Komentari na vest

Bliži se kraj srebrne generacije Srbije, ko ostaje za budućnost?

G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Hteli priznati ili ne, nazire se kraj ovoj gotivnoj generaciji koja nas je ipak vise puta obradovala i uradila je najbitniju stvar, a to je da je digla kosarku iz pepela i vratila nas na vrh. Verujem da preostaje maksimum po jos jedno veliko takmicenje za sve navedene momke i da nakon Olimpijade 2024. 95% njih ce zavrsiti. Svakako da imamo potporu i mladu gardu jaku, ali temelj svega su ovi momci i malo su zahvalnosti dobili. Svaki osvajac medalje u periodu 2014-2017 je legenda srpske kosarke! Svemu dodje kraj, te 2024-e verovatno je gotova prica sa Teodosicem, Bjelicom, Marjanovicem, Raduljicom, pa i sa Milosavljevicem, Lucicem, Kalinicem, Nedovicem, Jovicem, Lazicem, a i Bogdanovicem mozda... Bice nosioca u vidu Jokica, Micica, Gudurica, Petruseva, pa i jos mladjoj vojsci, ali zaista ce mi uvek ostati zal sto se ovi momci gore pomenuti nikad nisu okitili zlatnom medaljom. Jako gotivna generacija!!!
D

Dajvak

pre gotovo 3 godine

Najmanji je problem smjena generacija - mi smo nepresušan izvor talenata - problem je FIBA sistem prozora i sve veća alavost tih istih igrača. Dok god im bude milije da za veću platu sjede na NBA klupi nego da igraju u Evropi biće ovako. Eto vam novci moji sinovci.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Како ко? Па Лидеј, Пантер, и овај Курцитис...
E

Eh

pre gotovo 3 godine

Eurobasket 2022,naš sastav po meni: Plej: Micić,Jović,Nedović Bek: Bogdanović,Gudurić, N.Jović Krilo: Pokuševski,Lučić,Dobrić Krilni centar: Bjelica,Petrušev,Vukčević Centar: Jokić,Bobi,Milutinov Još nekoliko igrača za kvalifikacije:Andjušić,Dangubić,Davidovac,Avramović...
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

Cekaj samo 2022. pa ces da vidis kako ih pred pocetak priprema i pred odlazak na EP jednog po jednog krenu "kosit" povrede. Pokusevski da bude 2022.god u dresu Srbije nema sanse, tad ce da radi individualno.
E

Eh

pre gotovo 3 godine

Niko ne može da gleda u budućnost,može da bude kao što sam rekao,a može kao što si i ti. Ili možda nesto treće...
Г

Геца м

pre gotovo 3 godine

Време за смену генерације. Предводиће их Богдан свакако и Мицић. Долазе на ред неки нови клинци Петрушев, Поку, Јовић из Меге и други. Није смак света овај пораз. Питање у наредним периодима као и у претходним ће бити одазивање позиву. Неће на то моћи да утичу људи из савеза на челу са селектором. Исти проблем неће нестати.
P

Postic

pre gotovo 3 godine

Sve zavisi od motivacije seelektora koji bude tada ako bude isti,sa ovim izrazom lica neve nikog ubediti od ovih koji su mu i sada dali nogu..kao i to da mora i da uzivo da ide da prica da obilazi igrace ,secamo se Djoredjevic je to radio
H

Hrvoje

pre gotovo 3 godine

MVP Jokić će nositi reprezentaciju sledećih 10 godina. Sretna je zemlja koja ima takvoga asa.
T

Tuneki

pre gotovo 3 godine

Nista Toliko stranaca u blizancima i u Megi,dovelo do toga
P

Pera lazic

pre gotovo 3 godine

Mario Nakic?
@

@pera

pre gotovo 3 godine

Koji crni Nakić, taj mali propao ko žeton, igra po Belgiji. Taj da je stvarno neki talenat igrao bi u mnogo jačim ligama
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Kao prvo treba reorganizovati celu kosarkasku organizaciju. To znaci od predsednika pa na nize ukljucujuci tu i sve direktore ili kako se god zvali odgovorni za mladje kategorije. Zatim napraviti sistem u kome ce se znati ko sta treba da radi i na kraju odrediti cilj a to je npr. odlazak na sledece OI ili ako je to kratak period a savez se bira na 4 godine napad na drugo EP. Znaci mora se imati neka vizija. Sledeca stvar mora se postaviti selektor koji ce biti posvecen reprzentaciji 24/365. Znaci nema drugog posla i druge klupe. Istog sam misljenja i za pomocnike. U periodima kada nema utakmica i takmicenja selektor bi morao da odrzava zivu komunikaciju sa svim potecijalnim kandidatima za drzavni tim. Sledeca stavka je sada vec izvesna a to je povlacenje pojedinih igraca prvenstveno zbog godina. Mislim da su Raduljica, Teodosic, Marjanovic, Bjelica, Milosavljevic mozda jos neko dovoljno dali i da je vreme da se povuku a to je sve u cilju onog dugorocnog plana posto svi imaju 32,33,34 godine i nije bas realno da za 3,4 godine i dalje budu na vrhuncu. Znaci ostaju nam momci koji sada imajiu 25,26 pa do 30 godina. Bogdanovic, Micic, Kalinic, Milutinov i dr. oko kojih bi trebalo graditi novu reprzentaciju. Namerno nisam pomenuo Jokica jer treba s njim videti i otvoreno porazgovarati da li se na njega moze racunati ili ne u celoj prici. Sto se tice ovih mladjih igraca neko je dole napisao da nema zime i da nam je buducnost zagarantovana ne bih se slozio. Zar ovaj turnir nije bila dobra prilika da se npr. Smajlagic pojavi i bar potvrdi pripadnost ovoj ekipi. Taj izgovor za igraca od 20 godina da je umoran a nije odigrao 10 normalnih utakmica meni zaista ne pije vodu. Sta onda Doncic da kaze? Znaci trebalo bi i s tim mladicima obaviti razgovore i videti sta tacno moze da se ocekuje od njih. Zbog svega toga sam i rekao da i selektor i pomocnici moraju ugovorom da budu vezani samo za KSS. Sve drugo ne pije vodu.
A

Ajde iskreno sad

pre gotovo 3 godine

Navedi jednu reprezentaciju gde su i selektor i pomoćnici samo u službi reprezentacije. USA? Popović - San Antonio, Ker - Warriors. Španija? Skariolo - asistent u Reptorsima, sada Virtus. Francuska? Kole - Strazbur. Italija? Saketi - Fortitudo. Turska (do skora)? Saridža - Karšijaka. Argentina? Hernandez - Zaragosa. itd itd Kanada? Nurse - Raptors. Grčka? Pitino - koledž... Dakle to da mora jedino da bude selektor je teška glupost, ne mora uopšte. I Sale je vodio uporedo Panathinaikos i Bajern i Virtus dok je vodio reprezentaciju. Željko Obradović je vodio u periodu 94-00 Real Madrid i Benneton pa mu to nije smetalo da uzme srebro na OI, zlato na SP i zlato na EP. Duda Ivković koji je takođe bio uz reprezentaciju tada kao pomoćnik/savetnik je radio u Grčkoj. To što Kari npr nije radio drugi posao dok je bio selektor ne mora da znači da niko drugi ne treba da radi (a istine radi, Kari je u sezoni 2001/02 vodio Keln, pa je na leto 2002 osvojio SP). Marina Maljković isto obavlja dva posla pa se niko ne buni. Ovde je problem mnogo drugih stvari koje su do saveza, a sa kojih se skreće pažnja bezveznim pričama o tome da li Igor sme da radi dva posla ili ne. Kada mu savez bude platio platu koju ima u Feneru + platu koju ima u reprezentaciji onda mogu nešto i da traže, ovako samo su smešni.
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Malo cu da preformulisem da bih ti dao odgovor. Kao prvo naveo si selektora USA pa on ima izbor izmedju 20 i 50 jako ozbiljnih igraca. Ostale koje si naveo su sve treneri nizerazrednih ekipa ( ekipe koje ne igraju EL) znaci nemaju tolikibroj utakmica u sezoni ili su savetnici u nekim klubovima. Poredis stvari sa vremenom pre 20 godina kad je Kari bio selektor i vodio Keln pa tad su igraci u aprilu zavrsavali sezonu pa krajem jula igrali SP. Bitno je i to sto si rekao da ima mnogo drugih stvari koje su skrivene u savezu i koje se moraju resavati. Na kraju samo da dodam da mislim da nije sve ni u lovi znaci ako Kokoskov ili bilo koji drugi trener hoce da vodi reprzentaciju i da ocekuje primanja da bi mogao da se obezbedi za ceo zivot pa zbog toga mora “ dupe na dve klupe” onda slobodno moze da napusti ovo mesto i posveti se radu u nekom klubu gde ce biti za to adekvatno placen. Podseticu grb, zastava i himna moje zemlje su za mene svetinja. Mislim i da se vecina igraca iz ove odlazece reprzentacije tako ponasala.
D

Dajvak

pre gotovo 3 godine

Nema ovo više veze s vezom. Samo je dolar u glavi. Čim djeca od 19 godina trče u Ameriku nema tu više sreće. Sem toga, kvalifikacioni prozori su poremetili sve ostalo. Kvalitetne reprezentacije zbog kasnih klupskih obaveza svojih najboljih igrača su prinudjene da igraju s drugim, trećim timom i na taj način se favorizuju reprezentacije prosječnog kvaliteta jer njihovi igrači u znatno manjem broju nastupaju za jake timove i samim tim su češće u rosteru za kvalirikacije. Sve u svemu - ovo najviše odgovara Amerikenjcima, jer im se na ovaj način kroz ispadanje (kakvih takvih) konkurenata na O.I. i S. P. čisti put ka zlatu. Eto vam novci moji sinovci!
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

Imace ko da igra,ali prvo da se smjeni Danilovic.Ima mladji kadar Jokic,Bogdanovic,Smailagic,Pokusevski,Micic,Dobric,Avramovic..
y

yo.dorro

pre gotovo 3 godine

A umesto njega da postavimo Terzu i Covu kao vrsne kosarkaske znalce, tako ce KSS da procveta?
Z

Za...

pre gotovo 3 godine

...početak, da ode Danilovic. Riba smrdi od glave. Ako on ostane, sve je drugo besmisleno. Ili Djilas ili Covic. Rezultati govore, sve je jasno.
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Jbg zene su uzele zlato na Ep pa ce Danilko na kukovo leto otici,a jos ako uzmu medalju na OI ostace Danilko narednih deset godina u savezu,a ko je vrbovao reprezentativce na turniru jer vecina nije imala ugovor naredne sezone ma to veliki manitu obrisao preko noci i ko ce se secati vise toga a najjvaznije je da ce ostati mrlja sto nismo otisli na Olimpijadu,,,,,,
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

A sta bi sa vrbovanjem nasih reprezentativaca od drzavnog ceda Snsa na kvalifikacionom turniru,pa bacali su milione kao konfete a igrace stavljali u debeo rebus posto vecina njih nije ni imala ugovore za narednu sezonu ili ce se i preko te sramote preci preko noci zato sto je naredio veliki manitu,a uopste nije cudno sto je onaj juce novinar upravo to pitanje pitao naseg Covu znaci gde ima vatre ima i dima,,,,,,
i

irvingirving17

pre gotovo 3 godine

Ma nema nikakvih problema što se tiče buducnosti igračkog kadra,Petrusev(5),Smajli(4/5),Pokuševski(3/4),Vukčević(4),Jović(3),Mišković(3/4,Djurišić (1/2)),Škobalj(4),Belić(3),Kovacevic(1),Milijaševic(1/2),Stošić(3/4),Todorović(2)itd...Ovo su sve momci rodjeni posle 2000 i ima ih još mnogo ali ovi su oni koji najviše obećavaju uz Nakića i sina Pedje Stojakovica za koje se još ne zna za koga će nastupali ali se pretpostavlja za Srbiju...Što se tiče promjena prva mora da bude da se KLS igra samo sa domaćim igračima, naročito na plejmejkerskim pozicijama treba forsirati momke od 2000 i mladje...Što se tiče ovog poslednjeg ispadanja ,možda ovo i nije loše,daleko je Japan mnogo povrijedjenih i otkaza tako da zenit ove generacije treba da bude evropsko iduće godine i da se oprosti starija generacija a da se igra prilagodi Vasi,Bogdanu i Jokicu uz ostale igrače uloge kao što su Luča,Dobrić i Kalina...Što se selektora tiče mnogo je bio u NBA,njegovo košarkaško znanje nije sporno već sasvim suprotno oduševljava ali primjena nije kako treba.Nije ovo prvi put da ekipa primi mnogo poena sjetimo se Svajcarske,Gruzije sa preko 90 poena a realno preko 65 ne bi smio da primiš od takvih ekipa...Znači ima problem sa Fiba pravilima,igrači mu ne idu na ofanzivni skok i još forsira Bobija koji ne može da isprati nikog u odbrani.Ona utakmica kada je Milojević bio glavni trener je bila najbolja u kvalifikacijama.Ali da ne krivimo njega za sve igrači su ti koji igraju i oni su najveći krivci.Problem ove ekipe je hijararhija,starija garda mora da shvati da su oni sada igrači uloge i da svoj ego prilagode ekipi jer ono ispucavanje Teodosića i Bjelice ne može da se više toleriše
g

gost3

pre gotovo 3 godine

Slažem se dosta sa tobom pošto sam i ja igrao basket, to je sport uz koji sam odrastao, i takođe pratim naše mlađe kategorije pored svih seniorskih liga...Ali ti mladići tj deca koju si pobrojao tek treba da pređu seniorsku košarku i ono što je sigurno je da imaju pontencijal ali takođe je praksa pokazala da samo mali broj talenata iz juniorske košarke postanu top igrači pri prelasku u seniore, dok se većina izgubi sa mape..ti si pobrojao igrače rođene posle 2000, ali si zaboravio da nakon poslednje velike generacije(95 godište), mi nismo izbacili nekog igrača za seniorski tim reprezentacije sve do Petruševa koji je 2000-to....znači tokom poslednjih 5 godina imaš jednu ogromnu crnu rupu sa produkcijom domaćih igrača u seniorskoj košarci(što se vremenski poklapa sa eksplozijom dovođenja stranaca pre svega u CZ, KKP itd), ako se zanemare možda najbolji iz tih klasa Vanja, Boriša, Radanov...Nešto sam još hteo da kažem, u mom gradiću od 25000 stanovnika postoje 3 fudbalska kluba od kojih nijedan nije privatni klub, nego su sva 3 na jaslama države tj lokalne samouprave, koji od budžeta za sportska ulaganja dobijaju ja mislim više 90% ukupnih sredstava, dok ostalim sportovima ostaju mrvice uključujući i 2 košarkaška kluba koji se finansiraju uglavnom iz članarina igrača mlađih kategorija koliko je meni poznato a nekada je naša KK Marina bila na pragu ulaska u 1.B ligu za vreme SFRJ krajem 80-ih godina.....hoću da kažem da mi nije jasno ako smo zemlja košarke kako je moguće da sve pare idu u fudbal koji je na žalost leglo mešetara, raznih mafijaša, kriminalaca, mendžera bez skrupula, polusveta a košarka je slabo reći na margini, osim 4 beogradska kluba iz ABA i od skora Borca iz Čačka koji samo zbog košaraških entuzijasta iz tog grada opstaju nekako i igra u ABA....u ABA2, gle apsurda igra zemunska Mladost koju vodi partijiski kadar Jakovljević i koji ima 4 stranca u prvoj petorci a vode se kao "razvojni" klun KKP...šta oni razvijaju i za koga, pa zar to nije cirkus??
i

irvingirving17

pre gotovo 3 godine

Ne postoji sistem na balkanu je totalno rasulo u svemu a naročito u sportu...Sport treba da bude zabava do 15-16 godine,da treniras zbog razvoja i druženja a ne da te forsiraju da tada pregoriš i posle ništa od tebe i vučeš posledice,što od povrede a i od trauma od trenera koji se iživljava nad djecom...U sredjenom sistemu fizičko vaspitanje je jedan od najvažnih predmeta u školama a kod nas ga u prvim razredima osnovne drže učiteljice od 60 godina kada se dijete najviše razvija...Talenat za sportove,bar u sredjenom sistemu, treba da prepozna profesor fizičkog vaspitanja i da bude povezan sa klubovima iz svog mjesta.Treneri koji rade sa djecom treba da budu pedagozi i da znaju da rade sa njima,da ih animiraju da im to što rade bude posao koji vole.E tako izgleda sistem u sredjenim državama.Što kažeš za finansiranje i forsiranje fudbala si totalno sve dobro rekao umjesto da forsiraš sportove kao kosarka,odbojka,rukomet itd koji nisu skupi a mogu da donesu medalje ti finansiraš fudbal koji je jedini sport koji je održiv itreba sam sebe da finansira transferima igrača...Sve se radi pogrešno umjesto da ograničiš broj klubova npr fudbal na profesionalni i amaterski i da npr svaki okrug kako je podijeljena Srbija ima jedan veliki klub,pa u najvećem mjestu da bude fudbalski klub,pa u manjoj opštini tog okruga kosarkaški pa u sledećoj rukometni itd i tako svaki okrug da ima jedan veliki klub i da u njemu igraju svi najtalentovani igrači a ne sve da bude u BG...Što se tiče košarke tu baš nema sistema,svaki tim ima pleja crnca koji se iživljava u KLS a ne može nidje drugo da igra.Što ti kažeš Mladost iz Zemuna ima 4 stranca,nzm šta je poenta da osvoje KLS bez poraza?Glupost teška...Ali nmg da shvatim poentu FMP-a,pa zar nije bolje da umjesto njega u Aba ligi bude neki tim iz Vršca,Kragujevca,Niša itd gdje ima publike,pa valjda se zbog nje i igra košarka...Tako je i u CG Aba ligu igra Studenski dom,filijala Budućnosti,umjesto da puste Sutjesku iz Nikšića, koja kada je igrala svaki meč hala od 4000 gledalaca bila krcata i još bilo preko ljudi...Ali jbg sve se vrti oko novca i interesa pojedinaca a ne ukupnog društva
i

irvingirving17

pre gotovo 3 godine

Sport počinje od osnovne škole,gdje u prvom razredu ne može učiteljica od 60 godina da predava fizičko vaspitanje djeci koja tada počinju da se razvijaju...zatim profesor fizičkog vaspitanja treba da prepozna talenat i da uputi lokalni klub da obrati pažnju na odredjeno dijete...U klubu moraš da imaš osobu koja zna sa djecom i da od njih ne pravi invalide koji će da izgore u omladincima i da se psihički ne iživljavaju nad njima...U Srbiji treba da se odvoji amaterski i profesionalni sport i da u okviru okruga kako je podijeljena Srbija imaš jedan veliki klub,pa sada npr najveća opština ima fudbalski,sledeća kosarkaški itd i tako svaki okrug redom a ne sve da bude u BG...Što ti kažeš koja je poenta da svaki tim KLS ima pleja crnca a reprezentacija nema mlafog pleja i Mladost iz Zemuna 4crnca i šta je poenta? Ali isto tako FMP koja je draž da oni igraju ABA ligu umjesto neko mjesto kao Niš,Novi Sad,Kragujevac,Vršac itd pa vlajd se igra za publiku...Isto tako u CG Aba lihu igra Studentski centar,filijala Budućnosti,umjesto Sutjeska iz Nk koja je kada je učestvovala imala punu halu od 4000 gledalaca i još preko toga koji su se švervovali bez karata....Ali sve je interes pojedinca umjesto čitavog društva i sve se vrti oko novca
g

gost3

pre gotovo 3 godine

Sve se slažem brate iz CG...sve je postalo politika a sport je pogotovo instrument vladajućih struktura...Nisam znao za Nikšić da je tako skrajnut u sportu i košarci, pošto je iznedrio dosta vrhunskih igrača...sećam se Ibona koji je trenirao pokojni Boško Đokić gde je otkrio i formirao igrački jednog Bojana Dubljevića i da ne nabrajam dalje....
B

Banca

pre gotovo 3 godine

Samo dobro organizovana KLS liga koju treba da preuzme KSS, da se igra košarka i van bg, KSS treba voditi bolji košarkaški stručnjaci, treba primeniti sistem kao u nekim bolje organizovanim ligama sa ne više od 14 ekipa u KLS pa neka prvih godina budu svi iz bg ali će vremenom sve to doći do promena, i onda će imati potencijalne mlade igrače iz domaće lige koji će stasavati uz najviše 4 stranca i naše bolje igrače
M

Mile bušan

pre gotovo 3 godine

Prvo i osnovno je oterati ovog što drži tajmat milojeviću i antoniću.Klasičan šibicar.
P

Pixi10 10

pre gotovo 3 godine

Pitaj Doncica da li je sibicar...
S

Surlov

pre gotovo 3 godine

Neznam zasto se poteze prica,i zasto se uopste racuna na nikolu jokica,covjek ne zeli u reprezentaciju,i to je to,treba racunati na momke koji su u svakom trenutku tu a ima ih hvala bogu.
i

irvingirving17

pre gotovo 3 godine

Ne zezaj...Ovo je bili očekivano,ko god je gledao plej of protiv Finiksa vidio je da je umoran,sam je nosio ekipu čitave godine a još je pauza izmedju dvije sezone bila mala...Igraće on za reprezentaciju u buduće to je sigurno
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Pa dobro, Raduljici i onako nije mesto u reprezentaciji, barem ne na velikim takmicenjima protiv jakih ekipa. Covek je rekreativac i koristan jedino kad igramo protiv nekih totalnih liliputanaca. Bobi koliko god je simpatican je krater u odbrani i to svaki trener zna da iskoristi. Bjelica se oprostio jos na proslom SP kako je tamo odigrao, ovo sad je bilo vise "put it out of its misery" momenat. Teo vise nije neophodan ovoj ekipi pored Vase i moramo vise da se navikavamo da igramo bez njega. U svakom slucaju, ostaju Micic, Bogdanovic, Guduric, Dobric, Smailagic, Pokusevski, Jokic, Milutinov... vecina njih "in their prime" (30 ili ispod), ja se sa te strane (igracke) ne brinem toliko. E sad, nikad ne znas sta ce moroni iz KSS da zgovnaju u medjuvremenu.
C

Coban

pre gotovo 3 godine

Tog raduljica su trebali izbaciti iz repke pre 5 godina a ne tek sada
g

ghost11

pre gotovo 3 godine

Teodosić kao najbolji igrač italijanskog prvenstva je trebao da im utera strah u kosti i ubaci 20 poena. On i Bjelica su zakazali skroz i to je to. Nemanju Jovića treba odmah ubaciti u prvi tim, nek se privikava.
B

Boaće

pre gotovo 3 godine

Misliš Nikolu Jovića...? Morao bi igrati na EP, dogodine... Vanserijski talenat...
M

Mora jace

pre gotovo 3 godine

Primiti od Italije 102 poena je zaista katastrofalno, jesu pogadjali odredjene suteve preko ruke, ali sa onakvom odbranom i ne zasluzujemo OI, nekada je odbrana bila nase najvece oruzje, sada te odbrane vise nema i zato nismo na OI
G

Gost456

pre gotovo 3 godine

Kvalitet imamo i to nije sporno. Sporno je što od igrača koje imamo na raspolaganju treba odlučiti kome dati slobodniju ulogu, kome dati ulogu lidera. Na centru, da li čekati Jokića i graditi sistem oko njega ili dati Milutinovu i Petruševu glavne role. Na pleju Mucić mora da imati slobodu kao u Efesu a Bogdan mora da bude lider cele ekipe osim u slučaju kad Jokić dođe. Suviše smo mali da bi se odricali Jokića iako i ja mislim da nas je baš razočarao ovo leto. Svi ostali, Lučić, Anđušić, Jović, Milosavljević, Avramović, Dobrić itd treba da se prilagode sistemu i prihvate takve uloge. A pre svega, sklonite ovog Kokoškova da ga ne gledamo više.
G

Gf

pre gotovo 3 godine

Najveci problem je sto i Zvezda i Partizan kupuju vec godinama strance da bi kao nesto uradili, a ustvari nista ne urade i onda ispasta domaca kosarka. Nama igrace izbacuje Mega i to je to. Tezak period je pred nama.
g

gost3

pre gotovo 3 godine

Ovo je suština problema, a ovi što lupaju minuseve neka se zapitaju šta je sa IQ-om..
g

gost3

pre gotovo 3 godine

Kao i ugašeni klubovi van Bg-a, tj očajna domaća KLS Leon De Leon liga...
Н

Нагорно Карабах

pre gotovo 3 godine

Каква је пре била српска лига..Па копаркашки центри, Хемифарм Вршац,хала Миленијум, БФЦ Беочин,Слога Краљево, Здравље Лесковац, Звезда,Партизан, Војводина, Беопетрол..... Како и да немамо репрезентацију,кад је овако јака лига била...А ми ко у свему. Решимо да упропастимо ову лигу,а да играмо са Крком, Задром, Сплитом аба лигу,која је ниво испод ове лиге по квалитету.
M

Mika iz Trstenika

pre gotovo 3 godine

Za pocetak da se zahvalimo Teodosicu i njemu slicnima, koji ne pruzaju vise maksimum
D

Dzi

pre gotovo 3 godine

Falio nam je Raduljica...jos jedan prespor igrac sa plaze je uvek potreban jugoslovenskoj reprezentaciji.... Sprecio bi bruku protiv Itslije