju igračka,koju će proći i sa drugim timom. Dugoročno ,ako Zvezda bude imala malo više sreće, biće i osvajač EL.Imaju trenera,igrače,imaju sve iza sebe da to iznesu.
N

NBA

pre preko 2 godine

Da, a možda je pozovu i da igra NBA ligu...
M

Mhm

pre preko 2 godine

" Onog trenutka kad Zvezda ne bude šampion, ja odlazim iz Zvezde." Dr Zvezdan Terzić
p

podesen

pre preko 2 godine

On nije glup da izjavi tako nesto a da nezna nesto sto mi obični smrtnici samo možemo da sanjamo.On zivi od Zvezde tako da nije ovo rekao a da predhodno nesto nezna.Tako da mogu da budem siguran da ce biti prvi
K

Koma

pre preko 2 godine

Samo slep covek ne vidi da ce nas madjija i corke ostaviti u nenormalnim dugovima. Ovoj ostrascenoj klincadiji ne vredi objasnjavati,po komentarima se vidi da ne znaju dalje od nosa
D

Da se zapamti

pre preko 2 godine

Za sve one koji ovde pominju Zufer Avdiju u negativnom kontekstu da ih samo naucim jednu stvar koju treba dobro da zapamte za sva vremena,Zufer Avdija je SRBIN goranac rodom sa Kosova koji je uvek bio uz Srbiju i Srpski narod cak i u najtezim vremenima tamo 99-te dok je igrao u Izraelu nosio je transparente posle svake utakmice da se prestane sa bombardovanjem Srbije i da se zaustavi rat(isto kao sto su to radili djordjevic i divac) imate i slike na netu mozete da nadjete i da se i sami uverite! Njegov sin Deni Avdija kad je odlazio u NBA i potpisivao ugovor,na pitanje americkih novinara odakle mu je otac rodom,odgovorio je IZ SRBIJE SA KOSOVA I METOHIJE, eno imate snimak na YT pa pogledajte i sami ako ne verujete! Nakon te njegove izjave arnauti sa Kosova su mu slali pretnje smrcu preko drustvenih mreza sto je on prijavio americkoj policiji i zato je imao policisku pratnju 3 meseca kad je kreno da igra u NBA! Sad svi vi koji pljujete Zufera i njegovog sina Denija treba da vas je SRAMOTA,oni su veci Srbi od vas 90% sto nikad nista za ovu zemlju ucinili niste a nazivate se "patriotama" iz fotelje dok po ceo dan kucate poruke na telefonu i nista ne radite u zivotu!
B

Beograd Srbija

pre preko 2 godine

To su stubovi laznih srbstva brate
A

Armata

pre preko 2 godine

Ja sam ga pomenuo, ali ne u negativnom kontekstu već upravo zato što je Zufer veliki Zvezdaš i Srbin Goranac, i da je to preneo na svog sina. Velika je greška što Zufera nema u organima kluba i to mora da se ispravi.
I

Ispod precke

pre preko 2 godine

Svaka cast kralju,hvala bogu bar jedan pametan komentar ovde👌👌
П

Професор Окултис

pre preko 2 godine

Опет Човић председник!? Е јбг друже Остоја...
D

Don Vito Corleine

pre preko 2 godine

Ziveo nam dr.Terza jos 100 godina da ostane u nasoj Zvezdi iz inata,samo lazni zvezdasi mogu da ga napadaju,Pravi navijaci DELIJE su uz njega a protiv vidica koji hoce da unisti klub!
n

naduvasmijaja

pre preko 2 godine

I ti i Vidic....
M

Mop

pre preko 2 godine

Apsolutna podrska za Doktora fudbala Z.Terzica uz Mamica najsposobnijeg coveka u fudbalu na celom Balkanu! 2 LS za redom,5 titula i 4 LE sve to za samo 6.god u klubu,Nema niko bolji,Tacka!
1

11.god bez titule

pre preko 2 godine

Znaci jos 5 godina muke i patnje za navijace fuzionisanog igokeika koji titule i EL video nije cak 11 punih godina,sa ovih 5 koliko je Doktor kosarke produzio mandat bice 16 godina bez titule i EL ukupno!
J

JužniFrontPančevo

pre preko 2 godine

Ono kad država upravlja klubom...
R

Ruska Lokomotiva

pre preko 2 godine

Ta ista drzava naspe vasoj igokei cak 50.mil budzet za ovu sezonu i 3.mil za najskupljeg igraca na balkanu puntera i pored svega toga i tolikih miliona,opet vas dr.Cova i Radonja resetuju na fabricka u derbiju i to sa pola tima,ostala polovina bila povredjena!
G

Gost43

pre preko 2 godine

ZA SVE SE VUCIC PITA , OJ SRBIJO
M

Mrkelinjo

pre preko 2 godine

Navijacima Zvezde bih poručio da ni jednog trenutka ne pomisljaju na Partizan , vec samo i svu energiju da usmerimo ka nasoj Crvenoj Zvezdi u pobedi nad na ikad jacim Zenitom.
P

Podrska za Terzu

pre preko 2 godine

U pravu si nas amateri koji gube od Lokomotive i Cedevite ne zanimaju u opste,mi smo elita za njih!
G

Ganga

pre preko 2 godine

Dr. Nebojša Čović- najuspešniji sportski radnik na ovim prostorima!
D

Da dodam...

pre preko 2 godine

...i covek koji je stavio katanac na fuzionisanu igokeu sa trenutnim prebivalistem u BG!
D

DrCovic

pre preko 2 godine

Ja jednostavno nemam šta da krijem i cifre koje su se vrtele po medijima bar kada je KK Crvena Zvezda u pitanju nisu tačne jer je njima pridruženo nešto što je bila BIVŠA Zvezda. 22.09.2019 Dr Covic.
D

Dodik gazda

pre preko 2 godine

ni ja nemam sta da krijem,ugasio sam kkp 2007 u laktasima nakon fuzije sa mojim privatnim klubom igokeom,sada kao jedan zajednicki fuzionisani klub nastupamo u svim takmicenjima!
T

Tokmak

pre preko 2 godine

@dodik! Stjepana Supanca? Neko, a neko i dalje Humskaaa! Hahahaha neka je vama lakse!!! Joooj cujete laz od doktora i magistra i opaaaa vama lakse!!

Kontraudar

pre preko 2 godine

Boli to. Koliko minusa gore toliko ih svrbi što im je njihov "Čovke" rekao kako jeste.
p

pfc barsa.

pre preko 2 godine

ima cak i jedan doktor
a

armija

pre preko 2 godine

Ako ovaj ili ova Zaga nije zensko, ugasice nam klub zbog diskriminacije... Nigde ni jedna jedina zena...
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Eh da su onomad pustili Covkinsa da na miru radi i u FK.danas bi imali finansijski stabilan i uspjesan klub....a ne ovo sadasnje stanje...
d

dr.Zvezdan

pre preko 2 godine

A koje to "sadasnje stanje"..?! FKCZ prvi put posle Barija i Tokija prosla grupnu fazu u Evropi kao PRVA u grupi i izbila na cak 35 mesto u celoj Evropi po kvalitetu,u zadnjih 6 godina od kako je dr.Terzic u klubu cak 5 Titula, 2 LS ZA REDOM i 4 Lige Evrope..itd itd A sta bi ti vise od toga, mozda LS da osvojimo pa da vi Lazni zvezdasi takozvano simpatizeri kluba budete zadovoljni! Gde je Zvezda bila pre Terzica od 2005 pa do 2013,sanjali smo titulu i Evropu skoro 10 godina,a gde je sad 35 u celoj Evropi i sa 5 titula u zadnjih 6 godina,tako da PssT...
A

Alo zvezdane

pre preko 2 godine

Bila je Zvezda i prvak Evrope pre zvezdana, ali nikad nije bila dužna 80 miliona evra, pa čak ni pre zvezdana
M

Muftija za partizan navija

pre preko 2 godine

INTERVJU Muftija: Igrao sam za Partizan,  28. okt. 2020 On je Dorćolac, muftija beogradski i vojni, ima čin majora, ali i veoma zanimljivu sportsku prošlost. Naš izbor je bio da sa Mustafom Jusufspahićem, uz baklave i u tišini Bajrakli džamije u Beogradu, ne razgovaramo o politici, gradskim problemima... Kako je došlo do toga da navijate za Partizan i počnete da trenirate fudbal u Humskoj? „Ivan Ivančić, bacač kugle i reprezentativac Jugoslavije, bio mi je učitelj u Osnovnoj školi ‘Petar Petrović Njegoš’, i video je kako igram fudbal. Odveo me je u Partizan jer je i sam tamo trenirao. Tako je počela moja veza sa Partizanom. I brat mi je partizanovac (Muhamed Jusufspahić, ambasador Srbije u Saudijskoj Arabiji,...
D

Djindjule mindjule

pre preko 2 godine

Patrijarh Porfirije navija za Zvezdu, treba li bilo sta vise dodati..
J

Jilk

pre preko 2 godine

Kakve veze ima tvoj komentar o muftiji sa bilo čime? Molim te da nam objasniš.
A

Armata

pre preko 2 godine

Fale Dončić i Dragić, ali ima vremena.
A

Armata

pre preko 2 godine

I Zufer Avdija sa sinom.
p

podesen

pre preko 2 godine

I Coki legenda ovde kao predsednik volontira,aha,da,da😂😂😂😂😂😂😂
K

KROJF

pre preko 2 godine

@podesen Najgore od svega je što će nam u ne tako dalekoj budućnosti raznorazni objašnjavati kako Partizan nije imao Čovića i da zato nije propao a eto Zvezdi je ubačen Čović koji ju je uništio.Živi bili pa videli.Zapamtite ovu izjavu.
K

Koma

pre preko 2 godine

Mislis, kao sto je Ostoja poslan da vas unisti, a sad vam je veca legenda nego Divac?
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Koma Demantuješ me za Čovića? Misliš da nisam u pravu ? Što se tiče Ostoje.Zna se ko je šta je odakle dolazi.Partijski vojnik.Ostaviće štetu iza sebe.Ne znam odakle ta priča o legendi ? To ste vi nešto počeli da sipate te priče.Svi koje poznajem a navijači su Partizana su NEGATIVNO ORIJENTISANI.SVI DO JEDNOGA.
G

Gost za Krojf

pre preko 2 godine

Znali smo mi i bez tvog priznanja da ste svi do jednog negativno orijentisani.Inace sta si ti,Dostojevski,pa da neko pamti tvoje reci?
ц

црно на бело

pre preko 2 godine

Колико легенди на једном месту 😊
K

KROJF

pre preko 2 godine

Kešelj u predsedništvu? Vladan Lukić? Miloš Ninković? Branko Lazić-to je LazinjoJel može aktivan košarkaš da bude član skupštine?
a

armija

pre preko 2 godine

Naravno da moze..
M

Mitt

pre preko 2 godine

Puna podrska za Covkinsa seniora.
D

Djindjule mindjule

pre preko 2 godine

Dobar deo clanova skupstine nepoznat a ove koje znamo narocito iz sportskog sektora su ljudi koje je Covkins zaduzio, ne bih da sumnjam u dobre namere ali ako bude neko preglasavanje da se cisto zna ko ce kako glasati, takodje niko tu zagalamiti nece ako bude trebalo a trebace, vidim jedino Milicica koji je covek koga zabole paja za sve i nema dlake na jeziku, clanovi predsenistva takodje anonimusi osim Keselja koji je jos jedan od onih "zaduzenih" i pojma nemam sta ce on tu i kako moze da doprinese, ovi sa druge strane doveli na primer Savica koji ima toliko kontakata u kosarkaskom svetu, napisa covek ovde da je ovo neki marketing i ja verujem da je tako, vise da se pokaze ko sve navija za Zvezdu nego da se izvuce neka korist za klub i sve nas zajedno, i da se proda prica kako se klub naostrio i kako se ozbiljno radi pa cete sad da vidite neznam sta,ono sto gledamo u poslednje cetiri sezone daleko je od ozbiljnog kluba kakav je Zvezda pre svega mislim na nastup u evroligi pa i donekle i u Abi jer smo sve osvajali na misice nije tu bilo mnogo neke leprsave kosarke, dokaz za to je i vecito prazna arena a sramota me je bilo i polupraznog pionira, ne zaboravite i sukob Covica i navijaca, ideja je da se Partizan vrati na veliku scenu a neko ko tu nece ptaviti problene je svakako Nebojsa Covic i njegov iskrivljen pogled na kosarku koji je u nekoj meri do sada i davao rezultate ali cini mi se da mu se polako blizi kraj, na zalost svih nas klub ce biti tu negde pri vrhu i evrokupu i nista vise od toga a neko ce biti u novom formatu evrolige i to je prosto tako, zao mi je sta rade Zvezdi pogotovo zbog Zvezdine istorije njenih navijaca i ljudi koji su stvarali ovaj klub i koji su udarili temelje kosarke ovde a bogami i celoj evropi, juce bas Rts pustio dokumentarac o Bori Stankovicu i Zvezdi i ja stvarno ne znam odakle nekom pravo da se samoproglasava za instituciju kad je samo sramota jedina rec koja moze da ih opise, da sad ne ulazim u detalje te sramote neka bude da su i oni zasluzni gradjani a ne nasi ljudi koji su ih ucili kosarke, pozdrav svima.
a

armija

pre preko 2 godine

Ajde bre ne.... Savic od toliko kontakta doveo Lesora i pola naseg tima... Bitno da samo ti nisi zaduzen i da imas najbolje moguce namere, ali nemoj ovde da ih delis sa nama molim te...
G

Grobarima

pre preko 2 godine

Nije dobro
J

Joxx

pre preko 2 godine

Pogledajte ko je clan 52. Oduvek sam znao da je u dubini duse delija. 😂
p

podesen

pre preko 2 godine

Ovaj nije Samrok Fauna .
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Dobra fora.🤣
Д

Делија рс

pre preko 2 godine

Одична вијест!Свака част докторе..Жао ми комшија
С

Страх у њима

pre preko 2 godine

Измиче контроли!
F

Francesko

pre preko 2 godine

SAMO JAKO DOKTORE , DA NAM POŽIVIŠ 100GOD !
G

Gost33

pre preko 2 godine

DA VAM NIJE VODJA !? PROSILI BI KAO UVEK .
V

Vid

pre preko 2 godine

Bravo !
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

JEDAN JE DOKTOR TERZIC,ZA 6.GOD U KLUBU 5 TITULA,2.LS ZA REDOM I 4.LE,NEMA NIKO BOLJI,TACKA!
7

777

pre preko 2 godine

Pe ne zovemo ga dzabe Madjija 😊
M

Mop

pre preko 2 godine

150+ ti je glupo. Smanji. Recimo 300 pa posle po jedan. 😂😂😂
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@LAŽNI Don Vito Corleone. Malo ti je što NAJVEĆEM ZVEZDAŠU IKADA kradeš Nik, pa si počeo i meni. Neka si ti živ i zdrav. Kažem ti to U INAT DUŠMANIMA.
M

Mop

pre preko 2 godine

@Don Vito Korleone svaka čast na ljubavi prema klubu. I ja obožavam Partizan ali ovaj 40 komentara pustio sa raznih nikova. Pozdrav neka pobedi bolji a ovaj tvoj lažnjak je glup. Šta bot napravi od čoveka. Pa jednu nulu
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@Mop. Svemu dodje kraj, pa će doći i lopurdama po klubovima, profi navijačima, i plaćenim Botovima. Zbog takvih su oba stadiona prazna u ligi.
K

Koma

pre preko 2 godine

Ono kad ti je legenda Ivo Andrić, a njima Ostoja. Nismo isti.
D

Džimi Džimi

pre preko 2 godine

Tako je Nebojša Čović = Ivo Andrić. Čak mislim da je ovaj prvi veća ličnost od ovog Ive
C

Cokili

pre preko 2 godine

Strah u njima izmice kontroli. Opsta mobilizacija. Dizite kredite ljudi! Dzvedzda ne sme pasti!
K

Koma

pre preko 2 godine

Strah u grobarima izmiče kontroli. Spremajte se polako za sledeću sezonu.
p

podesen

pre preko 2 godine

Koronu jedva preživeo ako omikron zakaci boce belaja.
G

Gost22

pre preko 2 godine

Fale jos Boskic i Dragan Torbica. 54 clana po 120 somica drzavnih oara svaki mesec Godisnje 620 000e za sprdnju
e

esex

pre preko 2 godine

koliko ja znam oni su tu volonterski..
G

Gostxgg

pre preko 2 godine

ko i coki sto volonterski..
A

Andrija111

pre preko 2 godine

Bravo bre ..Posle Nebojše mlađani Filip da nastavi dominaciju ...opušteno skroz..
Б

Борчанац

pre preko 2 godine

Filip vec radi ozbiljan posao sa FMP.Msm drugi su na tabeli iza Zvezde.Igraju jako dobro sa malo novca.I Filip je ok lik mozda kuma Nedovića dovede u Zvezdu
A

A sadaaa

pre preko 2 godine

Zadajte im poslednji udarac, gaziiii
r

rudolf

pre preko 2 godine

generalno hvala dr Nebojsi Covicu,jer je podigao Srpsku kosarku i sport na viši nivo.puno uspeha na svim planovima gospodine i celoj vasoj porodici.
s

srpsku košarku

pre preko 2 godine

Je unazadio tako što ste uvek poslednji u Evroligi. Eeheheheheheheheheheh
K

Koma

pre preko 2 godine

Zna se ko je uvek poslednji u EL, sa skorom 2-12.
D

Dr Laza

pre preko 2 godine

Ala ovi iz Nordeusa stavljaju minuse, a I Branko lično
K

KROJF

pre preko 2 godine

A zašto ovako nešto nije urađeno ranije?Šta se čekalo tolike godine?Jel to pala popularnost ili šta je već u pitanju?
M

Makarije I

pre preko 2 godine

Još jedan propali projekat tzv. evropske Zvezde. Neće pa neće. Već deceniju ista priča. Ipak, zato će se privatna firma porodice Čovič i dalje dobro finansirati, a u Evropi (ovo im je poslednja sezona u Evroligi) služiti kao kanta za nabijanje. Sve izgleda kao jad i čemer. Red je da im Obradovićev tim konačno uzme meru na svim frontovima
a

abc

pre preko 2 godine

Kakva je Andora, onako iskreno može li pasti u punoj Areni?
Z

Zmajognjeni

pre preko 2 godine

Makarije, moraces mnogo Bogu da se molis da ri ostvari zelje. Mozda je bolje da probas sa Deda Mrazom.
7

73

pre preko 2 godine

Covic i Zvezdina poslednja sezona u EL ne idu u istu recenicu...Kakav Obradovic,sitna riba pljuckavica za igraca poput dr a uskoro ce ti se i samo reci. Cestitke Nebojsi na novom reizboru...Kaznena ekspedicija nastavlja svoj stari- nov petogodisnji trasirani put.
Č

Čačanin78

pre preko 2 godine

Hahahahaha.....
p

postic

pre preko 2 godine

Mozda i pobedite neku al titulu videti necete
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Vi ste se mnogo puta obrukali i pod kosevima i na zelenom terenu kao sampuoni. Pogledaj malo ko vas je sve gazio.
I

ILEGALNO?

pre preko 2 godine

Pa uvek mogu pozajmiti ime i grb drugom klubu i vratiti 2,5% duga. Ili ne mogu?
K

Kidi

pre preko 2 godine

Ahahaha
D

Djole...

pre preko 2 godine

Cega se pametan stidi time se budala ponosi...
D

Drvo

pre preko 2 godine

Sta ce Milan Kalinic u skupstini, zna se gde mu je mesto.
G

Gost777

pre preko 2 godine

pogledajte kako Ostojini stavljaju minuse na komentare... tu se najbolje vidi iz koje stranke je Ostoja
N

Napred naši

pre preko 2 godine

Takoe bravo za Ćovća. Nastavljamo gd smo stali, idmo u novi pobede. D oswajamo nove titule. Dorminacija Cvezde se nastavlja. Samoda d okupi dorar izbor ljudi oko sebe, pa da nastavimo još kojo Abu i domaćo titulu da oswoimo.
M

Mop

pre preko 2 godine

Hahaha pa jel neko mislio da će drugačije biti.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Pa rekao covek, 13 godina mi,a onda cemo za dalje da vidimo.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Баш тако, ипак је дулова карма најјача космичка сила у универзуму
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

PUNA PODRSKA ZA DOKTORA FUDBALA Z.TERZICA U INAT SVIM DUSMANIMA!
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@LAŽNI Don Vito Corleone. Hehehehehe Doktor Arizona, Doktor Mega Trend. UNIVERZITETI ĆE IZUČAVATI, koliko Doktor ima Botova. Botu ostaćeš ti bez posla kada očistimo Zvezdu. Jedan je Nemanja Vidić. Zvezda Zvezdašima.
G

Gostbre

pre preko 2 godine

nece ga nigde
K

Koma

pre preko 2 godine

Žoca?
P

Pa1

pre preko 2 godine

Srećno doktore! Neka bude kao do sad i mi smo zadovoljni!
G

Gostmòkl

pre preko 2 godine

i dalje podrska za gospodina ČOVIĆA
J

Japi

pre preko 2 godine

Strah u grobosima izmiče kontroli....
H

Hvala ti Nebojsa

pre preko 2 godine

..sto si ugasio pa potom stavio katanac na klub osnovan u laktasima 2007 godine,Hvala ti do neba na tome!
F

Familija

pre preko 2 godine

ČESTITAMO ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
l

linoleum

pre preko 2 godine

HVALA FAMILIJO !!!1
G

Gost9

pre preko 2 godine

Lepo je rekao Covic da će i oni biti prvaci, kada ode u penziju(možda), hahahaha.
p

prizren-grncare

pre preko 2 godine

Kesicu seceru
L

Lepi Fika

pre preko 2 godine

Hmmmm... Nisam impresioniran, nadam se da tu nema puno aktuelne politike. Nadam se nastavku uspeha i trofeja, i stalnom učešću u EL. Pobedićemo Zenit. Sportski pozdrav.
i

igokeasi...

pre preko 2 godine

...su nakon ove sednice Komplet na Aparatima! Ostaje Doktor kosarke Nebojsa jos 5.god u Najboljem klubu na Balkanu C.Zvezdi sto automatski znaci da igokea titule videti nece jos narednih 5 punih godina!
N

Nemudg

pre preko 2 godine

A to isto znači da ti Zvezda neće videti ni final 8 sledećih 5 godina. Zato je postavio nekog za ekonomska pitanja jer o istim blage veze nema. Pa da bar pokuša.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Tako je! Tim koji pobedjuje ne menja se!! Zadnjih 10 godina 17 trofeja predsednika Covica..Stalni ucesnik elite Evrolige...Polufinale evrokupa i četvrtfinale Evrolige (top8).... Stavio tacku na crno beli svet i porucio"uzecete titulu ali kad ja odem u penziju"...
M

Mozzart adminu

pre preko 2 godine

prestanite da cenzurisete komentare navijacima zvezde!
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Bravo bravo. Čestitke Ćoki što si ostao u Svetinji zvanoj Crvena Zvezda. Ni razni pritisci sa strane da se neko drugi ugnezdi na tvoje mesto, i progura JSD da osviji neku titulu, nije im uspelo. Sportski Zvezda nastavlja da teroriše region. Ove godine stižemo JSD po broju Aba titula, a prestižemo po broju domaćih titula. Najvaća je Najveća moja Zvezda Crvena...
N

Nemufg

pre preko 2 godine

A kad kažeš pritisci sa strane što ne kažeš lepo braća Vučić. Šta se stidiš da kažeš. Ili nemaš petlje.
p

prizren-grncare

pre preko 2 godine

Kesicu seceru
F

Flora i Fauna

pre preko 2 godine

TAKO JE COVO MAJSTORE,PUNA I APSOLUTNA PODRSKA OD SVIH PRAVIH ZVEZDASA ZA TEBE I TERZU U INAT SVIM DUSMANIMA!
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Podrška za Čovića, a za Terzića NIKAKO. U INAT DUŠMANIMA.
F

Flora i Fauna

pre preko 2 godine

@don kita corleone... Puna podrska i za Terzica i za Covica U INAT tebi i svim laznim zvezdasima i slicnim dusmanima koji sebe nazivaju simpatizeri kluba!
S

Smejurija

pre preko 2 godine

Vidi odnos pluseva i minusa na ova dva komentara za par minuta. Idemoooo Botoviiii

DaDaDa

pre preko 2 godine

Znaci jos 5 godina tuge za navijace manjine.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Bravo Cvele..Drago mi je zbog njega..
O

Orao

pre preko 2 godine

Covke šta im radiš!!! A dušmani se kao ponadali!!! Idemo Zvezdo!!! To su ta crvena i bela krvna zrnca!!!
M

Mop

pre preko 2 godine

Znači ti kradeš nik onom čoveku. U inat dušmanima 😂😂😂. Kako ste vi pametni. Pa može i malo drugačije. Recimo... Ne znam. Hahaha
O

Orao

pre preko 2 godine

Tako je Zvezdo!!! U inat dusmanima!!!!