Saša Ocokoljić (©FIBA Basketball)
Saša Ocokoljić (©FIBA Basketball)

Borac Mozzart doveo novog trenera - Ocokoljic seda na klupu Čačana

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.07.24. | 17:45

Nekadašnji igrač Borca iz Čačka preuzima mesto trenera

Vreme je za nove promene u Borcu iz Čačka. Iskusni stručnjak Dejan Džoli Mijatović je završio još jednu epizodu na klupi Borca Mozzart, a klub iz Čačka je već otkrio ko će ga naslediti. U pitanju je Saša Ocokoljić.

Ljubitelji košarke ga pamte kao bivše igrača Borca iz Čačka koji je čak sedam godina nosio dres kluba.

Izabrane vesti

Što se tiče njegove dosadašnje trenerske karijere, osvojio je prvenstvo Rumunije, dva kupa i učestvovao je u još tri finala. Njegova posvećenost, strast i ljubav prema košarci čine ga idealnim vođom koji će naš tim usmeriti ka još boljim rezultatima.

"Veoma smo uzbuđeni što možemo da poželimo dobrodošlicu Saši u naš klub”, izjavio je predsednik kluba Predrag Peca Pantović, a potom i dodao:

"Njegovo ogromno iskustvo, uz beskompromisnu posvećenost košarci i vođenju tima, sigurno će doneti novu energiju i strategiju koja će nas voditi ka boljim rezultatima. Ovo je novi početak za naš klub, a sa Sašom na čelu, sigurni smo da nas čekaju veliki uspesi".

Ocokoljić je u trenerskoj karijeri bio pomoćnik, pa zatim i glavni trener rumunskog Ploeštija, zatim i Steaue, a bio je i prvi trener Voluntarija. Na posao se vraća posle skoro dve godine odmora, ali sa sobom nosi harizmu i entuzijazam, spremnost da sa Borcem Mozzart napravi zapažene rezultate.


tagovi

KK Borac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara