"Božo Đumić (arhivska)"
"Božo Đumić (arhivska)"

Božo Đumić: Bio sam pomalo iznenađen pozivom Partizana jer je to veliki uspeh

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.02.15. | 20:03

“Poznato je da Dule Vujošević ima svoj sistem koji godinama daje rezultate. Ne plašim se rada na treninzima, a znam da će biti puno individualnog brušenja”, rekao je novi igrač crno-belih

 

Božo Đumić (arhivska)Karijeru je počeo u KK Crvenka, potom je prešao u Hajduk iz Kule, a sa petnaest godina, najnovija akvizicija Partizana Božo Đumić, obreo se u Novom Sadu. Sa tom ekipom je osvojio kadetsku i juniorsku ligu Srbije, a ušao je i u najbolju petorku juniorskog prvenstva.

Izabrane vesti

Bio sam kadetski i juniorski reprezentativac Srbije i sa Vojvodinom sam osvojio dve Košarkaške lige Srbije”, kaže u prvom intervjuu za MOZZART SPORT najnovije pojačanje Partizana Božo Đumić.

Kako si reagovao kad je stigao poziv od crno-belih da zameniš Đorđa Gagića?
“Normalno bio sam presrećan, ispunio mi se dečački san jer sam Partizanovac od malena. Naravno bio sam pomalo iznenađen jer veliki je uspeh da te pozove veliki klub kao što je Partizan”.

Već si odradio dva treninga sa novim saigračima. Kakvi su prvi utisci?
“Trebaće mi malo vremena da uđem u sistem, da naučim akcije, ali daću sve od sebe da period adaptacije traje što kraće. Svi momci su super, a sa Perom Božićem već radim na akcijama. Poznato je da Dule Vujošević ima svoj sistem  koji godinama daje rezultate. Ne plašim se rada na treninzima, a znam da će biti puno individualnog brušenja”.

Partizan će imati šansu da na dva fronta osvoji titule. Čime bi bio zadovoljan?
“Još je rano da ja pričam o tome. Naravno Partizan uvek ima najviše ciljeve. Što se mene tiče daću sve od sebe da pomognem ekipi da se što bolje kotira u ABA i Superligi Srbije”, zaključio je Đumić.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MNpress)

 


tagovi

SrbijaFK Partizanbožo đumić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara