""
""

Čačanima manje briga – na vidiku Superliga

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.03.14. | 14:38

Borac MOZZART Sport u sredu dočekuje Meridijanu jači za Nemanju Protića, u međuvremenu stigli papiri za Mladena Pantića koji će igrati protiv Napretka

U 22. kolu Košarkaške lige Srbije Borac MOZZART Sport će ugostiti tim Meridiane, a Čačani će u duel ući jači za povratnika iz Budućnosti Nemanju Protića.

Još jedna dobra vest za klub iz dvorane kraj Morave glasi da su papiri za registraciju Mladena Pantića stigli u naš Savez, pa će Čačani na subotnjoj utakmici sa Napretkom biti jači za pouzdanog centra koji je tokom karijere nastupao za mnogobrojne klubove.
Bićemo jači za Nemanju Protića sa kojim ćemo, nadam se, uspeti da se plasiramo u Superligu. Stigla je i radosna vest za Mladena Pantića, biće uz nas protiv Napretka. Meridiana je ranjena, teško može do opstanka i sigurno ćemo biti zadovoljni bilo kakvom pobedom. Protić i Pantić su pravi ljudi i sportisti, kao i Mandić koji se povredio, kaže direktor Marko  Ivanović.

Izabrane vesti

Trener u stručnom štabu Borac MOZZART Sporta, Dejan Tomašević, ističe da su iza ekipe dve teške sedmice.
Idemo dalje, naš plasman zavisi od rezultata. Najteže je dobijati unapred dobijene utakmice, ali ćemo se potruditi i uz pomoć Protića, nadam se, rešiti meč sa Meridianom u našu korist. Potom nas čeka još bitan duel sa Kruševljanima, ističe Tomašević.

Kapiten Draško Radović pozvao je navijače da se u sredu okupe u što većem broju.
Svi znamo koliko nam je Protić pomogao u prvom delu sezone i koliko ga je publika prihvatila. Mi ćemo se fokusirati na našu igru, dopadljivu i za oči navijača. Čačanska publika je uvek šesti igrač i biće uz nas do kraja prvenstva, rekao je Radović.

Bek Nikola Pešaković veruje u pobedu nad Meridianom.
Gosti su umanjili šanse za opstanak. Sigurno smo kvalitetniji od Meridiane što moramo da potvrdimo na parketu. Ako želimo u Superligu moramo da pobeđujemo kod kuće i da jedan meč dobijemo na strani. Sad je sve realnije dolaskom Protića i Pantića“, zaključio je Pešaković.

Tekst i foto: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

 

 

 


tagovi

SrbijaMladen PantićNemanja ProticKLSBorac MOZZART Sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara