"Plejmejker Pogoričana Omar Kuk"
"Plejmejker Pogoričana Omar Kuk"

Budućnost posle Partizana: Pravda je zadovoljena, protiv Cedevite nismo favoriti

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.03.15. | 13:44

“Pobednika je odlučila naša kolektivna igra, publika u Morači je uživala”, kaže za MOZZART Sport trener u stručnom štabu Podgoričana Igor Đaletić

Plejmejker Pogoričana Omar KukOsmeh zadovoljstva u redovima podgoričke Budućnosti posle pobede nad Partizanom u meču sezone. Posle skalpiranja čete Duška Vujoševića iz Morače se vidi Evroliga! Đetići su sačuvali drugu poziciju, pošto su u finišu predvođenim Rejnoldsom stigli i prestigli prednost aktuelnog šampiona Superlige Srbije.

Na taj način prekinut je sjajan niz Beograđana od 12 uzastopnih pobeda u Morači.
 “Pravda je zadovoljena jer je Budućnost zadržala drugu poziciju na kojoj je bila tokom cele lige. Bilo je teško jer je Partizan potvrdio svoj kvalitet. Imali smo nepovoljnu situaciju iz koje smo se izvukli i na kraju dobili susret. Pobednika je odlučila naša kolektivna igra, odigrali smo dobar meč i publika je uživala u igri oba sastava. Atmosfera u Morači je bila izvanredna, publika nam je dala pozitivnu energiju. Bilo je sitnih incidenata koje u svakom slučaju osuđujemo”, rekao je za MOZZART Sport trener u stručnom štabu Budućnosti Igor Đaletić

Izabrane vesti

 Budućnost je dva puta dobila Partizan, ali je dva puta izgubila od Cedevite koja vas očekuje u polufinalu plej- ofa?
“Cedevita je dobar protivnik sa sličnim karakteristikama kao Partizan. I oni imaju visinsku prednost, ima vremena da analiziramo greške iz susreta sa njima. Imamo prednost domaćeg terena, ali to ne znači puno jer je specifičan sistem. Nismo favoriti u susretu sa Cedevitom koja je igrala Evroligu i Evrokup, ali imamo svoje adute i šanse”.

U drugom polufinalu gledaćemo večiti derbi?
“Takvi mečevi nose puno specifičnosti i nikad se ne zna šta će se dogoditi kad igraju Partizan i Zvezda. Apsolutnih favorita nema, crveno-beli imaju malu prednost, to su pokazali tokom sezone. Biće interesantni mečevi, a ne mogu reći koga bih više voleo u finalu”.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

SrbijarejnoldsIgor ĐaletićEvropaCrna GoraBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara