Bjelica igrač meseca u Sakramentu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.01.20. | 11:44

Priznanje za srpskog reprezentativca nakon odličnih partija u decembru

Pogodio je Nemanja Bjelica onaj neverovatan šut uz zvuk sirene, potopio Hjuston i samo to je bilo dovoljno da bude proglašen za igrača meseca u Sakramentu. No, i povrh svega toga, srpski as je nastavio sa magičnim partijama, pa je sasvim zasluženo pokupio priznanje za najboljeg košarkaša u ovom klubu za mesec decembar.

Pišu se i neverovatne partije koje je pružio igrajući protiv Denvera, a potom i protiv Dalasa kojem je uspeo da saspe čak 30 poena, te tako izjednači rekord karijere. Bio je jedan od ključnih šrafova u igri Kingsa koji još uvek pokušavaju da se domognu jednog od mesta koje vodi u plej-of. Deluje da je prvih sedam timova na Zapadnoj konferenciji već dobro odmaklo, ali će se za osmo mesto voditi neverovatna borba.

Izabrane vesti

Sakramento je na svom zvaničnom Tviter nalogu čestitao srpskom košarkašu nagradu na našem jeziku napisavši „Srce i užurbanost“, uz video snimak nekih njegovih najboljih poteza ovog meseca, uključujući i onu fantastičnu trojku protiv Hjustona.

Bjelica je tokom decembra 16 puta bio na parketu u dresu Sakramenta, a u proseku je beležio 13,4 poena uz 5,3 uhvaćene lopte i 2,7 asistencija.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara