Braun istegao ligamente, u petak na snimanju

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.12.19. | 21:43

Nisu dobre vesti, Dragan Šakota nije hteo ni da potvrdi, ni da demantuje izlazak na tržište

Dani loših vesti za Crvenu zvezdu. Posle eliminacije od Olimpijakosa u poslednjim minutima grupne faze Lige šampiona, dan kasnije u Štark Areni stigao je osmi poraz u Evroligi od Baskonije, a još više sve u redovima crveno-belih potresla je vest o povredi Lorenza Brauna

Mada u prvi mah nije bilo jasno da li se radi o kolenu ili skočnom zglobu, Dragan Šakota je na konferenciji za štampu potvrdio da je u pitanju zglob stopala, odnosno istegnuće ligamenata...
"Iskrenuo je zglob, ligamenti su u pitanju. Ne mogu da pričam više o tome, ali na osnovu iskustva znaće se više kada se bude odradio snimanje, što je zakazano za petak", kaže Šakota.

Izabrane vesti

Na pitanje da li će Crvena zvezda sada izaći na tržište i potražiti još jednog plejmejkera, Šakota nije ništa želeo ni da potvrdi, ali ni da demantuje. Ali, poručio je da novih stranaca neće biti dok se eventualno ne reši situacija sa onima koji su već u timu.
"U ovom trenutku imamo veliki broj stranaca, kako (da izađemo na tržište)? Treba otpustiti nekog... Imamo mnogo utakmica ispred nas. Ne daj bože da se igrač ozbiljnije povredi, onda bismo morali da reagujemo. On (Lorenzo) je igrač koji nam najviše daje. Nadamo se da će se brzo oporaviti".

Crvena zvezda u ovom trenutku više nema nijednog raspoloživog plejmejkera pošto je od nedelje povređen i Filip Čović, koji ima hematom na butnom mišiću. Ako bi se Braunova povreda ispostavila kao teža, pauza bi mogla da potraje i mesec dana. 
"Situaciju mogu da uporedim s fudbalom, ko ima više veznih igrača dobija meč. Nije baš česta situacija da se povrede oba plejmejkera. Možda će Filip biti u mogućnosti da pomogne u Zadru. Mada, dolazi nam dupli program, neće biti vremena za terapiju, videćemo šta će biti. Mi sada ne znamo kakva je situacija", poručio je Šakota.

Šampion Jadranske lige u nedelju gostuje Zadru u meču 11. kola. 

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara