Nikola Jović (Rojters)
Nikola Jović (Rojters)

Bogdan s klupe gledao poraz Atlante od Majamija, Jović skroman

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.10.24. | 04:08

Srpski reprezentativci nisu imali zapažene role

Odlučio je Kvin Snajder da nočas ne pruži šansu Bogdanu Bogdanoviću protiv Majamija, verovatno svestan činjenice da je početak regularne sezone blizu i da nema potrebe da kapitena Srbije izlaže riziku od eventualne povrede. Atlanta je svakako poražena od Majamija, uprkos tome što se na krilima dobrog šuta spolja držala 25 minuta - 120:111.

Ako Snajder nije uvodio Bogdana u igru, Erik Spolstra je sa druge strane Nikoli Joviću dao dobru minutažu. Bivši igrač Mege je na terenu proveo 24 minuta, ali nije uspeo da ostavi neki upečatljiv utisak, Postigao je pet poena, uz tri asistencije i skok uz šut iz igre 2/5.

Izabrane vesti

Hoksi su se držali sve dok su ulazile trojke, u jednom momentu, šut iza linije 7.25 bio im je 11/13, pa su na krilima toga imali plus tri na poluvremenu (69:66). Onog momenta kad je šut za tri poena stao, igra Hoksa se raspala. Majami je to znao da iskoristi, napravi seriju 24:2, sredinom treće deonice i stekne 21 poen prednosti (104:83). Tim Kvina Snajdera od ovoga nije uspeo da se oporavi i do kraja meča je sve bilo otaljavanje posle za Hit.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Džimi Batler sa 24 poena, 19 je ubacio Tajler Hiro, a tri manje dodao je Hejvud Hajsmit. Strelce Atlante predvodio je odlični Džejlen Džonson sa 21 poenom i šutem iz igre 8/9 od toga 4/4 za tri poena. Dejvid Rodi imao je 15, a Kobi Bafkin deset poena.

Oba tima će imati po još jednu proveru pred start sezone. Atlanta igra protiv Oklahome, dok se majami sastaje sa Memfisom.


tagovi

Boban BogdanovićNikola Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara