"Borac Mozzart sport"
"Borac Mozzart sport"

Božović debituje za Borac Mozzart sport protiv Vrščana?

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.01.13. | 13:56

"Bodovi su potrebni obema ekipama, Vrščani žele plasman u Super Ligu, ali je i nama ova utakmica veoma značajna ukoliko želimo iskorak ka vrhu tabele", rekao je direktor Čačana Marko Ivanović

Borac Mozzart sport

Na gostovanju u Užicu košarkaši Borac Mozzart Sporta doživeli su poraz od Slobode koja je dva puta u šampionatu trijumfovala nad Čačanima. Novu priliku da ubeleže prvu pobedu, u drugom delu sezone, Kladioci će imati u subotu kada na svom terenu dočekuju Vršac.
„U nastavak takmičenja ušli smo bez Mladena Pantića, ali smo gajili nadu da možemo doneti bodove iz Užica“, kaže direktor Borac Mozzart sporta, Marko Ivanović.
„U većem delu utakmice bili smo ravnopravan rival, malo je nedostajalo da napravimo brejk, ali se mora  priznati da su pojedini igrači iz prve postave  podbacili“.

Naredni protivnik je Vršac u kome ste proveli jedanaest sezona.
„Posle Borca u Vršcu sam proveo najviše vremena, ali u subotu neće biti emocija. Bodovi su potrebni obema ekipama, Vrščani žele plasman u Super Ligu, ali je i nama ova utakmica veoma značajna ukoliko želimo iskorak ka vrhu tabele. Vršac ima mlad sastav koji nas je dobio u prvom meču i sad očekujem revanš. Nadam se da ćemo uz pomoć navijača uspeti da trijumfujemo“, zaključio je Ivanović koji je nagovestio mogućnost registracije iskusnog Milivoja Božovića koji je najavljen kao zamena za Mladena Pantića.

(FOTO: kkborac.rs)

Izabrane vesti

 


tagovi

Borac MOZZART SportMilivoje Božović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara