""
""

Borac MOZZART Sport: Zapažena uloga i u Superligi

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.03.14. | 16:44

"Zaista smo bili kompaktni, činili smo pravu celinu i kolo pre kraja ispunili smo plan. Borcu i Čačku je mesto u Superligi", rekao je Aleksandar Bjelić tener u stručnom štabu Čačana

Sigurnom pobedom nad FMP-om (85:76) košarkaši Borac Mozzart Sporta potvrdili su plasman u Superligu. Trener u stručnom štabu Borac MS-a Aleksandar Bjelić, pre svega je zahvalio čačanskoj publici koja je i ovoga puta napunila dvoranu kraj Morave.
"Čačanska publika je zaista bila naš šesti igrač, ne samo kad smo bili domaćini, već i na gostovanjima“, kaže Bjelić.
„U nekim bitnim mečevima nosili su nas do pobede i evo odužili smo se plasmanom u Superligu. Naravno sve čestitke igračima, stručnom štabu, MOZZARTU i ostalim sponzorima i članovima uprave. Zaista smo bili kompaktni, činili smo pravu celinu i kolo pre kraja ispunili smo plan. Borcu i Čačku je mesto u Superligi".

Kakvi su planovi za Superligu?
"Sigurno će biti nekih pojačanja sa kojima bi Borac Mozzart Sport popunio neke pozicije. Verujem da će naša dvorana na svakoj utakmici biti puna, uz publiku i Borac Mozzart Sport će igrati bolje. Nadam se da ćemo imati zapaženiju ulogu tokom Superlig", zaključio je Bjelić.

Izabrane vesti

Bek Borac MS-a, Filip Dumić dao je značajan doprinos pobedi nad FMP-om ubacivši četiri trojke.
"Igrali smo za publiku, verujem da će biti uz nas i tokom Superlige. Očekujem da pružamo dobre partije i odigramo zapaženu ulogu u nastavku prvenstva", kazao je Dumić.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

SrbijaAleksandar Bjelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara