Bjelica i Gudurić solidni, Bogdanović dobio predah

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.10.19. | 09:17

Težak poraz Golden Stejta

Nastavio je Sakramento pripremnu turneju po Australiji, a prošle večeri je gostovao kod Melburn Najtsa. Vitezovi su pružili dosta dobar otpor Kingsima, izgubili sa 14 razlike (124:110), mada im je dosta posao olakšao i trener američkog sastava, koji je Bogdanu Bogdanoviću dao slobodno veče.

I dok se Bogdanović odmarao, Nemanja Bjelica je morao na teren. Krilo Sakramenta odigralo je 21 minut i za to vreme stiglo da ubaci osam poena, uz četiri asistencije i dve ukradene lopte. Najefikasniji igrač utakmice bio je Marvin Begli sa 30 poena, dok je Jogi Ferel ubacio 24.

Izabrane vesti

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler bio je na klupi Melburna, jer je pre četiri dana potpisao za ovaj klub, ali nije ulazio u igru.

Ekipa Memfisa je bila bolja od Oklahome (124:119), a doprinos trijumfu dao je i Marko Gudurić. Srpski bek je dobio 21 minut da pokaže šta ume, što je iskoristio da ubaci sedam poena, uz dva skoka, asistenciju i dve ukradene lopte.

Njegov tim je do pobede predvodio Dilon Bruks sa 30 poena, dok je Deren Džekson postigao 18. U renoviranom timu Oklahome najbolji je bio Devon Hol sa 19 poena, a Danilo Galinari je ubacio 16.

Golden Stejt je pretrpeo još jedan poraz na pripremama i to vrlo ubedljiv od Lejkersa – 126:93.

Istina, nije za ratnike igrao Stef Kari, pa je ulogu vođe tima preuzeo Dianđelo Rasel, koji je postigao 23 poena. S druge strane, Lebron Džejms je bio u ekipi Lejkersa, ubacio je 18 poena, uz 11 asistencija.

U ostalim mečevima Detroit je bio bolji od Šarlota (116:110), Atlanta je pobedila Njujork (100:96), San Antonio je savladao Hjuston (128:114), dok je Portland upisao trijumf nad Jutom (126:118).

SVE KVOTE ZA NBA OSVAJAČE

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara