Aleksandar Džikić (Star Sport)
Aleksandar Džikić (Star Sport)

Budućnost potvrdila: Aleksandar Džikić drugi put napustio Podgoricu

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.06.22. | 00:13

Nije produžen ugovor sa trenerom koji je Podgoričanima ove sezone doneo titulu prvaka Crne Gore i trofej u kupu

Bilo je najavljeno pre šest dana, a večeras je i zvanično potvrđeno od strane podgoričkog kluba - Aleksandar Džikić više nije trener Budućnosti.

Srpski stručnjak je prošlog leta potpisao ugovor na godinu dana sa opcijom produžetka na još jednu sezonu, ali je na sednici upravnog odbora najtrofejnijeg crnogorskog kluba odlučeno da se saradnja ne produži. Takva odluka ne povlači nikakve posledice, odnosno Budućnost neće morati da plaća novčane penale zbog rastanka sa 51-godišnjim trenerom.

Izabrane vesti

To znači da Džikić drugi put napušta podgorički klub kojem je 2018. doneo titulu u ABA ligi. Propust koji je tada napravio porazom 3:1 u seriji od Mornara, nadomestio je ove sezone osvajanjem prvenstva Crne Gore, a njegov tim osvojio je pehar i u kupu.

Međutim, u Bugućnosti očigčledno nisu bili zadovoljni Džikićevim radom te su mu se zahvalili na saradnji i poželeli uspeh i sreću u nastavku karijere.

Ove sezone, Podgoričani su poraženi u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige od Partizana sa 2:1, ali je u masjtorici Budućnost pretrpela debakl od crno-belih u dvorani Aleksandar Nikolić, 101:77.


tagovi

KK Budućnost PodgoricaAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara