(Foto: ABA liga)
(Foto: ABA liga)

Borac i FMP u borbi za poslednjeg polufinalistu Superlige

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.05.24. | 12:44

Prvi meč finala razigravanja se igra danas od 18.00 u Čačku

Sve smo bliži kompletiranju polufinalnih parova domaće Superlige. Poslednji učesnik završnice najkvalitetnijeg srpskog košarksaškog takmičenja znaće se nakon dvomeča u kojem se sastaju Borac iz Čačka i FMP. Prvi duel dva tima na programu je danas od 18.00 u hali kraj Morave posle kojeg će jedan tim biti za korak bliži megdanu sa Crvenom zvezdom koja je zajedno sa Partizanom i Megom preko rezultata u ABA ligi obezbedila plasman među četiri najbolja tima.

Očekivano su se dva člana elitnog ranga regionalne lige našla u finalu razigravanja pošto su u dve utakmice savladali Vojvodinu i Spartak koji su se prevashodno fokusirali na plej-of ABA 2 lige. Sa razlogom pošto je novosadski klub ušao u borbu za trofej, dok su Subotičani vrlo blizu da isto učine.

Izabrane vesti

Otud je i put do međusobnog duela i Čačanima i Panterima bio značajno olakšan, a sada će između sebe odlučiti ko je četvrti najbolji tim u Srbiji. Što se tiče ovosezonskih susreta odigranih u regionalnom takmičenju, bilans je 1-1 pošto su oba tima odbranila domaći parket. Borac je u Čačku u prvom delu sezone slavio sa 96:75, dok se u Železniku FMP revanširao pobedom od 86:72.

Ulazak na današnji meč biće slobodan, shodno prazničnom ambijentu u kojem se i igra susret. Što se tiče termina revanša, on tek treba da bude određen.


tagovi

KK BoracKK FMPKošarkaška liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara