Mitar Bošnjaković
Mitar Bošnjaković

Bošnjaković se oprostio od Reala, sledeća stanica Partizan

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.08.24. | 18:31

Čeka se samo ozvaničenje

Mladi Mitar Bošnjaković imao je zaniljivo leto. Ponovo je osvojio medalju sa juniorskom selekcijom Srbije na Evrobasketu. Ovoga puta doduše srebro, a onda je i promenio klub. Naime, posle tri godine u Real Madridu, talentovani krilni igrač nastavlja karijeru u Partizan Mozzart Betu.

Sa klubom iz Humske je potpisao višegodišnji ugovor, a sada se i zvanično oprostio od Real Madrida.

Izabrane vesti

"Dragoj porodici Real Madrida. Bilo je to fantastično putovanje ispunjeno neverovatnim životnim iskustvom koje ću sa ponosom nositi kao najlepši i najdragoceniji ukras. Posebna je čast biti izabran i nositi amblem najboljeg kluba na svetu. Želim da iskoristim ovu priliku da se svim srcem zahvalim celom Real Madridu za sve što su uradili za mene u ove tri godine, a uradili su mnogo. Želim da se zahvalim svim svojim saigračima, trenerima, fizioterapeutima, fizikalnim trenerima, lekarima, upravi kluba i celom timu Real Madrida koji su mi pomogli da postanem, pre svega, sve bolji čovek i mnogo bolji i obučeniji igrač. Prijateljstva i drugarstvo koje sam ovde stvorio su neprocenjivi i nezaboravni za ceo život. Nastavljam putem svog života sa torbom punom lepih uspomena i neverovatnih iskustava, sa nadom da će nam se putevi u budućnosti ponovo ukrstiti i da ću ponovo imati čast i privilegiju da nosim štit Real Madrida. Veliko hvala. Hala Madrid", napisao je Bošnjaković na svom Instagram profilu.

Podsetimo da je Bošnjaković jedan od mnogih novih igrača koji će obući dres Partizana naredne sezone.

Do sada je ozvaničen dolazak Vanje Marinkovića, Ife Lundberga i Frenka Nilikine. Znamo i da su dogovoreni Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, a poslednji u nizu koji je potpisao ugovor je mladi Mitar Bošnjaković. Što se tiče odlazaka, Kevin Panter je otišao u Barselonu, Zek Ledej se vratio u Milano, Alen Smailagić se preselio u Kanuas, Danilo Anđušić u Dubai, Džejlin Smit i Mateuš Ponitka u Bahčešehir. Aleksa Avramović je iznenadio mnoge kada je potpisao za CSKA Moskvu, Pi Džej Doužer se vratio u NBA ligu gde će sada nositi dres Minesote, čekaju se novi klubovi za Uroša TrifunovićaDžejmsa Nanelija, Ognjena Jaramaza Frenka Kaminskog koji je možda i završio karijeru. Čeka se i razrešenje statusa Bruna Kabokla.



tagovi

KK PartizanMitar Bošnjaković

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara