Bogdanović: Atmosfera se nije kvarila i dovodila u pitanje

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.09.19. | 09:45

"Pisaće se svašta, ali mi znamo šta imamo. To je to"

Išlo je sve kao po loju. Sve same pobede u pripremnim utakmica, čak 10. Dolazak u Kinu, fenomenalne igre na startu, sve tri pobede u grupi. I sve je išlo kako treba do Španije. Tu je usledio prvi poraz, potom odmah i drugi od Argentine i sve lađe su nam potonule.

Naravno, baš zato što kvalitet igrača nije upitan, odmah se krenulo sa spekulacijama oko toga da li je atmosfera bila narušena, da li je bilo izlazaka, incidenata. Nešto na šta smo navikli u onim vremenima kada je dolazilo do neuspeha u našoj košarkaškoj reprezentaciji.

Izabrane vesti

Ipak, Bogdan Bogdanović je u izjavi za TV Prva negirao da su postojali bilo kakvi sukobi unutar nacionalnog tima.
Tu smo mi, držimo se, imamo sjajnu atmosferu koja se nije kvarila i dovodila u pitanje. To nas je držalo i držaće nas zauvek. Pisaće se svašta, ali mi znamo šta imamo. To je to”, rekao je Bogdanović po dolasku u Beograd.

Iako je na kraju turnira proglašen za jednog od pet najboljih igrača na Mundobasketu, a bio je i najbolji strelac turnira, on nije želeo da posebno ističe svoj individualni rezultat.
Lepo je što je makar neko dobio nagradu, ali reprezentacija nije jedan igrač. Hvala ljudima koji su došli tamo. To bih izdvojio”, istakao je Bogdanović.

Aleksandar Đorđević više nije selektor. Još se ne zna ko će ga naslediti, a kao prvi kandidat pominje se Saša Obradović koji je u razgovoru za naš sajt rekao da još nije dobio poziv, ali da mu je san da sedne na klupu nacionalnog tima.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 

FOTO: FIBA Basketball


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara