(©MN Press)
(©MN Press)

Bruklin započeo pregrupisavanje, odlazi Igor Kokoškov

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.05.23. | 03:01

Srpski strateg neće ostati u stručnom štabu Netsa...

Završio se plej-of za Bruklin i pre no što je počeo. Filadelfija ga je počistila, nije mu dopustila da uzme niti jednu pobedu u seriji. Letnja pauza je za Netse poičela nenadano brzo, a tokom nje će prvi tim doživeti brojne promene.

Ticaće se sastava ekipe, ali pre nego što krenu u rekonstrukciju tima, doći će do promene u strčnom štabu. Iako je Žak Von zaustavljen na prvom koraku, njegova pozicija je sigurna, jer je pred kraj protekle sezone stavio paraf na četvorogodišnji ugovor, ali nisu pomoćnici. Među onima koji će otići je i Igor Kokoškov.

Izabrane vesti

Srpski strateg će se rastati sa Bruklin Netsima, javlja Adrijan Vojnarovski. I neće biti jedini koji neće ostati u Bruklinu. Tačka na angažman biće stavljena i Tijagu Spliteru i Rajanu Kifu. Nijedan od njih neće dočekati početak nove sezone u Bruklinu.

Bruklin je, dok ga je glavnu reč imao Stiv Neš, sklopio ugovore sa velikim brojem pomoćnika. Bili su zaduženi za ofanzinvne i defanzivne akcije, analize i slične stvari, a Žak Von smatra da mu nije potrebo toliko pomoćnika i počeo je da pravi čistku.

Iako je Igor Kokoškov radio 19 godina u NBA ligi kao pomoćni trener u osam klubova, ima iskustvo i u vođenju Finiksa, neće ostati u Bruklinu. Još početkom aprila krenule su spekulacije da bi mogao da se vrati u Evropu i ponovo postane selektor Slovenije.

Sada je korak bliže obnavljanju saradnje sa reprezentacijom koju je odveo na vrh Evrope.


tagovi

NBA ligaBruklin NetsIgor Kokoškov

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara