"Još jedna pobeda i titula - Subotić i Šehović"
"Još jedna pobeda i titula - Subotić i Šehović"

Budućnost dominira i bez četvorice

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.05.16. | 13:33

“Od kada se igra prvenstvo Crne Gore mi smo trijumfovali u nacionalnom šampionatu. Verujem da ćemo i večeras odigrati na potrebnom nivou, pre svega u odbrani", poručuje trener Igor Đaletić pred treću utakmicu finalne serije sa Mornarom

Još jedna pobeda i titula - Subotić i Šehović

Košarkaši podgoričke Budućnosti vode sa 2:0 u finalnoj seriji crnogorskog plej-ofa protiv Mornara iz Bara i nadomak su osvajanja nove, desete uzastopne titule prvaka države.

Izabrane vesti

Trener Đetića Igor Đaletić u razgovoru za MOZZART Sport ističe da se Mornar pokazao kao “tvrd orah” i da su njegovi igrači teško izlazili na kraj sa Baranima u prethodne dve utakmice - (73:66, 74:77).
“Obe utakmice su se odigrale skoro na jednu loptu i bez obzira što se vodimo kao favoriti na papiru nije bilo lako uknjižiti pobede. Mi smo na korak od cilja, ali nema dileme da će gosti pokušati da produže seriju”, kaže Đaletić za naš portal.

Budućnost je značajno promenila sastav u odnosu na ABA ligu?
“Oslabljeni smo za izostanak Marića, Dragićevića, Jaramaza i Džozefa. Sa druge strane Mornar je crnogorsku ligu igrao sa ovim sastavom, stalno sa jednim mladim igračem na parketu, a velike problem zadaje nam plej Džons. Ponavljam iskusan su tim koji je prvi poraz doživeo u Kupu upravo od nas. Mi se u poslednjih mesec i po dana uigravamo, a problem je bio i sa povredom leđa Subotića”.

Ukoliko dobijete i treću utakmicu u seriji osvojićete desetu uzastopnu titulu prvaka Crne Gore?
“Od kada se igra prvenstvo Crne Gore mi smo trijumfovali u nacionalnom šampionatu. Samo nas je jednom Sutjeska pobedila i osvojila Kup. Verujem da ćemo i večeras odigrati na potrebnom nivou, pre svega u odbrani, iz koje sve proizilazi”, zaključio je Đaletić javljanje iz Podgorice uz napomenu da je Budućnost u prve dve utakmice krasila kolektivna igra.

Treći duel finalne serije između Budućnosti i Mornara igra se večeras od 19 sati u Morači.

PIŠE: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com   


tagovi

Igor ĐaletićBudućnost PodgoricaBojan Subotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara