Komentari na vest

Budi Panter, zaduži opremu

A

Ajao

pre 8 dana

Glupi komentari grobara kreću za 3,2,1...
T

The Black Crowe

pre 8 dana

Slobodan Klipa koji će svoje prebogato iskustvo stečeno u trouglu Železnik- Obrenovac- Novi Beograd……..nema potrebe za dalje.
N

NR

pre 8 dana

Zvezdaaa el panteraaaa
D

Davor Fmp

pre 8 dana

Nista uradiiti necemo u Evroligi a ni u aba mozda samo u kupu i kls zato sto je to nasa privatna liga , a Partizan ce biti opet ispred nas u Evroligi imaju vece sanse za top 8 kao i uvek , dovesce bolja pojacanja
G

Gost7390

pre 8 dana

Budi Panter, navijaj za zvezdu
P

PrislonicaBB

pre 8 dana

Budi (Kevin) Panter, zaduzi penzionere za moju platu.
S

SamoKK

pre 8 dana

Samo kad je KK zasluzan za smanjene penzije nesrecnih glasaca.Recimo 8-10 milki sto se slilo u FMP od strane saveza, to je i Fort Knoxa, nema veze sa penzijama. A tek fudbalski klub sto je stedljiv...Kako imas obraza?
P

PrislonicaBB

pre 8 dana

Bato, sala, zezamo se. Sto se odmah svadjate? Al zanimljivi ste i sa svim ovim informacijama, znate tacno sta i kako, al jos niko da sazna platu vaseg trenera prijavljenog na minimalac u KK Ofi…
@

@samoKK

pre 8 dana

Koliko se slilo u Partizan i zasto je to 3x vise nego u Zvezdu? Kakve veze imaju KK Partizan i KK Ofi? Zasto su igraci Partizana zvanivno igraci KK Ofyja na pozajmici u Partizanu? Koju ligu igra KK Ofy? Zasto se Panter placa iz sredstava "van budzeta", tj. na crno, kako je priznao vas trener Zeljko Obradovic, koji je takodje rekao da nema ugovor, vec da radi na crno? Zasto i pored javnih priznanja da trener i pojedini igraci "rade" na crno, inspekcija jos uvek nije upala u prostorije Partizana? Kako to Partizan placa poreze njivama? Gde je zavrsio novac koji je skupljan za porez od strane navijaca? Odgovori na ovo, pa onda siri teorije zavere.