Čović je mnogo ljut: Treba da nas je sramota

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.09.19. | 22:39

“Tresnuli smo o zemlju”, poručio Zvezdin plejmejker

Očajnu partiju protiv Primorske igrači Crvene zvezde ne žele da opravdavaju streotipnim izjavama o tome kako je poraz došao u pravo vreme.  Bar neki od njih. Plejmejker crveno-belih Filip Čović je bio vrlo razočaran posle ispadanja iz Superkupa Jadranske lige.

Na pitanje o tome kakvi su mu utisci imaju je spreman odgovor.
„A kakav može utisak da bude posle ovakve utakmice, stvarno. U svim segmentima igre su bili bolji momci, boril su se, zaslužili su pobedu, nadigrali nas stvarno. Mi smo izgledali jako loše, iskren da budem treba da nas je sramota zbog  ovakve utakmice! Došli smo na utakmicu da smo unapred već pobedili, a da nismo odigrali nijedan minut utakmice“, kaže Filip Čović za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Složio se iskusni organizator igre sa trenerom Tomićem da je Zvezda imala loš pristup.
„To je od prve sekunde utakmice bio problem. Hajde, uvodni minut nisu bili, ali posle toga je bilo sve, mogu  da kažem slobodno svaki segment i  svaki deo igre bio je loš. I sam taj pristup što je najvažnije u ovakvim utakmicama“.

Da li je ovo dobra lekcija?
„Neki šamar, što bi rekli... Pa da, nema šta, moramo da se opasuljimo što se kaže i da nas ovo onako... Da nas je ova utakmica dobro tresnula o zemlju. I naravno da sada treba da nastavimo da treniramo još jače“.

Ova utakmica bi  mogla da vas spoji kao ekipu, da napravi  koheziju?
„Ako to ne uradi, onda ništa nismo... Nikakve  pouke nismo izvukli iz utakmice“, rekao je Čović.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara