Komentari na vest

Broni Džejms, (ubedljivo) najgori igrač NBA lige

D

Donnie Brasco

pre 25 minuta

LeBron je možda najveći patetičar i sramna pojava u istoriji modernog sporta!!!
B

Budooo

pre oko 1 sat

Dođi u Zvezdu, legendo. Posle sezone, dve, doći će i tvoj tata. Zamislite tu petorku, sa LeBrankom Lazićem, ovim malim i LeBronom 😉 kidanjeeeeee #NebojšaIzPredgrađaReaguj
Z

Zeder

pre oko 1 sat

Definitivno nije lako biti Broni u ovom momentu. Gomila lesinara sirom kugle zemaljske su jedva cekali da ga osude posle par utakmica. Sve najbolje ovom momku. Nadam se da je mentalno jak da izdrzi ovaj pritisak javnosti.
U

U Tem Denveru

pre oko 1 sat

Najveci problem je njegov otac, koji ima komplekse i probleme u glavi. Na silu zeli da postane najveci i najbolji i jedinstven u svemu, al ne ide to tako…
Z

Zeder

pre oko 1 sat

Ja to ne vidim na isti nacin. Lebron je legenda kosarkaske igre. Ne ulazim u diskusiju ko je najveci jer me to I ne zanima. Mozda gura svog sina. A ko ne bi? Ti ne mozes biti skroman kad te milioni fanova gledaju kao Boga. Ne vidim razliku izmedju njega I Djokovica. Istih su godina a i dalje guraju.
P

PAOKara

pre oko 1 sat

Posle par utakmica?Pa pogledaj ostale igrace Lejkersa.Apsolitno bolje citaju igru od njega,bolje se otvaraju i krecu.I sad ce ti igraci da sede na klupi,a najgori igrac predsezone ce da igra?Najgore od svega je sto zauzima mesto nekom koji bi barem pokusao da bude bolji.Ako je ovakav protiv pikova i igraca koji se bore za ugovor,kakav ce biti protiv prvih petorki?
К

Кљаки

pre oko 2 sata

Лејкерси су као франшиза скренули мало. Треба им озбиљан Генерални Менаџер а онда и тренер,да се прочисти свлачионица. Џејмс је постао озбиљно оптерећење за Лејкерсе ово са сином је скандал своје врсте. Да је Џери Вест ту овакве спрдње се не би дешавале.
U

U Tem Denveru

pre oko 2 sata

Sredice tata i statistiku, ako mu je sredio draft tek to je sitnica. Kad zavrsi karijeru, pisace se da je bio bolji od durenta. Sve za tatu, sve za film i dobar kadar :)
I

IskoAlarkon

pre oko 1 sat

Sve za film rade bukvalno, protiv Nemacke kad su letos dobili prijateljsku utakmicu , izlaze editi gde je svih 10 igraca dobilo pitanje What Happened here? I svi odgovaraju isto Him.Lebron. To ce u filmu namontirati bruka,a u stvarnosti prijateljska utakmica gde je on upalio bully ball pred kraj i na silu izvukao pobedu. Sve se vise srozava
U

U Tem Denveru

pre oko 1 sat

@IskoAlakron Hahahhahahah da. Jesi video kad su sad na tekmi kao njih dvojica prisli na presing preko celog? A lebron to nije uradio u karijeri otprilike. Ali ostala je slika zabelezena, otac pored sina na parketu, sve za kadar i sto bolji film :)
C

Crvić do crvića

pre oko 2 sata

Ako može Cicina mala, zašto ne i Broni