Humanitarni tiket u podne: Pavle Mensur tipuje za Institut za neonatologiju u Beogradu

Vreme čitanja: 4min | čet. 13.02.20. | 11:42

Glumac od Stare dame i Rosonera očekuje GG tip

Ponovo, glumački tiket… Na tapet MOZZART plemenite misije postavlja ga Pavle Mensur, mladi glumac koji je Fakultet dramskih umetnosti upisao 2017. godine.  Od tada dobija nekoliko glavnih uloga u poznatim serijama, kao i u filmu "Zašto". Najveću pažnju publike stiče nakon emitovanja serije "Grupa", a mi se nadamo da će i njegova nova MOZZART glavna uloga biti uspešna, odnosno ovenčana potencijalnim dobitkom u iznosu od 78.700 dinara.

Prođe li tiket Pavla Mensura, odnosno ostvare li se njegove prognoze zasnovane na ukupno četiri odigrana para, MOZZART će donaciju proslediti Institutu za neonatologiju u ulici Kralja Milutina broj 50. u Beogradu. Biće nam drago da se baš to desi, odnosno da dođemo do još jednog plusa u našoj igri plemenitosti koja je do sada na brojne adrese prosledila ni manje ni više, nego 14.707.690 MOZZART dinara. 

Izabrane vesti

Krećemo od četvrtfinalnog meča Kupa Holandije gde se sastaju GO AHED IGLS i UTREHT. Drugoligaš protiv Utrehta koji se nalazi u gornjem delu tabele holandske elite. Nisu ni Iglsi naivni, budući da oni ove godine pretenduju na ulazak u društvo najboljih. Ovde će videti koliko zaista vrede, odnosno mogu li da idu dalje. Inače oba tima u poslednje vreme igraju vrlo efikasne utakmice, pa ne bi trebalo da nas začudi ako i sada rezultat donese makar 3+, naravno uz nominaciju Utrehta makar za blagog favorita.

“Igram GG”, kratko će naš današnji gost odvajajući na stranu kvotu 1,62.

A sada poslastica oličena u paru MILAN – JUVENTUS. Do polufinala Kupa Italije, Milan je stigao preko Torina kojeg je posle produžetaka savladao sa 4:2. Juventus za razliku od njih nije imao puno problema sa Romom koju je dobio rezultatom 3:1. I jedni i drugi sreli su se nakon toga sa Veronom od koje je Juventus izgubio, a Milan igrao nerešeno. Milan jeste neporažen na San Siru u prethodnih pet mečeva, ali je pri tom samo jednom pobedio i četiri puta igrao nerešeno. S druge strane Juventus je ove sezone samo tri puta gubio na strani, dok je u Milanu poražen samo na dva od prethodnih deset gostovanja. Duel iz novembra Juve je dobio minimalnim rezultatom.

„Ponovo GG“...

Još jednom vraćamo se Kupu Holandije, odnosno meču HERNVEN – FAJENORD. Ma koliko se Herenven upinjao, ma šta radio, definitivno je da se nalazi u krizi procenjenoj, odnosno potvrđenoj sa pet utakmica bez pobede na proteklih pet, za kladioce overenih GG utakmica. Fajenord ima svih pet pobeda, pa je u poslednjem periodu jedini tim u takmičenju koji može da se pohvali stoprocentnim učinkom. Inače utakmice ovoga para po pravilke su krcate golovima, a valja znati i da je Fajenord u januaru poslednji put tukao Herenven sa 3:1.

„Igram X2&GG“, reče Mensur dodajući listiću kvotu 1,95.

Na kraju, naš glumačko – kladilački gost bavi se utakmicom REAL SOSIJEDAD – MIRANDES, odnosno polufinalnom utakmicom Kupa kralja Španije. Sosijedad je uspeo da eliminiše madridski Real u četvrtfinalu Kupa (3:4) i sada je šestoplasirani tim Primere poražen samo na jednom od poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima. Mirandes je napravio još veći podvig s obzirom da je član Segunde uspeo da iz ovog takmičenja izbaci Viljareal (4:2). Takođe je u dobroj formi i poslednji poraz pretrpeo je početkom decembra od Almerije. Ipak, ne može da se pohvali dobrim igrama na strani (jedna pobeda na prethodnih sedam gostovanja), dok je Sosijedad dobio četiri poslednje utakmice u San Sebastijanu i pri tom svaki put postizao najmanje dva gola.

„Za kraj jedinica“, zaključio je mladi glumac koga ćemo ove godine videti u novom ostvarenju Darka Bajića, filmu "Očevi slobode", filmu Ivana Stojiljkovića "Golgeter", kao i u nekoliko pozorišnih predstava. 

Na kraju, ostaje nam samo da Pavlu Mensuru stegnemo palčeve, a svako i da nam svima poželimo sreću, recimo jednog Ivice Šurjaka... Zašto da ne, jer upravo za ličnost ovog fudbalskog velikana vezujemo i rekord “Humanitarnog tiketa u podne” koji je težak ni manje ni više, nego rekordnih 823.600 dinara!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ako Pavle Mensur ovom prilikom uspe da osvoji novac, uložiće ga u "Daun centar", za rad sa decom u Banjaluci, zajednički projekat Beograda i Banjaluke u nadi da će takvi projekti biti masovniji.  MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 7,87,  a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara