""
""

Igra Čika Borinog života!

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.02.16. | 12:50

Legendarni košarkaški radnik predstavio svoju autobiografiju

Legenda srpske i svetske košarke Bora Stanković kaže da nije jednostavno dati odgovor na pitanje zašto je baš izabrao košarku, ali misli je presudilo to što je ta igra najviše odgovarala njegovom temperamentu.
"Nije jednostavno dati odgovor zasto bas košarka. Košarka je odgovarala mom temperamentu i cilju da se ide u visinu. Košarkaši stalno gledaju što više i streme ka višem. Drugo, društvo se okupljalo na Zvezdinim terenima na Kalemegdanu i mi smo se borili za košarku", izjavio je Stanković na promocije autobiografske knjige "Igra mog života".

Izabrane vesti

Promociji knjige prisustvovala je kompletna ženska košarkaška reprezentacija Srbije na čelu sa selektorom Marinom Maljković, zatim predsednik KSS-a Dragan Ðilas, te potpredsednici Dejan Tomašević i Igor Rakočević.
"Velika mi je čast što su naše košarkašice tu i dobar deo prijatelja iz OKK Beograda. Košarka nas sve veže. Naš Savez od prvog dana je paralelno razvijao mušku i žensku košarku, koja je još lepša od muške jer ima lepotu, gracioznost", istakao je Stanković.

Pratite MOZZART i na zvaničnoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

OKK BeogradBora StankovićAutobiografija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara