Komentari na vest

Briga za Pešića - povredio se Marko Gudurić

y

y77

pre 3 meseca

kakva crna briga, to je veliko pojacanje da on ne igra
Z

Zorule

pre 3 meseca

Da mu nije bilo Zeljka Obradovica da ga dovede u Fener, jos bi taj bio u Zvezdi... Nesto kao LeBranko... Toliko izvikan i nabedjen igrac, da je to strasno...
d

dkcz

pre 3 meseca

kako pričaš tako o Guduriću, kao da ti je glava udarila OTABLU
X

X

pre 3 meseca

ON NI PO CEMU NE ZASLUZUJE DA BUDE U 12, A ZA SEBE MISLI DA JE DZORDAN... AKO NE BUDE IGRAO - TO JE POJACANJE ZA NAS !!!
P

PRAVA EKIPA

pre 3 meseca

Jokić, Milutinov, Smailagić, Pokuševski, Vukčević, Jović, Lučić, Davidovac, Bogdanović, Marinković, Micić, Avramović.
K

Kmekme

pre 3 meseca

A Drezgica i Koprivica. Kako njih da zaboraviš. Znači ništa Petrusev, Mićić, Guduric, Mitrovic, Kalinic,Jovic Stefan, Marjanovic,Davidovac. E moje grobarche.
К

Кроме

pre 3 meseca

Као звездаш, хвала ти за тројку против гробара о таблу, али то је плафон који смо видели од тебе. Сваки напад дави лопту, држи је десет секунди и онда дода играчу три секунде пред крај, стави га пред свршен чин да мора да шутне... Мислим да ме нико у свету кошарке не нервира више од овог дечка
G

Grobarcina

pre 3 meseca

Od tablu 🤣🤣🤣 ma opasan potez
O

Objektivno435

pre 3 meseca

Želim Marku brz oporavak uz želju da ove godine u finalu uđe njegova trojka za pobedu. Posle pobede u derbiju trojkom u zadnjoj sekundi i poena u poslednjim sekundama finala evropskog prvenstva za mlade kojima je Srbiji doneo zlato, jednu si morao promašiti za pobedu, nažalost desilo se u finalu SP. Svakako, naš ponajbolji igrač u Evroligi i jedan od najkreativnijih igrača na poziciji 2 u Evropi. Tužno je da momak koji je uvek bio tu za reprezentaciju, pa i kvalifikacijama kad je trebalo, doživljava da ga vređaju zbog promašenog šuta. Možda je pametnije da niko ne igra za reprezentaciju, em odmaraš celo leto, em znaš da te niko neće vređati i želeti ti da polomiš nogu ako promašiš trojku.
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Objektivno435-Taj najkreativniji igrač se nije video u drugom poluvremenu protiv Pao.Promašio je šut za vodstvo Fenera,potom je bacio loptu u aut,potom napravio faul za dva slobodna bacanja,potom ponovo promašio šut,ukanalio ih samo tako.Što se reprezentaciie tiče,može da se odaziva koliko hoće ali njegov doprinos istoj je ravan 0.Šutirao je samo 4 puta protiv Nemačke u finalu SP i naravno sva 4 puta promašio,na EP je šutirao 4 puta protiv Italije i naravno sva 4 puta promašio,kad god se lomi on se usere,toliko o njemu.
N

NN7

pre 3 meseca

Plivajuci zamajac menjaj nick,tebi je mozak potonuo
M

Milojko Arsenic's

pre 3 meseca

Odlična vest. Ajde još Petrusev.
O

Ok

pre 3 meseca

Pa kad bi Pesic birao izmedju Avramovuca i Gudurica siguran sym da bi odabrao Gudurica zbog nivoa igre u oba pravca. To sto je Guduric tukao Partizan gde ga je sreo ne degradira igraca.
M

Munižaba

pre 3 meseca

Gudurić kao i Dacidovac su igrači koji samo protiv Partizana mogu da igraju i pogađaju...sve ostalo nmg vola da ubodu a uz to Gudurić u rep ima prosek od 0.3 poena po utakmici!!! Gudurić nema ono što treba među nogama i to nas je mnogo puta koštalo pogotovo sad na SP!
d

da nego

pre 3 meseca

Nikad ga nisam gotovio kao igraca, sto rece neki komentar nema onu stvar, a i ova povreda bas oko prepona moze biti i metafora da ga bas briga da igra za reprezentaciju. Salu na stranu, moje licno misljenje je da cemo biti mnogo jaci ako on ne podje.

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Micić, Avramović, Jović Bogdanović, Marinković, Gudurić Lučić, Jović, Dobrić Mitrović, Pokuševski, Vukčević Jokić, Milutinov, Smailagić
U

Uvek protiv rubea, frankista i zlezde

pre 3 meseca

Imas trojicu viska (Gudurica, Pokusevskog i Vukcevica), a Petrusev vise zasluzuje nego Smailagic.
D

Dubl

pre 3 meseca

Veoma bih voleo da vidim Lučića, ali čovek je bio povređen godinu dana, sad puni 35 godina... Iako mu nemamo zamenu, bojim se da nije realno da ide na OI. Što se tiče stavljanja Smajlagića i Pokuševskog pre Petruševa - vidi se da ne pratiš dovoljno košarku. Smajli treba reprezentaciji, ali dečko je nazadovao u poslednjih godinu dana...

Bibras Natcho

pre 3 meseca

A gde je to igrao petrusev ove godine? Odigrao 5 utakmica za Oly i odma ga u nebesa dizete...

plivajuci zamajac

pre 3 meseca

Avramovic, Panter, Jaramaz, Koprivica, Andjusic, Marinkovic, Smajilagic, Tristan, Lucic.. i resen problem, a ne guduric, jovic, petrusev..
В

Втб

pre 3 meseca

Иако тролујеш, не иде да прозиваш Јовића, дечко је наш најбитнији играч, једини прави плеј, старог кова.
E

Enzo

pre 3 meseca

kad se setim one otvorene promašene trojke u finalu SP.. nekako mi deluje kao da nema onu stvar da uzme stvari u svoje ruke i prelomi utakmicu
B

Baš naprotiv je

pre 3 meseca

Ima i previše. Nego momak ne ume i to je sve. Igra redovno u jednom od favorita za osvajanje EL i postiže 9 poena u proseku, to je baš bedan rezultat. Nemamo mi kvalitetne košarkaše. Imamo Jokića, onda solidne Jovića, Micića i Bogdanovića i ostalo su prosečni košarkaši.
В

Волден

pre 3 meseca

Појачање за Пешића!
S

Sdsdsdsdsd

pre 3 meseca

Ovo je pojacanje,a ne hendikep.Brz oporavak Marku zelim,ali neka preskoci olimpiiadu,pozdrav
N

Nije to nikakav problem

pre 3 meseca

Micic, Jovic, Avramovic Bogdanovic, Marinkovic Lucic, Dobric Jovic, Mitrovic Jokic, Milutinov, Petrusev