Komentari na vest

Bjelica i Teodosić konačno zajedno u crveno-belom

L

Levis

pre 8 meseci

Nerealno je da neko ko se ne slaze sa tvojim misljenjem ima potrebu da te vredja, pa ga na kulturan nacin spustis, pa mu onda od psovki redakcija ne objavljuje komentare i onda dodje ukrade ti nick Gall i pocne da botuje, klasican primer osobe koja nema zivot
P

Psihijatrija

pre 8 meseci

Gosthjk- primer coveka bez posla i zivota
L

Luja

pre 8 meseci

Nije trebalo da toliko žure s povratkom. Mogli su da sačekaju još jedno 5-6 godina.
c

covke

pre 8 meseci

Dovedi Sveda,pa da nas zapamte za sva vremena.
G

Gall

pre 8 meseci

Ono kad tepas liku koji ti zakatancio klub. Pa da li ste vi normalni? Sramota me realnih zvezdasa, pricam u njihovo ime.
K

Kompleksas

pre 8 meseci

Hahaha rekao bih da ti je ovo zadnji put da si ukrao nick Gall i lecio svoje komplekse
p

pjer

pre 8 meseci

Pre 5 godina bi bili pojacanja a sada ce biti novi ili nove Raduljice...
b

bice ovo dobro

pre 8 meseci

Teodosic, Bjelica, Nedovic, Davidovac, nasi! Bolje tim, nego ekipa!
U

Urgh!

pre 8 meseci

Biće ovo sjajna godina za Zvezdu!
P

Prvaci Evrope

pre 8 meseci

Crvena Zvezda ove godine osvaja Evroligu u Nemačkoj u Berlinu
s

slavuj

pre 8 meseci

Kada si u komentaru napisao Hanga 34 a spreman kao sa 24, stvarno si se provalio. Prosjek godina tima CZ je 29 i još koji mjesec, tako da ste definitivno stara ekipa, a sezona duga i naporna.
R

Raki Delija

pre 8 meseci

Velika je cast imati ovakve majstore kosarke u ekipi svetski a nasi klasa je vecna
P

PIO fond

pre 8 meseci

Extra pojačanja, za neku penzos ligu, samo su pojačali prosek "mlađanog" tima Zvezde, igraju na kartu iskustva, još ako angažuju Peru Antića, Igora Rakočevića i Gurovića, biće top ekipa.
b

brine

pre 8 meseci

Čujemo se na kraju sezone,samo pamti što si pisao
Z

Zn

pre 8 meseci

Teo, Nedovic, Davidovac, Bjelica, Mitrovic… petorka sa milion kosarkaskim IQ, svetski, a nasi
T

Trenercina

pre 8 meseci

Majstori svog zanata.Postovanje za sve uspehe u dosadasnjim karijerama.Drago mi je da ih vidim u crveno belom.Sta god da mozete ili ne bice zadovoljsto gledati Teodosica i Bjelicu i nevredi objasnjavati komsijama da ce isto uzivati kad im se jednog dana vrati Bogdan pa makar imo i 35.
Z

Zoran F.

pre 8 meseci

Napolje iz rostera : Kuzmić,Ilić,Lazarević ,Bolomboy...Dovesti još samo top šutera i ev. Pravu ozbiljnu 5.
C

Covicu...

pre 8 meseci

...DOVEDI ALEKSEJA SVEDA NA BEKU PA DA KOMETIRAMO TIM!
j

ja sam jaaaa

pre 8 meseci

Penzionerski dom
m

mldio 11

pre 8 meseci

Sta cemo ako na Oly igama za Amere budu igrali Stefan Carry (35) James (38) Durant (35) Cris Pol (38) Butler (34) ima ih jos da ne nabrajam...sta ako ti penzioneri rastave svaku ekipu sa 20 razlike. Smejacemo se?
M

Melo89

pre 8 meseci

Drugacije je. Oni se dopinguju 😏
@

@Melo 89

pre 8 meseci

Jel se i Djoković, Mesi, Ronaldo, Modrić dopinguju. Pre će biti do majstorstva.
T

Twix

pre 8 meseci

Cuj do majstorstva. Sto onda Ronaldinjo ne igra? Sta on je manji majstor od njih? Pa tvoja hrana je prepuna hormona i kojecega, a njih kad bi zaista testirali plakali bi cist kokain i to za pocetak.
D

DS1989

pre 8 meseci

Za Bjelicu ne znam ali Teodosica podsmejavati je tragedija. Covek je igrao EL prosle sezone i bio medju najboljim igracima Virtusa bukvalno ih je stalno vukao kada on igra bude ok, kada izajde da odmori udje onaj Pajola i unisti ih... Samo se napamet lupaju komentari a nisu Tea gledali ni 3 puta prosle sezone.
Z

Zato je

pre 8 meseci

Imao ugovor od 2 mil po sezoni u Virtusu i sada 1,5 mil kod nas! Klasa se placa ! Bjelica isto..
O

Objektivno gledajuci

pre 8 meseci

Zvezda mnogo jaci tim trenutno, bar 5 puta jaci nego prosle sezone i od prvog dana zajedno, a i onakvi skrpljeni prosle sezone zamalo im sve trofeje uzeli, a partizanu otisla 4 bitna igraca a dosle 4 zamene koje pitanje da li ce ih zameniti. kljucno je sto ce Zvezda spolja ove sezone biti neuppredivo bolia nego prosle sezone, tada je samo vildoza uz dobroca i lesora bio kololo toliko suter, i tu su pravili razliku, a sada sem kuzmica i mitrovica svi mogu da zatrpaju trojkama
i

igor978

pre 8 meseci

Slazem se da je Zvezda sada ušla spremnija u sezonu nego prošle godine, ima širi rooster ali da li ima jaču petorku od prve petorke prošle godine, to je pitanje. 2022: Kampazo, Vikdoza/Nedović, Dobrić, Martin, Petrušev. 2023: Nejpir, Nedović, Hanga, , Bolomboj, Toby. Što se tiče Partizana, Aleksa je bio povređen dugo, sa njim spremnim 100% Partizan će biti 20% jači tim. Bio Smajli povređen takođe dugo Treći centar presedeo sezonu na tribinama, imali kratku rotaciju, jednom momentu igrali sa 8 igrača. Kaminski je kvalitetniji od Lesora, onaj PJD je enigma za sada, Jaramaz bolji od Madara, Ponitka će sigurno imati bolji učinak od Grka. Oba tima su jača, ali su i glavni konkuretni opako jaki, Monako, Oly, Fener, Panata, Real, Barsa, Milano…
@

@igor978

pre 8 meseci

Izkreno mislim da si pristrasan… Definitivno Zvezda ima jaci tim u odnosu na proslu sezonu… pitanje je pre da li je Partizan jaci u odnosu na prethodnu… Aleksa nema rolu u partizanu kao sto je imao u repki, ok da imao je nazalost dva preloma u sezonu (svaka mu cast na zelji i povratku jako nezgodji prelomi) Ali Dante i Madar… dva igraca koja su i te kako imala ozbiljan kvalitet analizirao bih ti sada i pobede na koje su licno najvise uticali pa bi onda video koji su rezultat doneli Partizanu… Onda Lesor momak 35+ minut odigrao sezonu zivota naspram ovog novog nisam bas siguran koliko je bolja opcija… Jaramaz prema mom mislienju zahvalan igrac skroz ali Dante daleko bolji… Madar momak odavno jos pre par godina viden kao extra talenat… ne znam videcemo i Naneli i Ledejl koliko mogu da ponove sezone imali su i uspone ali i padove tokom sezone uz sve to da Punter opet bude onaj iz prethodne sezone
k

kkp barsa.

pre 8 meseci

kad kazu da je Jaramaz bolji od Madara tu se svaka prica zavrsava. PJ ovih par utakmica ne moze tablu da pogodi al ajde tek je stigao....
@

@igor978

pre 8 meseci

...duze je kampaco pauzirao nego sto je avramovic bio povredjen, a to je zvezdu i ubilo - sto je abu igrao a el ne. a sta pricati o povredama, dobric i nedovic usli povredjeni u sezonu, vildoza se povredio kada je igrao kosarku zivota, martin propustio 2 meseca kada se lomila sezona, ostalo i da se ne racuna. i pored svega, od kada je ivanovic dosao, zvezda i partizan su imali isti skor u evroligi. partizanova prednost je sto su trecu sezonu na okupu i nba igraci kakvi do sada nisu dolazili kod nas, a zvezda ima dovoljno igraca da celu utakmicu igra u jakom ritmu i da kvalitet prve i druge petorke bude slican.
o

ok

pre 8 meseci

Koji bre Aleksa. Ubo dve lopte i klupu kod prehvaljenih jagoda. Sto momku stavljate omcu oko vrata. Najslabija pozicija u klubu ljubavi je upravo jedinica. Ovaj nit je jedan nit dva, mitiljavi Jare i onaj amer koji mozda nesto i igra. Egzum je bio igrac koji je pravio razliku a Madar uvek u prednosti nad Avramovicem. Nije valjda da sumnjate u onog koga ne smete ni da pomenete. Pobedili autsajdera Spanske lige i slave. Trio Teo, Neda i Beli ce to vezati u cvor. Pojesce vas za dorucak samo domaci u petorci sa Lazom i Lukom. Nikad ne podceni nikog.
Z

Zaza Paculia

pre 8 meseci

Najpir je bolji za ovu ekipu od Kampaca jer prosto je bolji poenter, i ume da iskreira za sebe, daleko od toga da mislim da je Kampaco slabiji igrac, samo prosto je on igrac za Rela, ne za ovu Zvezdu. Teodosic svakako bolji rezervni plej i od Ivanovic i od Markovica, Pefi daleko bolji defanzivno, ali nije pretnja u sutu. Nedovic je tu, sta ce doneti videcemo, bice i utakmica 20+, bice i sa 1/8 za 3. Svi novi igraci ispod kosa su veliki napredak u odnosu na Hasana i Bentila, Bolomboj ce svakako mnogo bolje braniti i reket i defanzivni skok, a i kosarkaski su pismeniji. Rokas je bolji strelac od Dobrica, Simonović - Petrusev, videcemo, mislim da je Filip ofanzivno bolji ali u defanzivi bukvalno ne postoji, LeDey ga je unistavao. Hanga ce doneti energiju i iskustvo, Yago nepoznanica na ovom nivou, ali verujem napredak u odnosu na Ivanovica. Luka i Davidovac imaju sve sto treba svakoj ekipi, IQ i na njih uvek mozes da se osloni. Na kraju se sve svodi na to, ako Bjelica i Teodosic budu usli u ovu sezonu sa zeljom da ozbiljno rade, i da pobedjuju, ova ekipa moze i na F4, ali i na 13-o mesto.
K

Kurir djoka

pre 8 meseci

Au koliki fobiju ovi vuku od penzionera 🤣🤣
G

Gost997

pre 8 meseci

Svesni su oni sta ih ceka od ovog dvojca, zato i vise 24 7 na nasim vestima, i uporno potenciraju penzionere, pa sto toliko pisete, sto toliku potrebu imate da pisete non stop, ako su penzosi lako cete izaci na kraj sa njima, ali uvek ne vadis iz usta onog od koga cvikas, ovi vise uspeha imaju sami u karijeri nego cela zelimirova legija stranaca
A

Arnaut Cecen

pre 8 meseci

Nakrkala Zvezda 50 igraca a sve penzioneri ! Gde idu oni silni milioni , sve na neke pregorele igrace
@

@arnaut cecen

pre 8 meseci

Da razbijemo i tu vasu frazu 1.Jago 24 godine 2. Nejpir 32 3. Nedovic 32 4. Gedraitis 30 5. Hanga 34, spreman na nivou 24 6. Davidovac 28 7. Tobi 28 8. Mitrovic 30 9. Bolomboj 28 10. Simonovic 24 dakle od svih bitnih igraca sbi su u najboljoj snazi u punim godinama, osim ove dvojice koji i u ovim godinama mogu da razbijy svakog, razbijamo jos jedan vas spin
n

neba8ra

pre 8 meseci

Ja navijam za Partizan ali mogu da kažem da mi je drago da vidim da se naši veliki asovi vraćaju kući da igraju. Ali mi je jako zao sto dolaze kasno, kada ispucaju sve druge opcije i onda kao vratio se u Partizan ili Zvezdu da pomogne. Pa da je to tako dođite da pomognete kada ste u punoj snazi, u najboljim godinama. Da svi uživamo a vi da "ispunite dečački san".
@

@ssss

pre 8 meseci

Odličnu kupovinu je Čoki odradio.Trebaće domaćih igrača za domaće takmičenje.Ne mogu svi EL da igraju!
A

Archie

pre 8 meseci

E da su ostali još Raduljica i Marković. Kakva bi to ekipa bila.
B

Bnm

pre 8 meseci

VIDI SNAGE, SUVU DRENOVINU CEDE. BUDUCNOST JE PRED NJIMA...
@

@bnm

pre 8 meseci

Mislim da se doticna dvojica ne bave boksom pa da im treba snaga, a to kako rade u sbojoj profesiji saznaces vec za nekih mesec ipo dana i to 2 puta u nekoliko dana, na tezi nacin ces shvatiti zasto ih zovu genije i profesor
D

DakaCZ

pre 8 meseci

Prelep je osecaj videti ovakva dva asa,dva majstora kosarke koji su kosarci dali toliko toga do sada a sigurno je da tu ima itekako municije i za naredne izazove koji ih cekaju u Zvezdi.Ja sam presrecan,miran i spokojan za narednu sezonu.NAPRED ZVEZDO LUDO VOLIM TE
@

@@@@

pre 8 meseci

Koga će pre da zabole leđa? + Bjelica -Teodosić
B

Beli prop'o

pre 8 meseci

Pa ovaj jedva drzi ruke podignute....:)))))
1

11223344

pre 8 meseci

Ocekujemo i Sveda!
J

Jos

pre 8 meseci

Rasko Katić i to je to.
M

Mare CzBgd

pre 8 meseci

Moze i Keselj na krilo.
@

@@@@

pre 8 meseci

Bolić i Jestratijević.
G

Gosthjk

pre 8 meseci

A zamislite tek da nije privatni klub Covicev? Eh bre sta dozvolismo... ja sam pravi gosthjk vidi se po mojoj neverovatnoj inteligenciji i stilu pisanja.
G

Goat96

pre 8 meseci

A zamisli da ti tek imas nesto da radis u zivotu, sem da budes napacen.

Gosthjk

pre 8 meseci

A zamisli da imaš svoj nik umesto što kradeš moj?
p

psihijatrija

pre 8 meseci

A sta to pises crni sine.A sto te nebuloze.A jel ti dobro nesreco jedna.A nisi uzo terapiju danas .A crni sine uzimaj odma i nepreskaci nikako.
G

Gall

pre 8 meseci

Hvala AV! Najveci si! Hvala ti sto pokusavas da izlecimo kompleks od Grobara u kosarci! Voli te tvoj Sever! Ovo je pravi Gall mozete reci po mojoj neverovatnoj inteligenciji i stilu pisanja koji nije vidjen od Mese Selimovica do danas.
M

MilosSever

pre 8 meseci

Brate kako ih kidas, ti si nesto najzanimljivije na ovom portalu. Nebitno koji nik korstis od tih pedesetak mene uvek od srca nasmejes
D

Dejan NajnovijiNik

pre 8 meseci

Hahah nasli Galla da diraju pa ne znaju oni ko je brojilo koje ne izlazi iz podruma. :D kidaj ih Gallle cuveni, inteligentni, po stilu te na ulici poznam.
C

Cuveni Gall

pre 8 meseci

Ahahahahahah care :D tvoja inteligencija je nesto nepojmljivo, intelekt na takvom nivou da evo svi mi kada se skupimo iz III-2 razmisljamo kako neko moze da bude tako duhovit pametan da sve pogadja itd. Samo nam nije jasno kako tako uspesan covek SVAKI dan visi na portalu??? Ali car si cuveni Galle.
g

grobar8

pre 8 meseci

ovo vam.vraca za fudbal..prasina i parizer..ja bih dobeo odluku Zvezda ima veci budzet za 20% u fudbalu..Partizan u vaterpolu..ostalo isto bez ubacivanja para...pa razvijajtevslolu talente..marketing.skaut sluzbe..a ne ovo bunarrenje
C

CZ FAN

pre 8 meseci

Gledajuci izgled Belog deluje da fizicki nije propao i da je u dobroj formi. Nadam se da obojica mogu jos barem ovu sezonu da pokazu sta znaju , samo povrede da ih zaobidju .
Z

Zaza Paculia

pre 8 meseci

Brate on je od Marta u treningu sa ekipom Fenera, nikada nije imao problem sa spremom, ne znam koliko je to tacno ali sma nacuo da je ispao neki problem sa Itudisom, i da posle nije hteo da smanji potrazivanja, vec moraju da isplate svih 4 miliona, ko zna.
Z

Zajedno

pre 8 meseci

Skoro ko starac Fočo od stotunu ljeta😂😂😂
0

05555000

pre 8 meseci

OVE GODINE GAZIMO OD STARTA I REDOM. 👍👍👍
B

Bas tako

pre 8 meseci

Vec vam upasno unapred 2 pobede protiv mladjeg fmp-a😂😂😂
L

Lepo ih je videti

pre 8 meseci

Samo da su malo ranije dosli.. Ali i sad ce da kidaju.
Z

Znik

pre 8 meseci

Hoce al u izlascima, pogotovu sa Nedovicem i penzionerima bracom Dragicevic i zenama influenserkama. Tu sporta nema…
m

mare9

pre 8 meseci

nece Dragicevici oni grade zgrade Dorcol i vracar..Dedinje..i kad se umore sednu u. Seher..kad vidis nekretnine mislis da su igrali sa Jordanom...Pipen ulazio sa klupe