"Šehović"
"Šehović"

Budućnost: Zvezdina serija motiv više

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.01.15. | 12:37

"Tradicija je na našoj strani, Zvezda godinama nije slavila u Morači i sad očekujemo da će pognutih glava napustiti našu dvoranu“, poručuje Đaletić

ŠehovićTrijumfom nad Dinamom (93:86) u trećoj rundi Evrokupa košarkaši Budućnosti su napravili dobro raspoloženje pred veliki derbi sa Crvenom zvezdom. Podgoričane je do nove pobede na evropskoj sceni predvodio Suad Šehović sa 27 poena.
„Kvalitet Budućnosti je u tome što uvek neki drugi igrač iskoči u prvi plan. Sad sam to bio ja, dao sam neke poene iz otvorenih šuteva i odlučio pobednika u jednoj napadačkoj utakmici sa dosta poena“, kaže za MOZZART Sport Suad Šehović.

Igrač Budućnosti, kao i svi njegovi saigrači, sa nestrpljenjem očekuju duel ABA lige sa Crvenom zvezdom.
„Ako je u poslednjem susretu presudio bolji napad sad će pobednika odlučiti bolja odbrana. Moramo sprečiti Zvezdinu igru u tranziciji. Pred nama je veliki derbi, velika utakmica sa Beograđanima koji su nanizali osamnaest pobeda što je za nas dodatni motiv. Probaćemo da nađemo Zvezdine slabe tačke, da trijumfujemo i osiguramo drugu poziciju. Znači cilj se zna trijumf protiv lidera“, zaključio je Šehović.

Izabrane vesti

Slično razmišlja i trener u stručnom štabu Budućnosti Igor Đaletić koji je već počeo da priprema utakmicu sa Zvezdom.
„Očekuje nas teška borba sa velikim rivalom. Sam rezultat u Jadranskoj ligi govori o formi Beograđana. To što nemaju pobedu u Evroligi ništa ne znači, nije u pitanju pad forme. Sve se videlo protiv kvalitetnog Zadra, jednostavno su ih samleli“, kaže za naš portal Đaletić.

Pobeda protiv Zvezde, smatra Đaletić, donela bi dosta ekipi Budućnosti.
„Taj trijumf bi doneo ne dva, već četiri boda. Utakmice u Evrokupu nas prilično iscrpljuju, ali imamo vremena za odmor do Zvezde. Pokušaćemo da se osvežimo i što bolje pripremimo. Takođe, tradicija je na našoj strani, Zvezda godinama nije slavila u Morači i sad očekujemo da će pognutih glava napustiti našu dvoranu“, zaključio je Đaletić.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)  


tagovi

Suad ŠehovićBudućnost PodgoricaABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara